Reklama

Lepšia.TV vylepšila aplikáciu a upravila promo pre nových klientov

Prevádzkovateľ internetových služieb Lepšia.TV a Lepší.TV predstavil v poslednom období slovenským a českým klientom viacero noviniek a vylepšení. Okrem už spomínaných nových staníc v ponuke sa dočkali predplatitelia aj niekoľko nových funkcií v aplikácií a zrušené bolo mesačné promo za 0,1 €.
Pokračovanie nižšie:

V poslednom období si mohli užívatelia všimnúť v aplikácii novú funkciu, ktorá automaticky prehrá trailer (videoukážku) vybraného programu. Videoukážky boli dostupné v aplikácii aj doteraz, spustiť sa však dali iba manuálne. V aktuálnej verzii aplikácie už táto voľba nie je a priamo v informačnom paneli sa spúšťa trailer automaticky do niekoľkých sekúnd.

V auguste bolo tiež sprístupnené v mobilnej aplikácii jednoduchšie pretáčanie. Užívateľom teraz len stačí dvakrát ťuknúť na pravú či ľavú stranu obrazovky a program sa pretočí o niekoľko sekúnd. Pri ťuknutí a pridržaní sa už pretáča o niekoľko minút.

Od októbra operátor zrušil promo vysielanie, ktoré bolo dostupné na prvý mesiac za 0,1 € aj s kanálmi HBO. Namiesto toho začal ponúkať novým klientom službu za 4,99 € mesačne po dobu prvých troch mesiacov a HBO balík na mesiac zdarma. Štandardná cena základného balíka Lepšia.TV je 7,39 € mesačne. V ponuke zostáva aj naďalej balík Lepšia.TV mini, ktorý si môžu záujemcovia predplatiť za 3,49 € mesačne.

Aktuálnu ponuku nielen Lepšia.TV nájdete v sekcii IPTV/OTT. Využiť môžete aj Porovnávač ponuky vybraných operátorov.

Mohlo by vás ešte zaujímať