Reklama

Discovery Channel aktuálne voľne v maďarskom DVB-T2

V najbližších dňoch bude šírený v terestriálnom vysielaní, u našich južných susedov, nekódovane (FTA) platený dokumentárny kanál Discovery Channel, ktorý vysiela v tamojšom celoplošnom DVB-T2 multiplexe D. Voľné vysielanie je dostupné v rámci promo vysielania a potrvá až do decembra 2021.
Pokračovanie nižšie:

Discovery Channel je štandardne súčasťou platenej ponuky platformy MinDig TV Extra , obdoby slovenskej Plustelky. Vysielanie je preto bežne kódované systémami Conax a prístup k nemu majú iba predplatitelia.

Počas písania tejto správy bolo vysielanie Discovery Channel šírené v kompresnom formáte HEVC s rozlíšením 960×540 px. Na výber majú diváci dve audio stopy: maďarskú a anglickú. Obe sú v kompresnom formáte AAC-HE.

Vzhľadom k tomu, že signál z maďarských celoplošných vysielačov má dosah aj na Slovensko, môžu program prijímať aj diváci na našom území, hlavne tí, ktorí bývajú v blízkosti hraníc s Maďarskom. Kompletný zoznam staníc, šírených nielen v maďarskom DVB-T, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nem chápem prečo Towertroll zrušil PR@MO kanalizáciu

  2. Presnejšie promo Discovery dvb-t hu, potrvá do 5.decembra.

  3. Veľa tam toho na sledovanie nie je, aspoň čo som včera skúsil a aj pozrel EPG na ďalšie hodiny, dni. Včera bol nejaký poľský „dokument“ o nadšených „zberačoch“ odpadu/šrotu. Nedalo sa. No každý je iný a jemu sa to páči. Niekedy neskôr, koncom týždňa, má byť o hľadačoch zlata z roku 2020.
    Ako Mustafa píše, budú nekódovaný od 22.11. do 05.12.

  4. „Vzhľadom k tomu, že signál z maďarských celoplošných vysielačov má dosah aj na Slovensko“
    Toto je chybná informácia, signál z maďarských celoplošných vysielačov zámerne pokrýva celý Felvidék.

Komentáre už nie sú povolené.