Reklama

Orange TV pridala RTVS Šport a jednu regionálnu TV

Orange dnes rozšíril ponuku svojej IPTV o novú stanicu RTVS Šport vo vysokom rozlíšení, ako aj slovenskú regionálnu TV Sen. Obe novinky budú môcť sledovať klienti od základného balíka Home Basic. RTVS Šport bude navyše k dispozícii aj pre predplatiteľov internetovej TV a to od balíka Go Basic.
Pokračovanie nižšie:

Okrem pridania nových staníc došlo tiež k zmene v prípade Mňam TV, ktorá je po novom súčasťou tematického balíka Hobby.

Nový športový okruh RTVS spustí vysielanie 20. decembra 2021 o 17:00. Vysielať má 24 hodín denne. TV Sen je slovenskou regionálnou TV vysielajúcou zo Senice. Vo vysielaní prináša informácie hlavne z oblasti Záhoria.

Spomeňme, že počas celého decembra je v rámci ochutnávky pre všetkých zákazníkov Orange TV cez kábel, ako aj Orange TV cez internet, k dispozícii stanica Epic Drama HD. Od 7.12.2021 do 7.1.2022 navyše aj dokumentárne stanice Viasat Nature HD, Viasat History HD a Viasat Explore HD.

Operátor tiež predĺžil na IPTV bezplatné vysielanie dokumentárnej stanice Love Nature 4K a to do 31.1.2022. Pre sledovanie programov v 4K kvalite je však už potrebné, aby mali klienti nový Orange TV Box, ktorý podporuje 4K rozlíšenie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj orange chcel nalakat ludi na sport a neuspel som zvedavy ako dopadne jojka a rtvs.

  2. Platiť za to, keď to ide cez DVB-T/T2 akože zadarmo ( za RTVS sa platia koncesionárske poplatky), tak na to treba pomarančové konzervy, ktoré v Orange radi nechávajú asi svoje bočné peniaze.

Komentáre už nie sú povolené.