Reklama

Októbrové ochutnávky v Skylinku: Dva dokumentárne a jeden lifestylový program pre všetkých

V rámci ochutnávky, ktorá bude prebiehať v období od 30. septembra do 2. novembra 2021, sprístupní satelitná služba Skylink, ako aj internetová Skylink Live TV, pre všetkých svojich predplatiteľov dokumentárne programy National Geographic HD, Spektrum HD a už tradične lifestylový Canal+ Domo. Informovala dnes o tom spoločnosť Canal+ Luxembourg v tlačovej správe.
Pokračovanie nižšie:

Dokumentárny program National Geographic HD ponúkne v któbri tretiu sériu populárneho seriálu Európa z výšky a tiež pokračovanie obľúbenej série Zabezpečené letisko. Druhou stanicou dostupnou pre všetkých divákov v októbri je Spektrum HD, ktorá premiérovo uvedie Spycraft, dokumentárny seriál z prostredia špionáže. Lifestylový program CANAL+ Domo ponúkne tipy pre domácich kuchárov, majstrov i záhradníkov.

Všetky programy v októbrovej ochutnávke budú tiež dostupné aj v internetovej televízii Skylink Live TV, ktorú majú všetci zákazníci Skylinku v cene svojho programového balíčka.

Technické parametre pre príjem:

NázovPozíciaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
CANAL+ Domo (MPEG-4)2012012 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 181D (Nagravision)
Nat Geo HD CZ (MPEG-4)12312090 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0624 (Irdeto), 0D96 (Cryptoworks), 0500 (Viaccess), 0653 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax)
Spektrum HD (MPEG-4)12612090 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK0D96 (Cryptoworks), 0624 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0653 (Irdeto), 0B02 (Conax), 181D (Nagravision)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
CANAL+ Domo (TV/MPEG-4)130115403130113001311 cze (MPEG), 1312 hun (MPEG)
Nat Geo HD CZ (TV/MPEG-4)15010771150124001504 cze (MPEG), 1506 eng (MPEG), 7018 hun (MPEG)
Spektrum HD (TV/MPEG-4)72710784727172767272 cze (MPEG), 7273 hun (MPEG)

Prehľad programov podľa frekvencií:

Počet frekvencií: 2
FrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaPočetProgramy
12012 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK1CANAL+ Domo
12090 MHzV2/329900DVB-S2 / 8PSK2Nat Geo HD CZ, Spektrum HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Domo treba zakódovat to je .moc už nech si ho pozre Skylink

  2. Pol roka som platil balík multi, najmä kvôli filmovému kanálu film europe, ktorý ponúka festivalové filmy a je v ponuke aj v internetovej službe live tv s tým, že si z archívu pozriem nejaký dobrý film…. v live tv je však kvalita titulkov mizerná a keď si pustíte film z archívu, tak tie po niekoľkých minútach jednoducho prestanú fungovať…. si predstavte, že sledujete film a po pol hodine titulky pes asi zežral…. to nase*e… na televízore samsung – tizen titulky nefungujú pre istotu vôbec…. čo sa týka dokumentov, tak tam ide furt všetko dokola to isté …. slovenský futbal dáva česká nova a slovenský hokej maďarský sport tv… to sme teda dopadli…. oželiem to a takisto aj formulu…. vrátil som sa k balíku k mini, ktorý mi stačí…. o film europe som neprišiel lebo som si predplatil edisonline, ktorý šlape na 100% a prevádzkuje ho kvalitná služba sledovanie.tv…. toľko k skylinku

    1. Stačí si predplatiť balíček Film Europe, ktorý je o 40 centov drahší ako mini a máš aj Film Europe a Film Europe+ spolu so základom Digital.

    2. Ano, to je pravda…. ale mne ide o to aby som si film mohol pozrieť z archívu, lebo ak dajú nejaký dobrý film cez týždeň o pol noci, tak je to pre mňa ako pracujúceho človeka, nepozerateľné… a ako som už písal, tak v internetovej službe live tv je zlá kvalita tituliek a za pol roka neboli schopní problém napraviť…. videotéka v službe live tv (archív a knižnica s videotékou v danej službe sú dve rozdielne veci) – nevedia zabezpečiť plynulý chod, obraz seká… kto má skylink, tak vie o čom píšem… edisonline 6€ – dve stanice online a k tomu 395 filmov vo videotéke – funguje bez problémov… obraz full hd a skylink live tv vysiela v hd…. niektoré iné stanice ako amc v rozlíšní 720×396…. som už na 100% rozhodnutý, že zruším aj satelit od skylinku…. mne nejde o to či zaplatím za tv 6,10 alebo 15 € – to mi je fakt jedno…. ide mi o kvalitu

    3. Ja si nočné filmy z Film Europe nahrávam na HDD pripojený na satelitnému přijímaču. Obraz v Skylinku je vo Full HD a kvalitou obrazu výborný. Nie vždy to tak bolo, ale odkedy prevzal Skylink Canal+ kvalita obrazu šla hore. Rovnako aj u HBO a Cinemaxoch.

    4. Čo sa týka kvality vysielania cez satelit – k tomu nemám žiadne výhrady… dá sa to samozrejme riešiť aj nahrávaním…. avšak to o čom píšem je internetová služba skylink live tv a k tomu mám výhrady, ktoré som už spomenul….

  3. Kedy vrátite do ponuky Eurosporty 1 a 2 a pridáte šport kanál s L.Majstrov ??
    Už by bolo načase.

    1. Neboj sa,oni sa poistily z premier league,takže očakávam presun všetkých športov tu,Neverím,že nesiahnu po
      všetkom,to chce čas….

  4. Mňa by zas pre zmenu zaujímalo, čo je s avizovaným kanálom Joj Šport. Kdesi písali, že mal začať vysielať 16.9. tohto roku, eventuálne „v priebehu septembra“. Zatiaľ ani chýru, ani slychu…

    1. Áno, chceli to stihnúť ešte pred štartom SBL na ktorú majú práva. Liga štartuje tento víkend, tak uvidíme. M7 je už pripravená na štart. Má to byť na test pozícii.

  5. Samozrejme že kanál- domo nesmie chýbať v každej ochutnávke 12 mesiacov do roka.

    1. Som zvedavy kolko ochutnavok do roka bude mat buduci rok sportovy program s Premier ligou. A Skylink 7 este neool nebol v ochutnavke 🙂
      Potesil by aj Slager Premium pokial este vysiela.

  6. A čo máte pre tích čo si platíme tieto 3 kanály

  7. National Geographic bude v Októbri tiež voľne aj na dvb-t.

  8. Mňa by zaujímalo prečo keď neuhradím (servisný poplatok) balík Digitál, tak mi Skylink vypne aj STV1 a STV 2 ?

    Zákon 308/2000 Z. z.
    § 17 Základné povinnosti prevádzkovateľa retransmisie
    (1) Prevádzkovateľ retransmisie je povinný
    a) text ………

    1. Citaj s porozumenim:
      „…obojstranne bezplatne; za taký príjem sa nepovažuje príjem kódovaných programových služieb a programových služieb, na ktorých príjem je potrebný osobitný prijímač okrem bežného rozhlasového prijímača alebo bežného televízneho prijímača, ani príjem digitálneho vysielania inej programovej služby ako vysielateľa na základe zákona…“
      Provideri Skylink, UPC, Magio… nie su vysielatelia zo zakona. Riadia sa zmluvami o poskytovani sluzieb. Ak zmluva medzi zakaznikom a poskytovatelom zanikne (z akehokolvek dovodu) tak nie je dovod poskytovat (byvalemu) zakaznikovi akukolvek sluzbu. Ty zrusis sluzbu tym, ze nezaplatis za balik a oni ti maju stale poskytovat verejnopravne kanaly?

    2. lebo nie je zaregistrovaný podľa spomenutého zákona

  9. Objednaj si RTVS kartu ak platíš koncesionársky poplatok pošlú ti ju zadarmo.

    1. pre Igora.
      Zabezpečiť pri obsadzovaní kanálov v telekomunikačnej sieti alebo na telekomunikačnom zariadení, aby do základnej programovej ponuky boli zaradené programové služby vysielateľa na základe zákona a vysielateľov s licenciou, ktoré možno prijímať bežným prijímacím zariadením v mieste príjmu na telekomunikačné zariadenie, a to …………..

  10. Peter
    Môžeš snívať, neverím tomuto operátorovi ani nos medzi očami, to ho bude mať skôr AntikSAT ako Skylink. Ak je pravda, že od augusta majú byť dokonca 4 kanály z Premier League tak pochybujem, že by Canal+ dal na výmenu Premier League za LM, taliansku, nemeckú a španielsku ligu. V Skylinku k tomu prišli ako hus k zrnu a čo je zadarmo, alebo za pár šupov tak to im vyhovuje, proste čo naj naj naj zisky a zákazník je niekde až vzadu. Koniec koncov uvidíme čo nám prinesie budúci rok. Ja som v tejto veci skeptik.

    1. Presne tak. Skylink s PL veľa vody nenamuti ak nebudú mať ostatné významné ligy a LM. Presne ako Telekom s Digisportami, nikomu ich nedali a aj tak to finančne neudržali a museli to pustiť. Exkluzivita na malom piesočku ČR/SR je ekonomická samovražda.

Komentáre už nie sú povolené.