Reklama

Zmena: Svetový pohár v zjazdovom lyžovaní z Killingtonu ponúkne JOJ v nedeľu nielen na JOJ Šport

Slovenská komerčná televízia JOJ sa rozhodla, že ponúkne nedeľné prenosy zo Svetového pohára (SP) žien v slalome z amerického Killingtonu pre všetkých slovenských divákov. Po minulotýždňových prenosoch, ktoré mohli sledovať diváci zo slovenských staníc iba na novom športovom programe JOJ Šport, dochádza teda k zmene. Vysielateľ sa rozhodol, že prenosy odvysiela počas tejto nedele nielen na JOJ Šport, ale aj dostupnejšej stanici Plus, ktorá je k dispozícii u všetkých operátorov, ako aj voľne v DVB-T. Okrem toho budú prenosy dostupné na platených kanáloch Eurosport, ktoré vlastnia tiež vysielacie práva na SP.
Pokračovanie nižšie:

Priame prenosy zo SP v Killingtone má naplánovaná stanica JOJ Šport v sobotu od 15:45 a 18:45 a Eurosport 2 od 18:45. V nedeľu si môžu slovenskí diváci pozrieť prenosy na JOJ Šport a Plus o 15:15 a 18:30. Eurosport 1 uvádza v programe časy 15:30 a 18:00.

Kompletný program nielen staníc Plus či Eurosport môžete nájsť v sekcii TV program. Snažili sme už niekoľkokrát získať aj program nového kanálu JOJ Šport, vysielateľ nám však dáta doteraz neposkytol. Ak sa to zmení, stanicu do programu okamžite zaradíme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre redakciu web TV joj sekcia LIVE POTOM HUSTÉ TV A POSLEDNE JOJ ŠPORT ČIŽE 4 KLIKI A MATE PROGRAM

  2. Joj sport je nedostupny kanal! Preco v tejto pandemickej dobe to nevysiela rtvs?
    Za ktoru plati kazdy slovak

  3. Ja mam joj sport ale nezda sa mi ze je to ferove k slovakom ktory nemaju tento kanal

  4. Je to sklamanie, veď na RTVS sme mali odborné komentáre Veroniky V.Zuzulovej idete asi nejako dozadu.

    1. Presne tak, komentáre na Joj Šport sa nedajú počúvať…a ešte dve odp,,b“ orníčky Gartnerové k tomu…‍♂️

  5. Možete sa hanbit,Petra robi fantasticku reklamu a vy ju nevysielate? Keby to boli Cesi tak sa utrhnu a daju to,Peta si to nezasluži..Som dochodca,byvaly lyžiar,tešil som sa ,obdivujem ju a teraz sa možem akurat tak pekne nahnevat

  6. Petra reprezentuje Slovensko v celom svete a RTVS nieje schopná kúpiť práva na prenosy je to hanba.

  7. Je to velka hanba pan Reznik ze rtvs nevysiela topšportovkyňu Petru Vlhovu ktora robi Slovensku reklamu vosvete

  8. Je to velka hanba pan Reznik ze rtvs nevysiela topšportovkyňu Petru Vlhovu ktora robi Slovensku reklamu vosvete

    1. Rezník ti môže jedine poskytnúť priamy prenos z PRIDE

    2. a ešte ako Copytán Degenerátor hrá šach… (mat)

  9. Janko peniaze treba dať Kemkovi a ďalším národným umelcom nie na takú zbytočnosť ako je Vlhová.

  10. Marián,
    je hanba, že ikonu slovenského športu nemôžeme sledovať
    v priamom prenose.

  11. Čo sa čudujete, keď pre RTVS sú experti ako Zeman a jemu podobný čo vo futbale dokázal toho dosť málo, máme aj lepších ktorý nám spravili vo svete pekné meno, Ľubo Moravčík a spol.Aj ja by som dokázal komentovať ako on. Pokazená akcia a Zeman ,,toto nespravil dobre“. Po vydarenej ,,super to zahrali“, lenže ja na rozdiel od neho aj keď futbalu rozumiem, nerackujem a na takých sa STV zamerala. Odborníci ako Kocian a spol. sedia doma a musia počúvať Zemana. Ja, keď sa to nedá pozerať na inom kanáli tak vypinan zvuk. Preto aj majú takú bohovsku sledovanosť. Tiež odporúčam zistite si čo znamená slovo EXPERT a nemenujte ním každého lempla.

  12. lubosko
    hovoris mi uplne z duse je to hanba co pripusti sefredaktor sportovej redakcie pan hajko tych dvoch tarajov pri komentovani futbalu sa neda vobec pocuvat rtvs uplne dehonestuje slovo expert takto futbal v europe nikto nekomentuje ved sa spametajte

  13. Je to smutne, že mame doma hviezdu ako je Peťa, ktorá dvíhala sledovanosť RTVS, a ti sú jej tak vďační, že nedokážu kúpiť všetky práva na preteky v ktorých naša najznámejšia športovkyňa reprezentuje našu zhnitú krajinu a rozdáva aj tu trochu radosťi ktorá na Slovensku je…. Sme chorá krajina.

    1. presne ste to vystihli uz tej chudobe nedopraju ani poctivy dobry sport aleskorumpovany futbal so pchacmi do riti kmotrikovi bude komentator vychvalovat do neba a ten strach vsetkych komentatorov o svoj chleba je hrozny pokial sa neuroby razny nemilostny protikorupcny poriadok vo vsetkych sportovych svazoch slovenskych ako v Cechach tak budeme hnit dalej az sa rozlozime a slovensko zanikne na sportovej mape

  14. Má to vysielať RTVS títo žabiaci na JOJ sport sa nedajú počúvať, ani program nedodržiavajú vysielajú čo nájdu hanba RTVS aj JOJsport

  15. Ďakujeme tel.Joj plus za prenos z pretekov v lyžovani..Je hanbou že RTVS nedokáže priblížiť preteky takej skvelej športovkyni ktorá reprezentuje Slovensko na celom svete… zobuďte sa a pokračujte v prenosoch takýchto výborných športových podujatí…..

  16. Johoj, my sme poriadne skazený národ. Keď bola olympiáda, všetci šomrali, že komentátori z STV sa nedajú počúvať, keď Joj Šport sa snaží zo všetkých síl, všetci šomrú, že Joj Šport je odpad a že STV už dávno mala spustiť svoj kanál a tipujem, že potom budú všetci chcieť, aby STV a Jojka vypli športové programy a neskôr šomrať, že ich vypli. Čo vlastne všetci chcete? Telky sa snažia spestrovať ponuku, aj tak aspoň jedného pekného slova niet, furt len šomrete.

    1. @AAD – typcika slovac co si nedovidi dalej ako na prah vlastnych dveri

Komentáre už nie sú povolené.