Reklama

Sledovanie TV rozšírila archív staníc RTVS a ponúkla užívateľské profily

Internetová služba Sledovanie TV priniesla v posledných dňoch svojim klientom viacero noviniek. Prvou novinkou boli užívateľské profily, ktoré umožňujú každému členovi domácnosti si vytvoriť v službe svoj vlastný profil so svojimi obľúbenými stanicami či ďalšími nastaveniami. Užívateľské profily sú sprístupnené ako užívateľom v Českej republike (SledovaniTV), tak aj na Slovensku (SledovanieTV) či Poľsku (Televio).
Pokračovanie nižšie:

Každý užívateľský profil má vlastné obľúbené kanály a vlastnú históriu sledovania. Novinkou je aj detský profil, ktorý obsahuje výlučne obsah pre deti. Aktuálne sú užívateľské profily dostupné cez webové rozhranie. Pre Apple TV a zariadenia s operačnými systémami iOS, Android TV a Android bude nová funkcia k dispozícii v najbližšej novej verzii aplikácie, ktorá bude vydá ihneď po schválení. Profily pre smart televízory LG a Samsung plánuje operátor implementovať do aplikácií v roku 2022.

Pred Vianocami mohli užívatelia služby Sledovanie TV zaznamenať zväčšenie archívu v prípade staníc verejnoprávnej RTVS (Jednotka, Dvojka a Trojka) zo 7 na 30 dní. Aktuálne tak ponúka Sledovanie TV/Sledovani TV mesačný archív už u 8 TV staníc, okrem RTVS aj u ČT, okrem ČT24 a ČT Sport. Mesačný archív je dostupný pre predplatiteľov balíkov Základný, Štandardný, Prémiový, alebo v CZ Základ, Standard a Premium.

Novinky neobišli ani programovú ponuku, kde sa objavil nový kanál CMS:TV a okrem toho došlo k zlepšeniu kvalitu v prípade Stingray iConcerts, ktorá je k dispozícii predplatiteľom s rozlíšením 720p a kanál Love Nature v 4K. Aktuálne tak Sledovanie TV ponúka celkovo 10 kanálov 4K – 3 TV kanály (Extasy 4K, Love Nature, Nasa UHD) a 7 špeciálnych oddychových kanálov (Galéria zvierat, Mačacia kaviareň, Korálová záhrada, Mumlavské vodopády, Nočná Praha, Ošetrovanie mláďat, Pláž).

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. výborne – stále zlepšovanie a vyšší konfort pre zákazníka – tak to má byť .

  2. Služba Sledovanie.TV – pristupuje k ZDRAŽENIU všetkých troch hlavných balíčkov od 1.februára 2022, v priemere o 1,50€ za každý tv balík. Ako dôvod uvádza zvýšenie cien za tv stanice od distribútorov.

  3. Chcel by som sa spýtať, neviete niekto, prečo seká obraz na RTVS Šport HEVC cez anténu? Zvuk ide v poriadku. Sila 70 kvalita 100, ostatné TV v multiplexe to nerobia. H264 verzia ide plynulo a pekný obraz. Aj susedovci majú tento istý problém.

  4. Ja mam to iste a mam silu akvalitu na 100%. A osobne si myslim, ze je to nizkym datovym tokom.

Komentáre už nie sú povolené.