Reklama

Lepší.TV pridala do ponuky dva české kanály

Lepší.TV rozšírila v posledných dňoch ponuku o dva české programy. Predplatitelia internetovej služby môžu nájsť v ponuke nové stanice Prima Star a Hunter TV, ktoré sú šírené v HD kvalite. Samozrejmosťou je aj archív vysielania. Obe novinky môžu sledovať iba užívatelia českej služby Lepší.TV. Slovenským klientom Lepšia.TV je sprístupnený len Hunter TV.
Pokračovanie nižšie:

Stanica Prima Star odštartovala 14. júna 2021. Divákom prináša to najlepšie z bohatého archívu televízie Prima. Nechýbajú zábavné programy, súťaže či reality šou.

Hunter TV je česká televízia, ktorá sa zameriava vo vysielaní výlučne na poľovníkov. Vysiela 24 hodín denne reportáže, rozhovory, ako aj zábery z českej prírody.

Internetovú službu Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Štandardná cena základného balíka s približne stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať