Reklama

JOJ Šport HD v ponuke UPC a Horizon GO

Káblový operátor UPC zaradil dnes do televíznej ponuky novú slovenskú športovú stanicu JOJ Šport v HD kvalite.

Zákazníci operátora nájdu JOJ Šport v ponuke digitálnej káblovej televízie už od základného balíčka Klasik (kanálová pozícia č. 15, frekvencia 386 Mhz), ako aj v ponuke mobilnej televízie Horizon GO. Po tomto rozšírení zákazníci spoločnosti UPC nájdu v televíznej ponuke už viac než 180 staníc, z toho 103 v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Šport spustil svoje vysielanie v stredu 6. októbra 2021. Hlavnými ťahákmi sú podľa samotného vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.


Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Už som včera pozerala na Horzon go. Kanál mi nabehol na poslednú pozíciu.

  1. @Robo
    A co? Sport nie je iba Real-Chelsea. Ty si nebodaj jeden z tych co nesadnu do ineho auta ako Bentley a jedavas iba kaviar a steaky wagyu? Nedas si niekedy aj zemlovku a sosovicovu?

    1. black13 : toto podpisujem. Presne toto je velmi dolezite aby sa zviditelnovali vsetky sporty a sportovci/decka mohli byt hrdi na ten ktory sport ked okrem rodicov ho mozu sledovat aj ostatni. Rozhodne to pomoze/oslovi a ten dany sport bude podporovat viac napriklad aj sponzorov.

    2. Presne tak. Aby to nebolo iba o Hamšíkovi, Ovečkinovi, Federerovi, Saganovi a Vlhovej, ale aby si decká našli vzory aj v ostatných športoch. Čím viac športov ako basketbal, florbal, hádzaná, futsal, hokejbal, vodné pólo, volejbal, ragby, tým lepšie pre laickú športovú obec ako takú….a možno aj tú odbornú, ako spätná väzba. Pretože v týchto športoch klesáme ešte hlbšie ako v tých našich najpopulárnejších, ktoré sú naviac všade a veľa, až sa skoro opozerali (futbal, hokej, tenis, cyklistika). A klesáme práve preto, pretože nie sú na obrazovke, väčšina deciek to nemá kde vidieť a tak ich ani nedotiahneme na tieto športoviská. A tiež to mi aj chýbalo, vidieť napr. naše kluby v baskete, hádzenej, futsale a ďalších v európskych pohároch, naše reprezentačné družstva v kvalifikáciách, pretože RTVS dáva stále dookola iba futbal, hokej a na zbytok neostávajú ani peniaze, ani vysielací čas.

  2. Je niekde dostupný podrobný TV program Joj Šport vrátane toho čo je priamy prenos?

  3. Je to super ,že vznikol JOJšport.Konečne aj domáce športy majú priestor v TV- potom,čo RTVS opakovane zlyháva pri spustení športového okruhu.Ja sledujem hlavne volejbal a našu 1. hokejovú ligu.Je to úžasné.Ďakujem.

  4. JOJ Šport už ide aj v Antik SATu přes satelit na 11471 V 30000 5/6 8PSK DVB-S2.

    1. Naladit ti to nemam prist?

      https://www.satelitnatv.sk/frekvencie/freesat-sk/

  5. Super, že UPC zaradila tento športový kanál už do svojho základného balíka. Teším sa, že sa Jojke niečo také podarilo spustiť , na tichú závisť RTVS, ktorá to schopná doposiaľ nebola. Uvidíme, kedy ona konečne spustí svoj kanál RTVS Šport a čím bude chcieť konkurovať. Už teraz viem, že komentátormi to určite nebude, pretože RTVS má až na futbal a hokej žalostných komentátorov.

  6. Zdravím.Joj šport o ničom,nanič program,ani hokej Bratislava Capitals iba ak sa hrá doma!Preto je to neplatené!!!!!!!!!!!!!!

Komentáre už nie sú povolené.