Reklama

Telekom a DIGI budú šíriť aj naďalej väčšinu staníc z dielne AMC, vrátane Sport 1, Sport 2 či Spektrum. Dve stanice však vyradia

Vysielateľ AMC Networks International (AMCNI) sa dohodol s operátormi Slovak Telekom, DIGI Slovakia a T-Mobile TV Czech Republic na novej distribučnej zmluve. Zákazníci uvedených operátorov sa tak nemusia obávať, že prídu v najbližších rokoch o vybrané programy od AMCNI. Nová zmluva zastrešuje niekoľkoročnú distribúciu staníc Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, JimJam, Spektrum a Spektrum Home. Multiplatformová zmluva je uzavretá ako pre IPTV, tak aj DTH, káblové a OTT platformy. Pre divákov TV Paprika a CBS Reality to však nebude dobrá správa, tieto stanice z ponúk Telekomu a DIGI vypadnú.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka uzavretej dohode sa môžu zákazníci uvedených operátorov tešiť napr. priame prenosy a vybrané zápasy slovenskej reprezentácie v kvalifikácii na ME, Ligu národov UEFA a medzinárodné priateľské zápasy, Európsku ligu UEFA a Konferenčnú liga UEFA, Majstrovstvá Európy EHF, ako aj Tipos Extraligu. Okrem športu uvidia diváci na stanici Spektrum aj oceňované dokumentárne seriály z pôvodnej produkcie a renomované pôvodné seriály na stanici AMC, ako napríklad Fear The Walking Dead alebo Better Call Saul. Aktuálny program staníc môžete nájsť v sekcii TV program.

Sme veľmi radi, že môžeme pokračovať v úspešnej spolupráci so spoločnosťami Slovak Telekom a DIGI SLOVAKIA na Slovensku a T-Mobile TV v Českej republike prostredníctvom tejto novej dlhodobej zmluvy, ktorá zahŕňa obnovenie vysielania našich populárnych staníc, rozšírenie prístupu k nášmu obsahu prostredníctvom OTT a iných platforiem a uznáva hodnotu nášho portfólia,“ povedal Balázs Hajós, viceprezident pre partnerský predaj spoločnosti AMC Networks International. „Vďaka našim neustálym veľkým investíciám do obsahu sme sa stali popredným poskytovateľom lokálne relevantných športových, dramatických, filmových, dokumentárnych a detských staníc v regióne a tešíme sa, že budeme môcť aj naďalej ponúkať náš populárny obsah a značky zákazníkom skupiny Slovak Telekom.

Veľmi nás teší, že sa nám podarilo opätovne dohodnúť podmienky s televíznou skupinou AMCNI a priniesť naším divákov exkluzívny obsah aj na ďalšie obdobie. Tento rok bude športový, čakajú na nás tie najväčšie športové udalosti, ktoré si aj vďaka spoločnosti AMCNI a jej dvom televíznym kanálom Sport1 a Sport2, budú môcť dopriať naši diváci priamo z pohodlia svojich obývačiek,“ uviedol Marcel Šatanek, senior manažér TV segmentu a terminálov spoločnosti Slovak Telekom.

Zmeny v programovej ponuke
Súčasťou nového kontraktu so spoločnosťou AMCNI bude aj úprava dvoch TV kanálov. S účinnosťou od 1. februára 2022 dochádza k zmene: Paprika TV a CBS Reality už nebudú od tohto termínu dostupné v ponuke Magio TV a DIGI TV. Okrem toho sa od 1. februára 2022 presúva Spektrum Home do základného balíka, a tak sa stáva dostupný pre všetkých zákazníkov Magio TV a DIGI TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mohli by už teraz konečne zaradiť JOJ Šport, keď niečo vyraďujú…

    1. RTVS sport plne postačuje, netreba podporovať jojkarku bandu

  2. áno máte pravdu aby ste zaradili konečne joj šport od 1 februára 2022

    1. Ked zaradia joj sport,budu musiet.vyradit ct sport.Taku podmienku si dala jojka!!!

    2. CT sport nekupuje práva pre slovensko radšej jojsport a slovenský šport podporovať

    3. Neviem, či je to podmienkou, lebo taký ANTIK SAT má JOJ Šport a má aj naďalej ČT šport. Tak neviem teda…

    4. #Goulddigger #EG4 máš pravdu. Nedávno pridali tiež RTVS šport HD! Antiksat ma síce čudné obrazové rozlíšenia pri SD aj HD tv staniciach, napriek tomu je obraz slušný aj na väčších plackách.

    5. jasne ze ziadna taka podmienka neexistuje, zase niekto striela od boku, JOJ poslall za CT Sport list vsetkym, na Slovensku co ju siria a teraz sa caka, kto dalsi po Skylinku CT sport vyhodi, tzv. zakopova vojna 🙂

  3. áno radšej zaradiť joj šport ako CT šport aby sme podporovali slovenský šport zahraničné športové programy aby neboli napríklad Eurosport 1 Eurosport 2 šport 1 šport 2 Šport 5 golf a tak ďalej prečo nevipne Jojka aj so Slovenska CT D máme na Slovensku jojko a ťuki

    1. Joj šport nesiaha ČT Šport ani po členky. ČT Šport je najlepší.

  4. TV Hnoj by mali zrušiť v rámci zachovania psychického zdravia ovčanov.

    1. Tak to som rad že AMC bude aj naďalej v Digi TV,
      Guikgxddth, radšej CZ TV ako tie naše skôr by mali skvalitniť svoje vysielanie nejakým zaujímavým obsahom a nie zakazovať iné TV stanice toto v Západnej Európe sa nedeje čo sa deje u nás a v CZ ta geobloakcia je na dve veci. Do teraz nikomu nevadíl ČT SPORT a zrazu? Do kedy ma Skylink zmluvu s AMC?

  5. Jojka není schopná sa popasovať s konkurenciou a preto čo začnú vysielať tak ostatný to musia prestať vysielať. Ešte štastie že Jojka sa nevenuje aj niečomu inému, inak by sme to tu mali ako za socializmu. Jojkove konzervy s mäsom,Jojkový toaletný papier,Jojkové maslo a podobne.

    1. Co ma co Joj určovať Telecomu co ma co vysielat keď Antik vysiela CT sport aj Joj sport tak to môže aj Telecom,Joj bude rada,že Telecom šíri ich kanal a som za to aby Telecom zaradil aj JOJ sport bez ohľadu na ČT sport hlavne keď ide dva kanály zrušiť.

    2. Jojka si chráni svoje športové práva má na to právo ČT šport nemá čo robiť na Slovensku už si zabudol ked kyslík blokoval RTVS kvôli LM na území Česka bola tma ona zmizne tak či tak či sa vám to páči alebo nie

  6. @Zetor25: pokiaľ viem, tak Skylink predĺžil zmluvu s AMC minulý rok.
    Zaujímavé bude či a v akej podobe predĺžia zmluvu s Novou, o ktorej práve rokujú.

  7. keď bude v telekome joj šport ja podem pozerať a podporovať slovenský šport. Ja podem mať joj šport ja mám zaradom. Ja mám od 1 jednotka dvojka trojka od skupiny Markíza group joj Group forkolika ta3 Lux tv podporím Slovensku kultúru žiadne iné televízie zahraničné nepozerám nikdy

    1. @Rišo, tak to dúfam že sa s Novou dohodnu ohľadom NS1 A NS2 nechcel by som prísť o NHL. Aj keď pravdepodobne je to asi posledná sezóna v NS, tak som zvedavý kto ju kúpi na ďalšie sezóny. Mam Flexi 10 od 01.02.2022 a to mi vyhovuje Dokumenty + Športy, škoda že nedali tematické balíky pre Skylink Live TV. Filmy ani nepozerám.

    2. HhkjigkvhkgZzzwtfdpc: ešte sa douč slovenský pravopis, tým podporíš sk kultúru úplne že najviac.

  8. Ct sport je istota a garancia vysielania takmer vsetkych vyznamnych sportovych prenosov.U joj sport to su len omrvinky z toho. co sa v sporte deje.A som si na100% isty , ze rtvs sport ich do 2 rokov oberie aj o to malo ,co vysielaju.Dopadnu ako orange sport,cize o 2 roky tma!!!

    1. Neskončí tak rýchlo majú MS v hokeji na 4 roky pôjdu hore už plánujú spraviť jojsport 2

    1. Tivspf Tv Park ? Väčší nezáživný program som som ešte nevidel . Statické zábery a hlúpe komentáre o dianí pardon totálnej nude v zoologickej záhrade a zvieratká škoda rečí
      To aj TV Mňau zo svojimi YouTube videami má narozdiel aspoň zmysel ak má človek zlú náladu , hneď privedie na iné myšlienky a hlavne to pozorujem u dôchodcov v dnešnej depresívnej covidovej dobe .

  9. TELEKOM Kedy zrušite v SD televízie ktoré sú aj v HD sbicocne sú aj v HD napríklad Eurosport 1 2 a tak ďalej

    1. SD zbytočné nie sú. Potom by mali problém domácnosti s 3 alebo 4 Magio boxami, nakoľko je tam režim 2SD/2HD. Na to nezabúdať!

  10. Telekom coskoro prida 1 sportovy kanal.Ale nebude to jojsport ,ale Novasport 5.

  11. Kto chce joj šport môže to pozerať v dvb-t , na Digi nech radšej ostane CT šport ktorý je omnoho kvalitnejší ako joj šport

  12. 123juraj mate ofiko informácie alebo je to iba dohadovanie? Snáď dajú aj viac zápasov z Tipos Ligy, keď už Tipos podporuje Slovenský platený športovy kanál. Len je otázka do kedy budú FTA v DVB-T.

  13. Veľka škoda kanálu Paprika, bolo tam čo pozerať. Je to jediný kanál, ktorý sa tomuto venuje a je mnoho duplicitných…

    1. Máte pravdu, škoda za Papriku. Športových kanálov je až-až a kto chce športovať, tak by mal inak a nie
      na gauči.

  14. Dominik: a čo také ti vyviedli? Aspoň vysielajú FTA (zatiaľ), nie ako Narkóza – aj platená, aj tony reklamy…

Komentáre už nie sú povolené.