Reklama

Markíza získala exkluzívne vysielacie práva na futbalové EURO 2024 a EURO 2028

Skupina Markíza získala vysielacie práva na najbližšie dvoje futbalové majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia v rokoch 2024 a 2028.
Pokračovanie nižšie:


Sme veľmi hrdí na to, že sa nám pre Slovensko podarilo získať exkluzívne vysielacie práva na EURO 2024 a EURO 2028. Divákom televízií Markíza a Dajto tak budeme môcť sprostredkovať výnimočné futbalové zážitky. Bude to naozaj fantastická udalosť pre všetkých fanúšikov,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.
Najbližší šampionát sa bude konať v Nemecku od 14. júna do 14. júla 2024, hostiť ho bude desať miest – Berlín, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt nad Mohanom, Gelsenkirchen, Hamburg, Kolín nad Rýnom, Lipsko, Mníchov a Stuttgart.

Markíza zaradí do svojho vysielania priame prenosy zo všetkých duelov, vrátane vystúpení Slovenska, v prípade postupu našich reprezentantov na záverečný turnaj. EURO 2024 ponúkne spolu 51 zápasov, finále sa uskutoční v Berlíne alebo Mníchove.

Predstavené už bolo aj logo podujatia, inšpiráciou preň bol dizajn strechy Olympijského štadióna v Berlíne a obsahuje farby vlajok všetkých 55 členov UEFA.

O tom, ktorá krajina bude hostiť šampionát v roku 2028 by sa malo rozhodnúť najneskôr v septembri 2023.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. radšej si to pozriem na čt sport – tam nemajú toľko reklám, profesionálnejší komentátori

  2. Je už známe kto to kúpil v ČR? Celkom by bolo zaujímavé keď to v SR kúpi PPF a v ČR nie.

    1. Českej televízii sa podarilo získať vysielacie práva na futbalové šampionáty UEFA EURO pre roky 2024 a 2028. Fanúšikom ponúkne aj prenosy zo zápasov českej futbalovej reprezentácie aj finálových stretnutí v rámci ďalších troch cyklov Ligy národov UEFA. Súčasťou sady novo získaných práv je aj vysielanie zápasov národného tímu v kvalifikáciách na EURO 2024, MS 2026 a EURO 2028 aj všetkých priateľských stretnutí konaných v nasledujúcich siedmich rokoch.

Komentáre už nie sú povolené.