Reklama

Čo ponúkne Skylink v rámci ochutnávky vo februári?

V najbližších štyroch týždňoch sprístupni spoločnosť Canal+ Luxembourg pre všetkých svojich predplatiteľov televíznych služieb Skylink a Skylink Live TV dva televízne programy. V období od 1. februára do 1. marca tak budú môcť sledovať klienti stanice National Geographic Wild HD a už tradične aj Canal+ Domo, aj keď ich nemajú štandardne vo svojom predplatenom balíku.
Pokračovanie nižšie:

Užívatelia zariadení so zapnutou funkciou FastScan môžu nájsť uvedené stanice na pozíciách číslo 20 (Canal+ Domo) a 125 (National Geographic Wild HD CZ). Majitelia bez funkcie FastScan si ich môžu naladiť podľa nižšie uvedených parametrov.

National Geographic Wild sa bude venovať vo februári veľkým mačkám. Lifestylový program Canal+ Domo prináša programy pre domácich majstrov, záhradníkov alebo kuchárov. Aktuálny program nielen National Geographic Wild či Canal+ Domo môžete nájsť už tradične v sekcii TV program.

Po ukončení ochutnávky budú programy opäť dostupné iba predplatiteľom vybraných balíkov. Dokumentárny kanál National Geographic Wild HD je bežne súčasťou balíkov Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet, zatiaľ čo lifestyleový Canal+ Domo je štandardne súčasťou balíkov Mini a vyšších.

Technické parametre pre príjem:

NázovPozíciaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
CANAL+ Domo (MPEG-4)2012012 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 181D (Nagravision)
National Geographic Wild HD CZ (MPEG-4)12512090 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0D96 (Cryptoworks), 0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0653 (Irdeto), 0B02 (Conax), 181D (Nagravision)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
CANAL+ Domo (TV/MPEG-4)130115403130113001311 cze (MPEG)
National Geographic Wild HD CZ (TV/MPEG-4)11010773110122001102 eng (MPEG), 1104 cze (MPEG), 7618 hun (MPEG)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Približne včera mi prestala fungovať RTVS karta. Ide vám ostatným? Alebo máte tiež nejaký problém? Mne vypisuje Kódovaný kanál, predvčerom ale išla OK. Mám Ab Crypyobox 752 HD Combo. Nejde ani v čítačke ani v module. Modul mám Skylink ready Irdeto, na ktorom mi išli aj layer 2 programy. RTVS taktiež bez problémov. Teraz nič ani modul ani čítačka. Môže byť vadná samotná karta RTVS? Ako veľa som ju v minulosti vyťahoval a zakladal, nakoľko som ju skúšal v rôznych zariadeniach, kde všade funguje. Ale posledný polrok som s ňou nebabral a zrazu prestala ísť. Nevie niekto, čo sa deje? Alebo M7 po prevzatí RTVS na svoje transpondéri odpojila CAID pre karty RTVS? Ide vám RTVS karta?

    1. Mne raz nešli programy a servisak mi poradil prebudovať školskou gumou čip na karte. A programy išli, skús to, za to nič nedáš.

    2. Dal som večer aj ráno reautorizáciu a potom to už išlo.

  2. Zatiaľ mi ide AB cryptobox652 v čitačke. Teraz vyskúšané.

    1. Ako aj mne už ide. Buď chýbali zápisy, alebo problém bol kontakt s čítačkou. Asi som ju priveľmi často vyberal a zakladal. Ale ak po reautorizácii ide, tak to asi bolo zápismi…

  3. Zase ten Domo, v jednom kuse promo 😀 Vlastne ho Slížlink de facto zaradil do základu, akurát sa takto môže tváriť, že zákazníkom dáva niečo navyše grátis, lol.

  4. Stále to isté dávajú všimnite si film plus nedajú HBO vixen nemá šancu

    1. Prémiové TV typu HBO sa ako promo ponúkajú len výnimočne a aj to nie na mesiac, ale len na pár dní, keď robí promo samotný vysielateľ. Vixen je tuším porno, ak sa nemýlim, to sa nedáva do akcií, zrejme kvôli deťom.

  5. Neviem ako ostatným ale mne vždy tieto ochutnávky idú v anglickom jazyku a po každom prepnutí na ten program musím nastavovať cz jazyk

    1. Aký prijímač, TV? Záleží čo máš v nastaveniach. Pozri sa do nastavení a daj si preferované audio na české.

    2. Je to LG tv už so satelitom takže karta vložená priamo v tv
      Tak som sa hrabal v nastaveniach nenašiel som síce “ preferované audio “ ale našiel som “ jazyk zvuku “
      a tak to pomohlo 🙂
      Díky Igor to ma nenapadlo 😉

Komentáre už nie sú povolené.