Reklama

Šlágr TV ukončila vysielanie, má náhradu

Hudobná televízia Šlágr, ktorá sa vo vysielaní zameriava najmä na ľudovú, dychovú a country hudbu s prvkami teleshoppingu, ukončila vysielanie. Dôvodom sú finančné problémy majiteľa televízie spoločnosti Šlágr TV. Informoval o tom web Digitální rádio.
Pokračovanie nižšie:

Aj keď Šlágr TV ukončila vysielanie, diváci v podstate o nič neprišli. Náhradou za pôvodný kanál Šlágr TV je stanica Šláger Muzika, ktorá odštartovala v júli tohto roku a postupne nahradila vo všetkých platených službách na Slovensku a v Českej republike práve spomínanú Šlágr TV.

Za stanicou Šláger Muzika stojí český podnikateľ Karel Peterka, teda podobne ako v prípade Šlágr TV. Nový program vysiela ale už so slovenskou licenciou, ktorú získala slovenská spoločnosť Československá Muzika so sídlom v Skalici ešte začiatkom novembra 2020.

Pod značkou Šlágr vysielajú k dnešnému dňu tri celoplošné programy: Šlágr2, Šláger Muzika a Šláger Premium. Z toho posledné dva programy vysielajú so slovenskou licenciou. Aktuálny program všetkých staníc z rodiny Šlágru môžete nájsť v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Jeden vacsi hnoj ako druhy, v zivote som to nezapol, keby to telekomu nespozorovali jeho platiaci klienti, cely ten shit by už davno skoncil, pridu casy ked na svk spustia Disney+ a tento hnoj raz a navzdy skonci v svk eteri.

  1. Mala by skončit uplne,-najhoršia tv na svete!Urobila obrovské dlhy a veselo funguje ďalej.

    1. Táradlo a drístadlo Peter s nezmyslami vždy akcii… Konečne začni pracovať a nevysedávaj len doma pri PC!

    2. Šláger je najúspešnejší projekt aký mohol byť, a bol prvý ! Peter ty len ticho záviď a šúchaj nohami.

    3. Slager je v konkurze a v samých dlhoch,to nie závisť,ale realita!

    4. Vsetkeho sa raz dockame, uz to nebude otravovat v rastri

  2. Senzi ,šláger , folklorika je jediný zdroj zábavy pre starších a dvochodcov malo by byť takýchto tv staníc viac

    1. „Senzi ,šláger , folklorika je jediný zdroj zábavy pre starších a dvochodcov“
      ozaj? OZAJ je toto jediny zdrov zabavy? Tak bodaj by na tom dochodcovia neboli tak mentalne zle.

    2. STV 3 ste kde nechali ujo ? a tv LUX a TV Noe ? „dvochodcov“ je fasa este to mohlo byt dvoch otcov

    3. Môj tatko má 67 rokov a hento by si nezapal ani omylom… stačí mu rtvs, čt, ta3 a nejaký ten šport kde sa hrá naša fotbalová extraliga

    4. Konečne sa už nauč slovenskú gramatiku, Ty táradlo o dôchodcoch…

    5. Svokrovci (ziju v meste) maju 76rokov a v zivote si to nezapli.. kamaratka(zije na dedine) ma 36 a cumi na to non stop

  3. Vy sa tu zaujimate o nejaky šlager ked ich je cez Satelit plno.Ale keby cez DVBT 2 pustili dalšie hudobne stanice ako su teraz Polo Tv,Eska Tv,Ocko,Ocko Star,Retro Music.Tak by sa už mohol zobudit i MusicBox.sk a ked ešte by mohli presunut z Mux 24 Cz Rebel Tv.

    1. Music Box by mohol obnoviť free vysielanie cez satelit alebo DVB-T. Slovensku chýba hudobná stanica, niečo ako majú v ČR Óčko.

    2. @m m
      Music box aktuálne už vôbec nejde. Ale ja by som bral napríklad lokálnu verziu MTV CZ, ako bola do roku 2014. Ideálne, aby to bolo do programovej štruktúry niečo medzi MTV CZ (2009-2013) a súčasným MTV Germany (2018-2021). Bolo by to oveľa lepšie, ako súčasné MTV Global/Europe s CZ titulkami, ktoré je teraz. Len Nova sa nemá k činu 😀

  4. kedy skončí šlágr šlágr2 šlágr muzika slagr premium konečne aspoň na Slovensku

    1. Vigxtlh – veď to nepozeraj keď nechceš, ale je zaujímavé ako dobre vieš koľko je šlágrov, asi sa na tie programy často pozeráš 🙂

  5. Viete, ako sa hovorí „komu kura, komu hus. Veď nech každý počúva to, čo mu je blízke. Prečo ho hneď ponižovanie a osočovanie. A nezabúdajte :raz budete aj vy dôchodcovia… Snáď… ‍♂️‍♀️

    1. mier do transrodovej komunity a lasku parom hocijakym//amen tetuska

  6. aké/koľko/ české neplatené tv stanice chytáte terestriálne vy, čo ste blízko moravských hraníc? čo sa dá chytiť v novom meste nad váhom a v trenčíne? dík

    1. Moravské ne, ale Valašské království ano s králem Bolkem Polívkou. Nechal udělat i pasy. 😀

    2. @ xxxxx 06.11.2021 o 19:42 :
      „Moravské hranice neexistujú.“

      Netrep somariny, je to moravskoslovenské pomezí a tak je to opravdu moravská hranice když Slovensko sousedí s Moravou a na severu eště ze Slezskem. Podle tebe Slovensko sousedí s Čehama (myšleno území a ne národ)? Slovensko sousedí na západě jedině s Moravou nebo ze Slezskem, případně jedině jen Českou republikou protože Čechy začínají až za Jihlavou!!!

      Uživatel „terestriál “ ukázal že je víc vzdělaný než ty!!!

  7. terestriál u nas ide Seznam.cz tv,Naladte digi tv,Barrandov,Barrandov Kino,Barrandov Krimi,Ocko,Ocko Star,Prima-CNN Prima News,Prima+1,Show,Star,Krimi,Love,Zoom,Max,Cool,Test 8(Prima ?) by mala byt pustena,ale neviem kedy,zatial čierna obrazovka,Nova,Nova Cinema,Ct 1,2,3,24 Art,D:,Sport,Retro Music,Noe Tv a cez kabel i regionalne stanice Ceske republiky i niektore platene.Ale väčšinou ich sledujem,iba ked ma ukazuju ako Umelca tak to i nahravame.Však som i na Anglickom Mtv asi prvy čo sa mu tam podarilo byt odtialto.A Polske TVP 1,2,3 Katowice,Sport,Info,ABC,Historia,Kultura,Polonia,Dokument,Rozrywka,Kobieta,Eska.tv,TTv,Fokus,Tv Trwam,Stopklatka.tv,Polo Tv,Polsat,Super Polsat,TVN,TVN 7,Tv4,Tv6,Puls,Puls 2,ale ešte by mal ist aj Mux 8 Pl ale uvidime či tu u nas pojde neviem,lebo sa pisalo,že pokryju cele Polsko do maja 2022 a zatial Zabrze nič a z Katowice nedotiahne.Ale tieto idu normalne niektore i z Katowice asi preto,že sme pri horach na kopci.

Komentáre už nie sú povolené.