Reklama

Skylink sa podieľa na vývoji a výrobe vlastnej tvorby, ponúkne ju na svojom TV programe

Prevádzkovateľ satelitnej služby Skylink ešte v minulom roku predstavil novú programovú štruktúru televíznej stanice Skylink 7, ktorá je dostupná exkluzívne pre všetkých zákazníkov Skylinku či internetovej služby Skylink Live TV. Významný podiel programu Skylink 7 tvoria po novom tituly z originálnej produkcie spoločností StudioCanal a Canal+, ako aj ďalšie programy, predovšetkým európskeho pôvodu.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka vstupu do skupiny Canal+ Group sme získali prístup k exkluzívnemu prémiovému obsahu od produkčných spoločností StudioCanal, Canal+ alebo Kino Świat. Ďalším naším logickým krokom je tiež sa priamo na produkcii podieľať a ponúknuť tak našim divákom okrem akvizície aj originálnu produkciu a koprodukčné projekty vznikajúce pod hlavičkou skupiny Canal+ Group,“ hovorí Jaromír Glisník, člen predstavenstva M7 Group, ktorá je vlastníkom Skylinku a od roku 2019 súčasťou skupiny Canal+ Group.

Prvým projektom, na ktorom sa Skylink koprodukčne podieľal s producentom Canal+ Polska, je romantický seriál Planéta Single: Osem príbehov. Diel s názvom Počúvaj, láska sa natáčal v Prahe a v hlavných úlohách sa predstaví Zdeněk Piškula, Zofia Wichłacz, Tomáš Hanák, Miloslav Pecháček alebo blogerka Do Thu Trang. Seriál Planeta Single vychádza z motívov celovečerných romantických komédií, v ktorých protagonisti randia prostredníctvom rovnomennej mobilnej aplikácie. Jednotlivé epizódy sa líšia dejom i žánrom, počínajúc romantickou komédiou cez road movie až po napínavú drámu. Podobne rozmanité sú aj hlavné postavy príbehov, od teenagerov až po dospelých i seniorov. „Ide o jedinečný seriál ako svojim konceptom, tak formátom, ktorý vznikol pod vedením ôsmich najvýraznejších poľských režisérov súčasnosti. Zároveň ide o pilotný koprodukčný projekt spoločností Canal+ Polska a M7 Group. Veľmi ma teší, že sme týmto odštartovali spoluprácu s našimi poľskými kolegami, na ktorej môžeme do budúcnosti stavať,“ uvádza Ladislav Řeháček, country manager spoločnosti M7 Group pre Českú republiku a Slovensko. „Samozrejme, aj naďalej hľadáme zaujímavé námety na seriály, ktoré by boli vhodné predovšetkým na koprodukciu s ďalšími krajinami, kde Canal+ Group pôsobí,“ dodáva.

Seriál Planéta Single: Osem príbehov bude mať premiéru pre slovenských aj českých divákov 7. februára 2022 na stanici Skylink 7. Aktuálny program kanálu môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. kedy bude na slovenských kartách bez českých tv programov. Ešte kedy budú na predvoľbe na napríklad jojko na 30 RTVS trojka na predvolbe trojke RTVS šport na 4 namiesto 98 99 joj šport 11 NA SKYLINKU JE BULDER – NEPORIADOK PREČO NENÍ poukladane ZARADOM VSETKY SLOVENSKÉ TELEVÍZIE NAPRÍKLAD RTVS JEDNOTKA RTVS DVOJKA RTVS TROJKA RTVS ŠPORT MARKÍZA MARKÍZA+1 DOMA DAJTO JOJ JOJ+1 JOJ PLUS WAU JOJKO JOJ ŠPORT TA3 TV LUX nová international prima

    1. Niekto to má napríklad aj podľa žánru tiredené…

      Áno jednotku mám na jednotke
      Dvojku na dvojke
      Trojku na trojku
      no na štvrtej predvolbe mám markízu a potom pokracujú jej programy.

      Športové programy mam od predvoľby 50 siat – kde samozrejme mam najprv rtvs šport potom čt šport…. a tak ďalej

    2. Ja mám Markízu úplne na konci,spolu z Domou a Dajtom. U nás to aj nikto aj tak nesleduje.

    3. Netreba kupovať „Skylink ready“ šroty. V každom lepšom prijímači si vie užívateľ zoradiť programy podľa svojej potreby.

  2. @Hkphxth, ja som si spravil skupinu obľúbených kanálov prvé mam doku TV a RTVS ŠPORT je na 10tke, 11tka JOJ ŠPORT mam svoju FAV Skupinu.Potom už idú Mix Programi.
    @EuroSat tak to je super Skylink 7 je skoro jedininy kanál ktorý nedáva reklamy. Čo je dosť dobré. Dúfam že aj Canal + HD bude bez reklamy. Aspoň za niečo bude stať Skylink.

  3. By som privítal ak by skylink spustil nejaké stanice priamo od canal + a neponúkal nejaký odpad na skylink 7, internetová tv by mala vysielať v rozlíšení 1920×1080 čiže full hd….

  4. „Skylink sa podieľa na vývoji a výrobe vlastnej tvorby, ponúkne ju na svojom TV programe“
    Len som zvedavy, kto sa ma prave tuto vlastnu tvorbu divat? To chcu divaka prilakat alebo odpudit 😀

  5. prečo není tv programy slovenské v časopisoch a RTVS šport a joj šport a jojko a české televízie aby neboli v programe aby ste dali do časopisov najprv slovenské televízie celoplošné iba nakoniec zahraničné televízie ak sú miesta v časopisoch

  6. Radšej naučte každeho, ako si to ma poukladať, nech si vyberie 20 lepšich programoch a tie aj pozera, na zvyšok nech kašle, tak som to urobil manželke v jej izbe.

  7. Ešte by pomohlo, keby Skylink vyčlenil jeden kanal pre regionalny obsah, podobne ako niekedy vysielal Tv Patriot, dnes by to mohol byt Tv Lotos, ktory zdruzuje spolu uz 70 lokalok a regionalok. Dal by tam symbolicku cenu, nie 15.000 euro/ mesacne, ako pytal v minulosti, aby aj jeho divaci mali regionalne info zo Slovenska.

  8. ANTIK SAT bude od zajtra meniť parametre a prechádzať do HEVC/H.265 a vy o tom nič nepíšete?

    1. Všecky stanice z 11.055 a 11,094 už v HEVC/H264. Pokud nenechá AntikSAT v H264 aspoň Jednotku, Dvojku, Trojku s RTVS Šport a dále Markíza, Doma, Dajto, TV JOJ, Joj Plus s WAU a TA3 tak s tímto operátorem definitivně končím. Jenom aby je tě pár ušetřených EUR s přechodem na HEVC nemrzelo.Co Vím tak HEVC používají maximálně částečně je nějací ruští. Zajímavé je že převedly do HEVC aj Jim Jam a ten přímo s Atik Satem sdílí aj jiní operátoři z 16,0°E kteří nepoužívají HEVC.

      Na HEVC přejdu až bude na trhu za dostupnou cenu přijímač který ma minimálně jednu čtečku karet pro Conax kvůli Antiku a ještě minimálně dva CI sloty pro UPC Kabel a k němu např. DIGI TV nebo Tivu SAT a podobně.

    2. Tak Ab Crypyobox má napríklad HEVC vo verzii 750/752 HD a má jeden CI slot na modul – napríklad ten TivuSat, či ktorý si spomínal, alebo aj Digi TV. A karta ANTIK SAT TV ide priamo v internej čítačke. Tých prijímačov je v celku dosť, napríklad najlacnejší je Amiko za cca 35€ na Heureke. Kedysi toľko stáli Crypyoworks prijímače pre Skylink len na DVB-S a len MPEG-2. Teraz je to prijímač na HEVC a DVB-S2 s CONAX resp. UNI… Inak keď máš Digi TV, tak načo ti ešte ANTIK? A máš potom ešte UPC. Programy zo základu ANTIK má každý ako Digi, tak aj UPC.

    3. Keď máš UPC kábel, tak asi ti netreba aj satelit cez ANTIK, navyše ešte máš aj Digi. Ja mám ANTIK a ešte aj kartu RTVS. Mám to v jednom prijímači Ab Crypyobox 752 HD Combo. Okrem toho mám Magio TV, ale na to mám samostatný box. Ešte mám internetový box od ANTIK, kde je TV cez internet v cene satelitnej TV.

    4. Platím teda len 0.99€, resp. mám to na niekoľko rokov dopredu predplatené + k tomu ešte aj Magio od telekomu na 2 TV. A mám 2 Magio boxy, satelit s ANTIK kartou a ANTIK box na internetovú TV. Dokopy mám riešenie na 4 TV – 2x Magio, 1x satelit, 1x internetový ANTIK box. Okrem Magio TV XL platím potom len 0.99€ na ďalšie až 2 TV mám predplatené. Výhodnejšie, než tretí a štvrtý Magio box. Navyše pri treťom a ďalšom Magio boxe by boli obmedzenia pri HD. ANTIK SAT na 2 TV za 0.99€ je v tomto lepší, je to zároveň záloha, ak by vypadol Telekom potom by to išlo aspoň na 1 TV cez satelit. Navyše ANTIK má v základnom balíku aj Arena Sport 2, čo Telekom nemá. Inak na internetovom boxe má ANTIK aj napríklad UK stanice BBC, ITV, Channel 4, síce ako TEST, ale idú. Minule tam dávali Adele. Prípadne na ITV idú aj Brit awards. Telekom má zase dobrú platenú ponuku, aj keď teraz chýba JOJ Šport, ale snáď ho tam zaradia časom…

    5. Inak ja som mal pred tým Skylink. Prijímač nemal HEVC, jednalo sa o Ab Crypyobox 650 HD. Na prelome 2020 – 2021 sa čoraz častejšie prijímač nedal zapnúť diaľkovým, keď bol vypnutý a trebalo reset zadným sieťovým vypínačom. Okolo Júna 2021 už haprovalo aj ovládanie motora DiSEqC, čo nakoniec spôsobilo až odpálenie ovládania motora. Tak sme menili prijímač – nový už má HEVC, otestované na ČT D/Art, Noe, aj teraz cez Vianoce na platených JOJ Cinema, Sport 2, Disney Channel, Nickelodeon, Jojko, Film+ a podobne. Vymenili sme aj motor, nakoľko ho nešlo ovládať DiSEqC a anténu s LNB, nakoľko na starej nešlo dobre ARD v HD a ani Arte HD. Na starej anténe nešli ani britské stanice veľmi dobre. Na novej ide všetko OK. Po tejto generálnej výmene sme na HEVC s predstihom pripravení ešte od leta.

    6. @ #Goulddigger #EG4 :

      Ale já su z Moravy a atak mám UPC Česká republika a tím pádem kvoli SK stanicím mosím mět buď Skylink a nebo Antik SAT. Pokud překlopí SK základní stanice z balíku Pre začiatok tak zostanu u skylinku a s odpuštěním „s e r u“ na celý Antik že že chová jak žgrloš že chce jen HEVC!!! Který iperátor vysílá HD stanice v kodeku HEVC na satelitu. Viděl jsi „Bony a klid“? Aby to nebylo jak tam když mu tam říkal aby vás ta ušetřená koruna na té marce nemrzela. Pokud budou mít jen HEVC tak už k nim nikde nepřejde od Skylinku, Digi, Magio, a podobně aby byl nucen kupovat nové zařízení!

      Jasně píšu že nechcu žádný šrot co má jen jeden CI slot a jen jednu čtečku. AB Cryptobox ani náhodou protože jsou nahrávky pod kodem, nejdou nikde jinde přehrát a navíc neumožňuje nahrávat více stanic z jednou transpondéru naraz jako např. Dreambox.

      Mám z inzerátu Dreambox Dreambox který ma dva CI sloty a dvě čtečky a možu nahrávat aj ze čtyřech stanic naraz a nebo aj z více. Nevím proč bych měl kupovat nějaký laciný šrot s HEVC co má jen jeden CI Slot a předražený Dreambox 920 rozhodně kupovat nebudu když 4K nepotřebuju a na HD stanice bohatě stačí nějaký Dreambox HD s H264.
      Vím o dost lidech co používají Antiksat jen s přijímači H264 a vůbec jin nechybí stanice jako NOE , Mystery CS a podobě.

Komentáre už nie sú povolené.