Reklama

Towercom spustil na strednom Slovensku dva nové prevádzače 2. a 3. DVB-T multiplexu

V pondelok 25. októbra spustil Towercom v ranných hodinách nové televízne prevádzače na Donovaloch (TVp Korytnica), ktoré šíria signál druhého a tretieho celoplošného DVB-T multiplexu. Druhý multiplex je šírený na 37. kanáli (602 MHz) a tretí na 33. kanáli (570 MHz). Zdrojový signál je použitý z vysielača Banská Štiavnica – Sitno.
Pokračovanie nižšie:

TVP Korytnica (1345 m.n.m.) pre verejnoprávny MUX – K33 a rovnako aj pre 2. MUX – K37 má povolený max. výkon ERP v nulovej rovine je 57 W. Výška stredu ant. systému nad terénom je 12 m,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Roman Vavro, tlačový hovorca Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ).

Aktuálny zoznam vysielačov aj s ich presnou polohou na mape môžete nájsť v sekcii Vysielače. Do zoznamu boli už doplnené aj tieto dva nové televízne prevádzače multiplexu 2 a 3.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. @Redakcia : Isto je zdrojový signál Sitno? Nie náhodou vysielač Laskomer (BB)?
    Ďakujem

    1. Keby si si pozrel terenny profil, tak by si sa nepytal. Sitno je na priamu viditelnost. Laskomer je za kopcami.

    1. @ viki :

      „všetko do hvec 265 treba“

      A z jakého důvodu? To jako jen kvůli těm šesti stanicám co sú na Slovensku. To že mají H265 Němčúři a Čehúni ještě jezbsmenaže to musí mět všeci s to aj Slovensko. Např.Rakúsko taky nemá H265 ale jen 264!!!

      Češi sice májú stanic jak natentovaných ale ve finále je to stejně kromě ČT, TV Noe a regionálek s odpuštění jedna nesledovatelná jedna k.k.tina větší.než druhá. Na co je např. třicet českých stanic když je tam stejně šířena jen kopa hnoje a nesledovatelného odpadu???!!!

  2. @Redakcia: Nechcem byť hrozný, ale lepšie by asi bolo napísať, že Towercom spustil 1 prevádzač, lebo to teraz znie tak, akokeby spustili 2 prevádzače z 2 rôznych kót, trocha zavádzajúco. Ďakujem

  3. Skor by som sa tu rad dozvedel kedy začne testova FTV Prima z dalšich jej programoch na Ceskom MUX 22 z nazvom Prima ? A čo tam bude vlastne vysielat.

    1. Dalibore, jak to myslíš co vysílá na muxu 22 za stanice prima ? To se dá zjistit na emku. Jinak je tam prima, prima + 1, zoom, cool, show, love, max , krimi, star, News, očka a retro music tv

    2. @ Dalibor 28.10.2021 o 10:04 :

      Na tvoju otázku „A čo tam bude vlastně vysielat.“ Ti odpovím úplně jasně takto. Pokud FTV Prima spustí další stanici tak tam bude opět šířit další totálně nesledovatelné k.k.tiny!!!

      V DVB-T ČR je kromě stanic ČT a mají komerčních stanic jak nat.nt.vaných a na všech je stejně jen samá kopa nesledovatelného hnoje přerušovaného reklamou a není tam lautr nic sledovatelného asi tak jen na 1% vyjímky.

  4. Tak este raz. Preco autor clanku zavadza? Podla mna je to ten isty autor ci je na zive.sk a tam zavadza tiez

  5. este mohol autor uviest, ze tvp korytnica sa nachadza na vrchole Novej hole.

  6. Dobrý deň, neviem si rady s inštaláciou bezkartového modulu Plustelka Irdeto C+, urobil som chybu pri inštalácii a najprv som modul zaregistroval a až potom vložil do TV, kanály nejdú iba základ ako bez modulu. Neviete mi poradiť, ako na to, Ďakujem.

    1. Zapni prijímač vlož modul, keď nepôjde povysuň ho a znova vlož resp. reštartuj prijímač vypni – zapni. Keď nepôjde napíš im opíš problém a spýtaj sa ich čo robiť: nmc@towercom.sk

    2. Mne to takisto nenašlo modul v tv Sony.Tak som vypla tv ,vlozila modul do sachty a zapla tv ,ihneď sa urobila inicializacia modulu plustelka a po chvíli naskocili programy.To že ste zaregistrovali skôr modul je nie chyba.Tv sa musí spárovať s modulom.A ten modul pri zapnutom tv by som nevitahovala a nevkladala.Ja som takto prišla o modul conax zoskratoval neuznali mi ani reklamáciu.

    3. Ale ten modul si musela mať poškodený už skôr. Mne, keď nešli programy predčasom, tak mi z TWC napísali, že mám povytiahnuť a zasa vsunúť.

Komentáre už nie sú povolené.