Reklama

Prima získala licenciu pre nový kanál s názvom Prima Show

Česká televízna skupina Prima môže spustiť nový televízny kanál s názvom Prima Show. Novinka už získala potrebnú vysielaciu licenciu. Informovala o tom tamojšia Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV). Konkrétne ide o dve licencie, ktoré sú platne na 12 rokov. Na základe pridelených licencií môže byť program šírený ako prostredníctvom terestriálnych vysielačov v Českej republike, tak aj internetu.
Pokračovanie nižšie:

Prima Show bude zábavným programom so zameraním na reality. šou. Vysielať bude 15 až 24 hodín denne v českom jazyku. Termín štartu programu nie je aktuálne ešte známy.

Prima stojí aktuálne za kanálmi Prima, Prima +1, Prima Cool, Prima Krimi, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM, Prima Star a CNN Prima News. Jeden kanál prevádzkuje aj pre slovenských divákov a to pod názvom Prima Plus. Ide o jediný program z rodiny kanálov Prima, ktorý môžu oficiálne šíriť aj slovenskí operátori.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. a čo z toho keď sa to aj tak na Slovensku nemôže vysielať

    1. To je podobne ako stou ich Joj sport, mala vysielat od Septembra a stale nic. Uz bude koniec Septembra. Asi zabudli povedat v ktorom roku.

  2. Celoplošne telky zožeru všetky financie na reklamnom trhu, regionalkam tak uz neostanu žiadni zadavatelia, hrozi im zanik, štat ani kraje im nedaju ani cent a mesta maju svoje lokalky.

    1. Visiela TV víta cez antenu v Trnave alebo skončili neodpovedajú ci už cez folmular alebo email?

  3. Pán Viliam
    TV Víta vysiela cez antik Telekom cez aplikáciu v smart TV takže vysielanie neskončilo

Komentáre už nie sú povolené.