Reklama

Skylink rozširuje videotéku o obsah z dielne staníc AMC, Spektrum, TV Paprika a ďalších

Operátor Skylink a spoločnosť AMC Networks International sa dohodli, že prinesú divákom viac obsahu vo videotéke Skylink Live TV. Od vianočného obdobia bude môcť preto Skylink ponúkať prístup k vybranej videotéke platených staníc AMC, JimJam, Minimax, Spektrum a TV Paprika.
Pokračovanie nižšie:

Táto dohoda, ktorá je ďalším míľnikom v partnerstve medzi oboma spoločnosťami, urobí nadchádzajúcu sviatočnú sezónu mimoriadne pestrú, pretože takmer všetky žánre z portfólia AMC Networks International – film, detský film, dokumenty a gastro – budú k dispozícii v obsahu na vyžiadanie, v knižnici Skylink. Predplatitelia lineárnych staníc si v televíznom balíku operátora budú môcť vychutnať kultové seriály z produkcie AMC, ako napríklad 7. sériu Fear the Walking Dead a seriál Killing Eve, ktorý sleduje boj medzi dvoma posadnutými ženami, ktoré hrajú veľakrát ocenené herečky Sarah Oh a Jodie Comer,“ uvádza AMC v tlačovej správe.

Vo videopožičovni internetovej služby Skylink Live TV môžu nájsť užívatelia obsah nielen od AMC či detských staníc Minimax, JimJam a Nickelodeon, ale aj od TV Paprika, Spektrum, Filmboxu, National Geographic, Love Nature, Viasat World (Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore a Epic Drama), Film Europe, AXN, Comedy Central či History. Nechýba ani obsah z exkluzívnych staníc Skylink 7 a Canal+ Domo.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102 či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jedine čo v tej videoteke stoji za zmienku, sú vybrané filmy z edisonline… ostatné nič moc

  2. Trend je jasný. Naučiť ľudí pozerať programy cez internet. Robi to Markíza a Nova cez Voyo, Prima cez iPrima, budúci rok Jojka. A snaží sa to robiť aj Skylink lebo zrejme niektoré súbežné zápasy EPL bude púšťať len cez internet.

    1. živý prenos – pípanie vo zvuku

      Viete niekto, prečo ak ide na TV Markíza živý prenos napr. finálna Farma, počuť pravidelné pípanie vo zvuku? Je to preto, lebo vypadáva trasa?

Komentáre už nie sú povolené.