Reklama

DIGI TV: Ak si klienti aktivujú do konca januára najvyšší balík, dostanú darček

DIGI Slovakia dnes predstavila svoju vianočnú kampaň, v rámci ktorej obdaruje darčekom nielen nových, ale aj súčasných klientov služby, ktorí sa rozhodnú aktivovať vyšší balík Premium.

V rámci vianočnej kampane tak aj tento tok pribalí operátor k novým objednávkam na vyšší balík Premium fit hodinky MAXCOM FitGo FW20 Soft ako darček. Nemusí ísť pritom iba o balík satelitnej TV, darček môžu získať aj klienti káblovej TV či internetu. Akcia je platná do 31. januára 2022.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou TV balíka Premium je aktuálne viac ako 100 televíznych programov, z toho 43 kanálov je v HD kvalite. Za tento najvyšší programový balík zaplatia klienti 14,60 EUR mesačne.

Pre nových záujemcov o služby DIGI TV platí aj naďalej 100% zľava na inštaláciu a zariadenie.

Kompletnú ponuku satelitnej služby DIGI TV môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Neviem či by sa dalo znížiť balík z Premium na Štandart a potom požiadat zo Štandart na Premium 🙂

    2. ..z paketu HBO su pozeratelne len tv stanice Cinemax, ktore vsak v portfoliu DIGI SK absentuju! Smola…

  1. Ja som od Digi také hodinky dostal pred dvoma rokmi a vôbec nešli, ani nabiť, ani zapnúť. Čistý šmejd, nie je o čo stať.

    1. Ja som tiež dostal tie hodinky, síce fungovali ale tie kolík na zaistenie ramienka sa mi zlomil pri prvom nasadení, ale čo čakať od hodiniek za 12 euro ? Ja som bol v tom, že pošlú niečo aspoň od Xiaomi, ale bolo to nepríjemne prekvapenie.

    2. Ale veď tie hodinky bol reklamný predmet, to sa malo dať do vitríny, nie nosiť na ruke! 🙂

    1. Platim si PREMIUM asi tri roky a hodinkovy smejd by som nechcel ani keby zaplatili oni mne…Inak, ked na DIGI SK skonci PL, tak skoncim s DIGI abonenciou ! Bude mi stacit AntikSat a mozno si priplatim Skylink ak budu mat PL v UHD 4K…

    2. aj aj , ale az jak budu mat v 24K…zlate…tzv. GOLD HD

  2. Zrušia digi športy Nova športy nevratia do základu tak to chcú uhrať na nejaké sračkové hodinky ktoré im ostali s pred dvoch rokov na Vianočnú akciu Veľmi úbohé HANBA Nasraťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťťť.

  3. TV HNOJ ZADARMO 2024 ,?,
    REKLAMA 99=% AM SRACKY A VARENIE

  4. Da sa prejst. Dam vypoved a nanovo objednam. A technik prinesie ca modul za dara a nie za 20e ze vraj vyjazd technika. Uz mam podpisanu vypoved a 10.12 mam volat ze chcem nanovo ze vraj pride technik este do vianoc a platit sa bude od Januara.

Komentáre už nie sú povolené.