Reklama

Vlastník staníc Spektrum, Minimax, Sport 1 a ďalších spustil novú aplikáciu. Ponúka v nej video obsah zadarmo

Spoločnosť AMC Networks International spustila aplikáciu s názvom AMC Mikro, ktorá ponúka vybraný video obsah z platených staníc Sport1, Sport2, AMC, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home, Minimax a JimJam zadarmo. AMC Mikro si môžu diváci stiahnuť do svojich zariadení s operačnými systémami iOS a Android. Je bez reklám a po jednoduchej registrácii ponúka ochutnávku vybraného obsahu 8 staníc.
Pokračovanie nižšie:

Aplikácia je navrhnutá tak, aby vám umožnila nahliadnuť do rozmanitosti našich staníc a ochutnať, čo vysielame, a povzbudila vás k sledovaniu ďalších častí seriálov – či už ide o hrané filmy, dokumenty, rozprávky alebo šport – na veľkej obrazovke,“ povedal Csaba Szaniszló, vedúci digitálnych projektov AMC Networks International.

Užívatelia tiež nájdu v aplikácii analýzy kľúčových momentov z každej Veľkej ceny Formuly 1, či z futbalových zápasov Európskej ligy UEFA. Priame prenosy sú potom dostupné priamo na staniciach Sport1 a Sport2.

Najnovšie je v aplikácii obsah z detskej stanice Minimax. Najmenší diváci tu nájdu napr. „Tím Dronix”, „Odpáľ, jednorožec!”, „Sova a jej kamaráti”. Aplikácia umožňuje nahliadnuť aj do seriálov Spektrum Home, ako sú „Dom snov” alebo „Dom snov – hniezdočko lásky”. Divákov TV Spektrum iste poteší možnosť sledovať populárny seriál „Spycraft”, ktorý približuje zákulisný svet tajných špiónov. Nechýba ani populárny seriál „Život v zovretí mrazu“, ktorý bol tento rok opäť ocenený cenou Emmy.

Dostupná je tu aj kulinárska relácia „Jiří, milovník mäsa”, ktorá bude od novembra k dispozícii na TV Paprika. Diváci sa taktiež môžu tešiť na obľúbenú Marry Berry, ktorá prichádza s premiérovými časťami novej relácie „Tajomstvá vidieckeho domu Marry Berryovej”.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No, a odkiaľ si apk stiahnem? Nainštalovať ju na vodu v koši? Alebo má význam nosiť drevo do hory…

Komentáre už nie sú povolené.