Reklama

Plustelka s dvomi novými akciami, platia do konca januára

Terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje Towercom, pripravila v týchto dňoch dve nové akcie. Jedna je určená výhradne pre nových klientov a druhá pre doterajších. Obe platia do konca januára 2022.

V rámci prvej akcie ponúka platforma všetkým novým zákazníkom, ktorí si predplatia službu na jeden rok, navyše jeden mesiac služby zdarma. V praxi to znamená, že noví zákazníci získajú dva mesiace služby zdarma, teda zaplatia za 11 mesiacov (65,89 €) a sledovať budú 13 mesiacov (11+2). V prípade súčasných zákazníkov je pri aktivácii na rok len jeden mesiac zdarma (11+1).
Pokračovanie nižšie:

V rámci druhej akcie s názvom Odporuč a získaj môžu získať doterajší klienti Plustelky za každé odporučenie služby známemu jeden mesiac služby zdarma. Maximálne však na tri mesiace. Ak klient odporučí Plustelku trom známym a tí pri aktivácii použijú jeho ID kód, získa za každého jeden mesiac Plustelka Štandard zdarma. Podmienkou je, aby si nový klient aktivoval službu minimálne na 12 mesiacov.

Súčasťou ponuky balíčka Plustelka Štandard sú aktuálne programy AMC, ČT 1, ČT 2, Dajto, Doma, JOJ Cinema HD, JOJ HD, JOJ Sport HD, Jojko, MTV 00s, Markíza HD, Minimax, NGC, Nova Sport 1 HD, Prima Cool, Prima Plus, Sport 1, Sport 2, Sport 2 HD HEVC, TA3 HD, Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature. Predplatitelia môžu samozrejme sledovať aj ďalšie voľne šírené programy, ktoré vysielajú z ďalších celoplošných a lokálnych vysielačov v závislosti od lokality. Aktuálnu ponuku jednotlivých multiplexov môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Pre príjem platformy je potrebné okrem terestriálnej antény aj prijímacie zariadenie a to také, ktoré zákazníkom najviac vyhovuje. V ponuke je bezkartový CI+ modul, alebo bezkartové terestriálne DVB-T2 prijímače Amiko A5 či AMIKO Impulse.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. 11+2 , co takto 6+6 alebo aspon 9+3 , to su akcie jak za matky valagy na zaciatku milenia….cela ta plus telka je zart . Pozrite sa na mindigTV a na to, ake dokaze byt funkcne DVBT pre ludi…kopa kanalov, hevc, mobilna appka, etc. . Samozrejme chapem aj velkost trhu, ale potencial na to je, len trsoku zacat pre to aj nieco robit. Smutne.

  2. .. tiez som sa pousmial nad podmienkami.
    .. ano dostanes free jeden polden ale musis toto toto toto toto toto toto toto a este toto toto toto a potom este toto a toto

  3. Tragédia dnes je na sat mnoho oveľa viac tv čo dvb-t nemôže konkurovať a to ešte ako sa dajú na čierno odkodovat

    1. ..veľmi správne, asi si založím sat.školu a operátori budú mať po chlebe.

  4. čítal som na internete , že :
    – Towercom chystá novinky
    -Ponuku pre divákov plánuje firma ďalej zlepšovať v najbližších mesiacoch, kedy chce ponuku Plustelky doplniť o nové televízne stanice a niektoré zo súčasných prepnúť do vysokého rozlíšenia (HD).
    -Novinkou bude aj vynovená zákaznícka zóna, ktorá prinesie prehľadnejší dlaždicový dizajn, jednoduchší nákup balíčkov, nové funkcie, manažment zariadení a bezpečnosť celej zóny.

    -Prečo práve Plustelka?
    služba je dostupná skoro na celom území Slovenska
    mesačný poplatok od 5,99 eura mesačne
    zľava pri platbe balíčka na rok dopredu
    atraktívne stanice v lokalizovanej podobe
    programy aj v HD kvalite
    jednoduchá inštalácia antény
    pri novších TV nepotrebujete set-top-box
    – Príjem cez klasickú anténu je šikovné a nenáročné riešenie. Základné stanice sú úplne zadarmo a diváci každý mesiac získajú prístup aj ku kanálu z platenej ponuky.
    – Prevádzkovateľ pozemného televízneho vysielania, spoločnosť Towercom, sa snaží neustále vylepšovať ponuku staníc cez anténu. V spolupráci s vysielateľmi pribudli nové stanice a ďalšie zmeny sa ešte chystajú.
    – Príjem cez anténu je mimoriadne jednoduchý – vďaka dobrému pokrytiu stačí mnohým domácnostiam iba izbová anténa, prípadne anténa na streche či balkóne, ktorú majú doma už roky.
    – Ide o ideálne riešenie aj napríklad do spálne či detskej izby – kvôli jednoduchej inštalácii. A pre rýchle sprevádzkovanie nepotrebujete poznať žiadne špeciálne parametre, stačí spustiť automatické ladenie kanálov.
    -Riešenie aj pre dve TV :
    – Plustelka ponúka možnosť aj pre zákazníkov, ktorí chcú sledovať platenú ponuku na dvoch televízoroch. Nemusia platiť dvojitý poplatok. Existuje služba Plustelka Duo – poplatok je len o jedno euro vyšší ako pri klasickom predplatnom.
    – Zároveň sa neplatí ani inštalačný či aktivačný poplatok za Plustelku. Predplatné je mimoriadne flexibilné – nemáte žiadnu viazanosť. Keď budete napríklad na dovolenke, predplatné si vypnete a po návrate si balíček opäť aktivujete.
    – Ak máte novšie zariadenie, do televízora vám stačí vložiť iba bezkartový modul a službu môžete využívať bez toho, aby ste si museli kúpiť ďalšie zariadenie alebo potrebovali ďalší diaľkový ovládač.
    – Veľkou výhodou je aj prenositeľnosť karty. Keď pôjdete na chatu a máte tam vhodné zariadenia, postačí vám vziať so sebou bezkartový modul a televízia vám bude fungovať.
    – šup od skylinku k Plustelke , hlavne dedinčania .
    – Snažte sa Páni z Plustelky od Towercomu , nech sa darí , len aby to tak bolo ako to reklamujete .

    1. Že šup od skylinku j plustelke haha to spraví iba samovrah

    2. „šup od skylinku k Plustelke , hlavne dedinčania“. To sotva. Pokrytie MUXom 1 a Muxom 4 je na Slovensku hlavne hornatejších regiónoch slabé alebo žiadne. Tam je satelit často jediné riešenie. Poriadny internet je mnohých obciach tiež len nedosiahnuteľnou túžbou.

  5. Plustelka je dobra alternativa prijmu tv signalu, avsak sledovatelna len na TV do velkosti uhlopriecky 32″.

  6. Tak aspon najsledovanejsie slovenske SD stanice (Dajto, JOJ Plus, Wau, Doma) by mohli uz konecne prehodit do HD.

  7. Tak prehodiť asi nie, maximálne tak doplniť. Nie každý chce platiť a aspoň JOJ Plus a Wau idú FTA v SD. Vypnutie SD a nahradenie HD verziou by znamenalo koniec bezplatného sledovania JOJ Plus a Wau. Doma a Dajto by mohli prehodiť, JOJ Plus a Wau len doplniť HD, tak, ako to má JOJ.

  8. Tak toto je teda terno! Bomba-špica akcia ktorá priam vyráža dych a z ktorej určite všetci súčasní aj potenciálni zákazníci Towercomu padnú na zadok. No už vidím tie nespočetné zástupy ľudí ktorý si húfne obstarávajú narýchlo settopboxy a moduly Plustelky aby to do konca januára stihli.Ako by povedal istý klasik televíznej zábavy “ Takto sa to nerobí do psej matere!“ . Kam sa vlatne táto služba za tých 9 rokov od svojho vzniku v roku 2013 vlastne posunula? Cenovo nikam keď že je na tej istej úrovni ako v čase svojho vzniku. Bolo by to plus keby… Keby sa za túto cenu aj niečo ponúkalo. Úprimne, Plustelka v tejto podobe stojí za starú bačkoru ! Neúspešné pokusy o spestrenie a zatraktívnenie obsahovej ponuky balíčkom „Viac“ a filmotéky Otta skončili pre slabý záujem fiaskom! Ako teda z tejto agónie a marazmu von ? Mal by som tri riešenia. Znížte cenu plustelky trvalo na polovicu čo by reáne zodpovedalo tomu čo z obsahovej a kvalitatívnej stránky ponúkate. Alebo vytvorte programové tématické balíčky ,kde si každý zákazník vyberie a zaplatí za to čo chce pozerať. A poslednou a podľa mňa asi aj najrozumnejšou možnosťou by bolo keby ste sa vážení súdruhovia z Towecomu s prepáčením na to vysrali a odpredali všetky vaše vysielače niekomu kto to bude schopný vedieť robiť ,pretože touto vašou neschopnosťou, či je to skôr zámerom? len nasierate aj tých pár tisíc abonentov ktorý vam ešte zostali a zavádzaním takýchto trápnych kvázi akcií ste na posmech a bavíte tým len vašu káblovú, satelitnú či iptv konkurenciu.

  9. viete mi nikto potvrdit v akom FPS su vysielane RTVS kanaly v DVB-T? 25FPS ci 50 FPS? Mari sa mi, ze ked zacalo vysielat RTVS SPORT HEVC tak to bolo v 50FPS a teraz vidim 25FPS. Asi sa mi to len marilo 🙂 Rovnako vidim 25FPS na ostatnych DVB-T kanaloch

    1. Aktualne:

      RTVS Sport UHD – HEVC video, 16:9, 1920x1080p, 25fps, 4:2:0
      RTVS Sport HD – H.264 video, 16:9, 1920x1080i, 25 fps, 4:2:0

  10. Akcia je keď, pól roka zaplatiť a druhý polrok máš zadarmo.Niekto by si za ten čas na tie programy zvykol a potom by si zaplatil znova a znova tak sa lákajú ľudia babraci!

Komentáre už nie sú povolené.