Reklama

Odštartovali slovenské verzie kanálov Nova Sport 3 a Nova Sport 4

Od dnešného dňa majú vybraní slovenskí operátori k dispozícii slovenské verzie športových staníc Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Programy prinášajú rovnaký obsah ako doterajšie české verzie, líšia sa však vysielanou reklamou či sponzorskými odkazmi.
Pokračovanie nižšie:

Samostatné distribučné feedy týchto staníc určené výlučne pre slovenský trh umožnia uspokojiť dopyt všetkých zadávateľov, ktorí svojou komunikáciou chcú zasiahnuť aktívnu, primárne mužskú cieľovú skupinu,“ vysvetľuje Juraj Máťuš, riaditeľ Centra reklamy skupiny Markíza. „Túto možnosť nepochybne ocenia aj stávkové spoločnosti, ktorým sa tak otvára mimoriadne atraktívny spôsob, ako svojou komunikáciou čo najefektívnejšie osloviť potenciálnych zákazníkov,“ dodal.

Športové televízne stanice Nova Sport 3 a Nova Sport 4 odštartovali oficiálne svoje vysielanie 13. augusta 2021. Prevádzkovateľom je TV Nova, ktorá už má vo svojom portfóliu niekoľko rokov športové kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Nova Sport 3 a Nova Sport 4 ponúkajú divákom nielen Ligu majstrov UEFA, ale aj taliansku Serie A, španielsku LaLigu či nemeckú Bundesligu. Kompletný program je dostupný už tradične v sekcii TV Program.

Podľa aktuálnych údajov môže programy Nova Sport 3 a Nova Sport 4 sledovať na Slovensku viac ako 400-tisíc predplatiteľov. Od prvého dňa ich šíria operátori Slovak Telekom a DIGI Slovakia, neskôr ich do svojej ponuky zaradil aj Orange. Rokovania o ďalšej distribúcii však naďalej prebiehajú aj s ďalšími operátormi.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som zvedavy ci budu v Skylinku ale urcite len v balicku kombi.

    1. Nova Sport 3 HD & Nova Sport 4 HD bude v portfoliu Skylinku presne tak isto, ako Premier League od septembra 2022 na pay-tv Telekom SK & Digi SK .

    2. @ Mastodont 05.01.2022 o 16:07 .

      A ty slovenské verze kanálů Nova Sport 3 a Nova Sport 4 budou pro Slovensko jen v SD kvalitě oproti HD pro Českou republiku pokud Skylink nezmění svou současnou politiku.

    3. Všimol som si, že skylink sa správa nefér voči slovenským zákazníkom… ale až takúto prasačinu si nedovolí

    4. @ cicipas 06.01.2022 o 10:48 :

      Osobně si u Skylinku platím jen SK služby a co včil Skylink předvedl s RTVS to je teda dost. Skylink podlézal cenu Towercomu aby RTVS od něho utekla k M7. Výsledek je nakonec takový že M7 „doj.b.lo“ totálně kvalitu stanic RTVS a totálně otentovává nízkýma datovýma tokama. Zlatý Towercom a zajímalo by mě jestli RTVS včil ví jaké nízké datové toky poskytuje nově M7 místo původního Towercomu.

      Tomu tvojemu „skylink sa správa nefér voči slovenským zákazníkom… ale až takúto prasačinu si nedovolí“ bych až tak nevěřil po dlouhodobé zkušenosti této společnosti která klidně šíří HD stanice s datovým tokem jen okolom 2,5 Mbit/s a zkouší co koncový divák a nebo zákazníci jako např. RTVS a ČT snesou!

    5. @ Vectra :

      Osobně si myslím že to možná nebude jen v tom nejvyšším balíku Kombi a možná že to bude dokonca aj samostatný balík jako pro Cinemaxy a HBO. Mě osobně je to lautr jedno protože u nás v rodině de ze sportu jedině tenis WTA baby, pak chlapi a jinak už z teho sportu opravdu vobec nic.

  2. Mastodont Super tak to dúfam že bude Premier League aj na Magio SAT a DIGI TV od novej sezóny? Alebo iba v Skylinku lebo po niektorí tvrdia ze to bude všade ten Canal + Sport, len kto im má veriť.Dodatočne všetko dobré v novom roku ti prajem.

  3. Zetor25 si to nepochopil Premier league v magiu a digi nebude :)))

    1. Presne tak, ako píše Peter. Po sustení staníc v Skylinku, sa zrušia v Magiu a Digi. Skylink má výhradné právo na 3 roky. LM už iba na Skylinku.

    2. @RM01
      Nie LM, ale PL (Premier League, nie Liga Majstrov)…

  4. @Mastodont
    Takže NS 3 a 4 budú v Skylinku so štartom novej sezóny PL?

  5. A čo by si to chcel v základe. Najlepšie všetko zadarmo, čo?

  6. Čo sa týka skylinku.. tak isté je, že bude od ďalšej sezóny vysielať premier league, majú to už dosť dlho uvedené na svojom webe… k nova sportom zatiaľ žiadne oficiálne stanovisko nevydali… ešte som čítal nana jednom živom webe rozhovor s generálnym skylinku a ten v rozhovore uviedol, že plánujú spustiť kanály pod značkou canal+ … ostatné čo tu čítam, sú zrejme len dohady miestnych diskutujúcich, ktorí si o sebe myslia, že sú múdri jak rádio

  7. Prave teraz pozeram na DIGI SK taliansku ligu SERIE-A a slovenské verzie kanálov Nova Sport 3 HD a Nova Sport 4 HD maju nove loga…Nova Sport 3 SK HD a Nova Sport 4 SK HD 😀

  8. Dve poznámky:
    1. Skylinkov sú dve, bolo by dobré upresniť, o ktorý sa jedná.
    2. „Samostatné distribučné feedy týchto staníc určené výlučne pre slovenský trh umožnia uspokojiť dopyt všetkých zadávateľov, ktorí svojou komunikáciou chcú zasiahnuť aktívnu, primárne mužskú cieľovú skupinu,“ vysvetľuje Juraj Máťuš, riaditeľ Centra reklamy skupiny Markíza.
    K tomu iba toľko: Ja beriem tv reklamy, čo si netreba kupovať, sú predražené kvôli reklamným poplatkom.

  9. Sú tam také kanály ktoré nikto nepozerá. Dva by sa ľahko našli, miesto nich pustiť Nová šport 3a4.

    1. @Jan, TV 8 HD a TV Barrandovy tie už dnes su na nič a bolo by aj na Nova Sport. Ja len dúfam že tie C+ kanály dajú na 23,5,E ak vôbec tam ešte majú voľného miesta. Síce mam aj otáčanie (Motor USALS) takže pre mňa by problém nebolo otočiť parabolu na 19, 2,E ak by to vysielali tam. Len HU programy mohli zdieľať s Telekom Srbija a TP s HU programami by mohli využiť na iné TV. Som zvedavý či využijú aj zaradenie BBC Earth HD do ponuky keď skončí tento rok exkluzivita Telekomu. Ale uvidíme ako to dopadne. Aj keby vypli TV Barrandov na SK tak mi osobne chýbať nebude. Ešte ten Viasat Explore by bodol v HD Aj to Skylink Live TV. Nech sa darí.

  10. Slovenská závisť platí na Skylinku na 100% slovenské TV sa sťažujú právnikmi ,že Skylink vysiela na Slovensku na čierno a za radom rušia české programy , pomaly sa neoplatí mať slovenskú kartu ,nebudem sa pozerať na reklamnú narkózu a hnojku, ešte dobré, že mám Česku kartu.

    1. ..co to trepes? Kazdy normalny abonent so Skylinkom uz davno skoncil!

  11. @ Dedojano 06.01.2022 o 21:03 :

    „… ,nebudem sa pozerať na reklamnú narkózu a hnojku, ešte dobré, že mám Česku kartu.“

    No ty teda trepeš somariny až to není možné!!!

    Na jedné straně tu píšeš že nechceš sledovat reklamní Markízu s Jojkou a na druhé straně už podle tebe Novy, Primy, Barrandovy a podobně nejsou samá reklama?!

    Daj si pozor aby si sa nepotento z toho českého reklamního komerčního odpadu který kromě reklam stejně šíří je samý nesledovatelný hnoj nebo žumpu.

    No vidím že jsi pěkný poturčenec který bez Čechů ani ranu, že?

    1. a ty si prečo platiš ten slovenský komerčny odpad ta žumpa je tam rovnaka alebo ešte väčšia

    2. ..a Tv sa čo ozývaš, keď ani slovenskú gramatiku neovládaš 😀

    3. @ peter 07.01.2022 o 21:22 :

      Ten „slovenský komerčny odpad“ si platím protože je menší odpad než ten český a právě že ten český je „ešte väčšia žumpa a nie rovnaka alebo menšia“!!!

      Za druhé raději slovenštinu než filmy a podobně v té hnusné hatlanině z Prahy která do češtiny opravdu velmi daleko.

      Potom sa vždycky málem dochčím smíchy jak si někteří Slováci myslí jak umí perfektně česky z toho že neustále sledují české stanice a když považují za češtinu tu hatlaninu z Prahy!!!

      „Hele von je dobrej“ a podobně není ani náhodou čeština jestli si to myslíš!!!

      Mám rád kyd mě takový chytrolín jako ty bude poučovat.

  12. Zdenek:tvoju zaujatosť voči čechom poznam veľmi dobre stači to čítať po forach a hneď viem o koho sa jedna a že je to ten isty nick z MORAVY kludne si sleduj slovenských komerčakov ja ti to neberiem ale dosť veľká časť slovakov radšej sleduje česke stanice ako slovenské ak to ti pokladaš za žumpu tvoja vec ale ja si aj tak radšej zapne ČT ako Markizu alebo RTVS .

  13. @ peter 08.01.2022 o 20:44 :

    No vidím že já o koze a ty o voze!!! Tady se snad řešily komerční TV a ne ty veřejnoprávní, nebo snad snad podle tebe byla Čt odpojená na Slovensku?! Vidím že Ti docházejí argumenty a tak raději ubíháš od tématu, že? Na slovenských kartách jsou odpojeny pouze všechny Novy, TV Seznam, Paramount, a z prim pouze ta hlavní, takže asi tak když to nevíš a nebo to nechceš přiznat. Právě že na kartách pro ČR jsou opravdu odpojeny úplně všechny SK stanice jen kromě TA3 a RTVS.
    Jinak v TV má spisovný jazyk a ne pouze nespisovná hatlanina a právě že na Slovensku je více přijatelná „slovenčina“ oproti těm českým kde je pouze jen ta hatlanina z Prahy. Např. totálně je ujeté když např. v seriálu Doktor Martin který se odehrává na Valašsku v Moravskoslesko-slovenském pohraničí je použita jen obecná čeština z Prahy kterou tam neslyšíš ani náhodou. Evidentně ani nevíš jak se mluví na Valašsku , jinak by jsi věděl místní mluva má blíže ke slovenštině než k češtině a že hromada výrazů je úplně stejných jak ve slovenštině!!! Podle tebe snad v nějakém SK filmu který se odehrává na Záhorí tam nemluvija ale hutorí ako na východze?

    Tímto na další tvé neoprávněné napadání nehodlám už reagovat.

    PS: Klidně se přiznám že mám raději Slováky a Slovensko než Čechy jako území a hlavně ty chladné Čechy jako národ kteří uznávají jen sami sebe a ostatní národnosti s oblibou jen ignorují a podobně.

    Když už se díky Čechům a jejich povaze rozdělilo Československo (do dnes sem se s tím nesmířil) tak už se měla trnout od Čech aj Morava ze Slezskem, osamostatnit se a nebo klidně zůstat ve společném stát ze Slovenskem. Když dojde na věc tak Češi vlastně ukradli československou vlajku a neoprávněně ji používají za českou čímž jen potvrdili to jací vlastně jsou. Potom se divíš že na Čechy dívám přes prsty a neposadím se z nich na zadek třeba jako ty a kterým vy jsi nejraději vlezl někam jak vidím.

    1. Takto rozumné uvedomelo rozprávať o čechoch a ukradnutéj vlajke počuť od cecha klobúk dole.Mas moje sympatie.

    2. @ Pjotr 10.01.2022 o 7:03 :

      No to bude asi tím že nejsu žádný Čech ale Moravák které taky Češi národnostně diskriminují (zrovna tak jako nyní ty) a utlačují.

      No u mě teda sympatie nemáš protože jsi mě urazil tím že o mě tvrdíš že su Čech (doufám že snad jen z neznalosti) a tím pádem se vlastně nyní chováš zrovna tak jak Ti Češi a diskriminuješ moravskou a slezskou národnost (které jsou na Slovensku uznány jako oficiální národností menšiny vedle české, maďarské, polské a podobně.) a tím pádem aj Moravu ze Slezskem viz např. preambule Ústavy České republiky “ PREAMBULE čili úvodní část je slavnostním prohlášením o přijetí ústavy: „My, občané České republiky v Čechách, na Moravě a ve Slezsku,… prostřednictvím svých svobodně zvolených zástupců přijímáme tuto Ústavu České republiky…“

      HLAVA PRVNÍ – ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ
      ČI. 1
      Česká republika je svrchovaný, jednotný a demokratický právní stát založený na úctě k právům a svobodám člověka a občana.“ .

      Za další nikde v ústavě ČR se nikde nepíše o českém národu ale jen o občanech České republiky. Tím pádem kdo automaticky považuje občana ČR za Čecha je velký ignorant, nevzdělanec a nebo český nacionalista.

      Doufám že už příště budeš rozlišovat mezi Moravákem, Slezanem a Čechem.

      Pjotr 10.01.2022 o 7:03

  14. Nema cenu s tebou diskutovať ja som pisal hneď v prvom prispevku že komerčne stanice su rovnaky odpad veď niektore maju aj rovnakeho majitela a čo tyka mojej cz karty mám ju od roku 1999 a slovensky skylink nepotrebujem.

    1. Ty sám so sebou iba trčíš na nete a nič iné nerobíš, len sliediš po fórach… Už konečne rob niečo užitočné a raz a navždy zalez, Ty čierny peter 😀

    2. Ty cierny peter iba dristas a taras…Nauc sa prave Ty slovensku gramatiku, pretoze takyto verejnopravno komercny nezmysel mozes napisat iba nevzdelany trol ako Ty:
      „ak to ti pokladaš za žumpu tvoja vec ale ja si aj tak radšej zapne ČT ako Markizu alebo RTVS .“

  15. na ludí ktorý nič nevedia a zapoja sa len ak niekto má v prispevku gramaticku chybu nema cenu reagovať

    1. Ty nic nevies cierny peter. Pretoze keby si nieco robit vedel, tak stale nevisis na nete a netaras a nedristas!
      Uz konecne zalez a rob nieco uzitocne 😀

  16. Chlápci klídek, na oboch frontoch bojujeme za slobodu a nejaké Nova Sporty 3 a 4 nás predsa nemôžu rozhádzať…

  17. Tá NS 5 už mala byť skôr len je otázka čo bude s PS1 a PS 2 ,po sezone 2021/2022? Mali dať 10 Nova Sport kanálov , a spraviť to tak ako to mal Digi Sport , každá liga mala svoj kanál a bolo to dobré spravené.

  18. Tak tú reklamnú TV platíte 3x:: Platba operátorom za reklamný balast, spotreba energie a cena za reklamu je v cene výrobku.
    TV Narkóza si ešte účtuje od operátorov, ktorí vás potom podoja znovu zvýšením poplatkov.

  19. Je to fraška, Skylink pravdaže chrápe ak má vysoliť preniaze, ale ak sa jedná o nejaké lacné braky ako Prima Star a pod. tak to je hneď…

Komentáre už nie sú povolené.