Reklama

JOJ Šport HD na družici Eutelsat 16A pre klientov Antik Sat

Slovenský operátor Antik Telecom začal šíriť nový športový kanál JOJ Šport vo vysokom rozlíšení (HD/MPEG-4) na družici Eutelsat 16A (16.0°E). Vysielanie je dostupné z frekvencie 11 471 MHz a od začiatku je kódované systémom Conax (CAID: 0B00). Prístup k programu majú preto iba klienti operátora.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Šport spustil svoje vysielanie v stredu 6. októbra 2021. Hlavnými ťahákmi sú podľa vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.

Podľa našich informácií bude JOJ Šport HD v službe Antik Sat súčasťou balíkov Rodinná zábava, Domáca Pohoda a Všetko čo potrebuješ.

Technické parametre pre príjem JOJ Sport HD:
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11471 MHz
Polarizácia: V
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: JOJ Sport HD
Provider: Antik
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 0B00 (Conax)

PIDy:
Video PID: 1201
Audio PID: 1202
Audio stopy: 1202 slk (Mpeg),1203 mul (Mpeg)
PCR PID: 1201
PMT PID: 1200
TSID: 50200
ONID: 0366
SID: 0602
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Stanicu som v pohode naladil. Platím si paket „pre začiatok“ & „filmový zážitok“. Aj keď mám na danej frekvencii signál 14,5 dB, tak obraz je kódovaná tma 😀 Pretože v mnou platených paketoch JOJ šport HD logicky nefiguruje.

  2. Obraz jednaký ako na 23E zatiaľ bez EPG signál 16 DB.

    1. V TERESTRIKE nieje o nič horší obraz ako na 23,5E…S tým rozdielom, že CEZ ANTÉNU je JOJ šport HD prijímateľný zatiaľ grátis, narozdiel od SAT TV.

    2. ##autistatmongoloido ## najprv by si musel mať na tej tvojej terestrike signál

    3. V terestike mám na tv stanici JOJ šport HD signál 26,2 dB 😀

  3. Satelitná tv.sk nemá pre túto stanicu tv program. Naučil som manželku prezerať program tu na stránke, lyžovanie vraj malo byť na Joj Šport, našťastie ide na Dvojke tak si to našla.

    1. TV JOJ nám doteraz program pre JOJ Šport neposkytla. Ak sa tak stane, určite ju zaradíme do TV programu.

    2. No, hlavne ze na EPG tv stanice JOJ sport HD v terestrike, bezi nepravdiva info hlaska. Pre zakaznikov Plustelky programy CT1 a CT2 ostavaju nadalej aktivne bez mesacnych poplatkov??? Som v Plustelke registrovany, avsak uz dlhsiu dobu neplatim…Samozrejme CT1 a CT2 bez zaplatenia nefunguju. Takze EPG tv stanice JOJ sport HD zavadza a klame, pretoze tv stanice CT1 a CT2 bez mesacnych poplatkov NIE SU NADALEJ AKTIVNE!

  4. Konečne!!! super správa-dostupnosť sa rozširuje, teším sa- je to úžasné

  5. Škoda, že STV nespustila avizovaný športový kanál, teraz budem musieť platiť operátorom za SK Športy, ktoré aj tak platíme z daní , čudné 🙁

    1. a este aj vstupne musis platit ked ides na podujatie, no chore toto ze?

    2. Čo s tým má RTVS? JOJ si vytvorila športovú stanicu a nakúpila pre ňu vysielacie práva. Presne ako to robí Markíza a iné stanice. Kto zaplatí najviac získa práva. RTVS má tiež nakúpené práva na iné športy, ale nemôže súťažiť o práva s komerčnými stanicami. Tie žijú z reklamy a z distribučných poplatkov. RTVS má trošku reklamy, signál dáva všetkým zadarmo a nízke koncesie to nevytrhnu. Tým netvrdím, že RTVS hospodári dobre.

  6. Igor, nejako ta to rozrušilo toto spojenie STV a JOJ sport ,

    1. roku pana 2021 niekto nahana teletext, to asi budes niekde od lazov…

    2. @iljaBEZBOZNIK čo máte proti laznikom?Aj ja veľakrát prezerám teletex!

Komentáre už nie sú povolené.