Reklama

Odštartovala Nova Lady. Novú stanicu spustí o pár dní aj Prima

V pondelok 18. októbra odštartovala na českom trhu nová stanica Nova Lady. Divákom prináša mix českých a zahraničných romantických seriálov, filmov a reality šou. Novinka je dostupná od štartu vysielania voľne (FTA) v českom DVB-T2 multiplexe 24, ako aj v ponukách platených káblových, IPTV a OTT operátorov. Spomenúť možno napr. Kuki TV či Sledovani TV. Zo satelitných providerov ju zatiaľ nikto do ponuky nepridal.
Pokračovanie nižšie:

Po skupine Nova má v pláne spustiť novú stanicu aj konkurenčná Prima. Už v najbližší pondelok 25. októbra odštartuje Prima Show, ktorá sa zameria na reality šou.

Voľne dostupný televízny kanál dominantne zameraný na reality šou na českom trhu chýbal, a preto prichádzame s Prima Show. Nový kanál si kladie za cieľ osloviť mladých divákov, predovšetkým ženy, či už prostredníctvom pôvodných alebo zahraničných šou. Prima Show sa stane novým domovom dvoch českých reality šou. Nová séria Like House 2 je logickým pokračovaním mimoriadne úspešnej jarnej sezóny, ktorá ohromila české sociálne médiá. Kráľovné butikov potom žnú úspech u diváčok po celom svete, a sú tým správnym formátom na všedné večery,“ vysvetľuje generálny riaditeľ skupiny Prima Marek Singer.

Stanica Prima Show bude dostupná v Českej republike a ponúkne celodenné vysielanie sedem dní v týždni. Od začiatku vysielania bude šírená terestriálne prostredníctvom DVB-T2 multiplexu 22, ktorý prevádzkuje Czech Digital Group. Okrem toho sa má objaviť aj u vybraných českých operátorov.

Kompletný program nových staníc Nova Lady a Prima Show môžete nájsť v TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Tv JOj už dalo joj šport len markíza stále spinká čakám od nich filmový kanál ale asi v nedohladne 🙂

    2. Juraj Červenák

      To slony skôr začnú lietať, než Markíza zaradí filmový program bez reklám ako je Joj cinema. Markíza sú obyčajní nenažranci.

  1. Načo im nove stanice, veď aj tak zožeru cely reklamny kolac.

    1. To je pravda, ale takto sa snažia zabrániť konkurencii, aby náhodou neprišiel niekto iný s takýmto kanálom. Podobne ako JOJka s JOJ Šport. Predbehla RTVS a tá už neviem či vôbec športový kanál spustí.

  2. Prima ide ale nova má nejaké bloky niečo Trnave blokuje 33k myslím že je to ucelovo

Komentáre už nie sú povolené.