Reklama

JOJ Šport v ponuke Orange TV

Slovenský športový kanál JOJ Šport je od dnešného dňa k dispozícii už aj pre predplatiteľov Orange TV, ktorí využívajú IPTV a OTT služby. Po satelitnej službe Skylink TV pre Orange je tak aktuálne už JOJ Šport dostupný vo všetkých TV službách od Orangeu (kábel, internet a satelit).
Pokračovanie nižšie:

Podľa našich informácií majú prístup k športovému programu všetci predplatitelia balíkov Optimal a Premium. V satelitnej službe je kanál sprístupnený od najnižšieho balíka Mini.

JOJ Šport spustil svoje vysielanie v stredu 6. októbra 2021. Hlavnými ťahákmi sú podľa vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a telekom spinká tí to dajú asi až ako posledný ako vždy

    1. Načo by to dávali, veď majú kvalitnejšie športové kanály ako je joj šrot, pardon šport

    2. Takéto keci počúvať nebudem Orange má to isté ako Telekom joj šport je kvalitný kanál ku koncu roku príde Telekom o posledný digisport 6

    3. No a čo? Pokiaľ je JOJ Šport HD v pozemnom vysielaní cez anténu grátis, tak načo kvôli JOJ Šport HD sat pay-tv?

    4. Ja ti seriem na celé dvb-t platím telekomu dosť na to aby pridali joj šport tak nech sa snažia

    5. Vypisovaním hlúpostí po fórach Červený Jurko, ostaneš furt chudák. Začni už konečne pracovať ! Potom nebudeš oplakávať Tvoju sociálnu almužnu za pay-tv Telekom.

    6. Na teba už reagovat nebudem howg
      a neurážaj trulo ked nič nevieš

  2. Telekom má iné starosti, rozdáva vianočné darčeky. 🙂

  3. Juraj Cervenak
    Pisal si do Telekomu ohladne zaradenia tohoto kanalu? Co odpisali?
    Stazovat sa tu mozes, ale popravde to asi zaradeniu programu do ponuky nepomoze.

  4. Joj sport daval spartak v SP z Podbrezovej.Vela ludi z mojho okolia sa tesilo ,ze si vychutnaju zapas .No ja som im ticho zavidel ,nakolko TELEKOM na svojich bohato platiacich zakaznikov z vysoka kasle! A uz je poslednym operatorom co nema tentoslovensky sportovy kanal!Dokedy budu skusat nervy svojich zakaznikov?????

    1. Tiež čakám kedy sa Telekom spamätá a ci vôbec,nezaradit Slovensku športovú stanicu,ktorá chce pomáhať slov. sportu je od nich vrchol neserioznosti.

  5. Dajte si Skylink, ten tam zase zo športu má veľké nič okrem toho vášho JOJ Športu…

    1. Skylink špatná voľba není v Smart tv dal som dočasne ANTIK tv

  6. Nie je to pravda! Teraz je 1.11.21 21:45 a ešte stále nebol na satelite pridaný kódovací systém Irdeto! Nikto, kto má Orange nemôže ešte pozerať tento program!

    1. na 16E sa ho už nedočkáš orange sa stahuje na 23,5E a tam už je

  7. Tá informácia je zlá, lebo na satelite 16E ide Orange pod Irdetom. JOJ šport vysiela ANTIK v Conaxe! Orange rozhodne nič a nikam nesťahuje. To iba predáva karty od Skylinku, možno má na nich svoje logo.

    1. Tak dnes sa môžeš dočítať že to čo som písal je pravda orange na 16E končí.

  8. Pán Peter, vy asi nerozumiete podstate slova sťahovať – premiestniť! Orange jednoducho všetko vypne! Klientov posiela ku Skylinku! Skylink nič nepridá, to čo mal Orange v ponuke programov!

Komentáre už nie sú povolené.