Reklama

Odštartovať môžu TV Doktor, TV M3 a TV M4

Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) udelila včera ma svojom zasadnutí digitálnu vysielaciu licenciu štyrom slovenským televíznym kanálom. Vysielanie môžu spustiť TV Doktor, TV M3 a TV M4. Okrem toho získala novú digitálnu licenciu aj doterajšia lokálna DSTV.
Pokračovanie nižšie:

TV Doktor môže vysielať 24 hodín denne v slovenskom jazyku. Podľa udelenej licenciu má programovú službu tvoriť doplnkové vysielanie – max. 70 % a programy – min. 30 %, pričom 100 % programov má spadať pod programový typ ostatná publicistika. Vlastníkom licencie je spoločnosť FLOK, s.r.o..

Dunajskostredská mestská televízia – DSTV môže vysielať 24 hodín denne v slovenskom a maďarskom jazyku. Licencia je digitálnym ekvivalentom k existujúcej analógovej licencii, ktorej platnosť sa končí dňa 10. 10. 2021.

Dve nové vysielanie licencie získala aj spoločnosť IFC MEDIA, ktorá už stojí za plateným detským kanálom RiK. Na základe udelených licencií môže spoločnosť spustiť celoplošné televízie pod názvom TV M3 (TV MEDIA3) a TV M4 (TV MEDIA4). Obe môžu vysielať 24 hodín denne v slovenskom a českom jazyku. Programovú službu má tvoriť 100 % doplnkové vysielanie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. % teleshopping a třeba nějaké soutěže. Dobře vám tam na Slovensku zaplácají dvb-t stokou. Odpady přidají hned a možná i zadarmo, ale přidat kloudný program který by aspoň nalákal na volné dvb-t tak to ani náhodou. Svět stavěný jen a jen na výdělku. U nás v ČR to není o moc lepší. Tolik reklam že film by se snad sledoval nejméně 3 hodiny a i déle. Jako katastrofa.

  1. Malá otázka . Čo sa môže skrývať za 100% doplnkovým vysielaním ? Teleshoping alebo kačičky ?

  2. A TV Doktor – každý samozvaný šaman čo má vysokú školu života. Samozrejme že budú predávať len zaručené a zázračné produkty zo zárukou vrátenia peňazí ber zodpovednosti za vedľajšie účinky

    1. To by bolo fajn. Ten primitiv by mal uz skoncit. Antivaxersky troll

  3. TV Media 3 a 4 podľa mňa pôjde o mediashop – telecvokingové televízie od rána do večera a každý operátor ju z veľkou slávou zaradí v HD

    1. To je sila. Antivaxersky troll bude diskutovat s primitivom Kotlebom ako liecit Covid bromhexinom

  4. Môže niekto vysvetliť dôvod ako je možné že dnes som dal 2x príspevok / komentár na živé sk pod nickom Libor 22 + 1 koment tu na satelitna tv sk a všetky 3 sa zobrazili tu ?

  5. Bukovského isto nezavolaju ten je proti tomuto očkovaciemu marazmu. TV Doktor je účelová Tv isto tam bude propagácia očkovania.

  6. Tv Doktor je tv kanal ktory bude väčšinou svoje produkty ako už Klenot Tv,Galerie Tv a ABC Tv v Ceskej Republike.Tv M3 a Tv M4 bude niečo take veštenie,interaktivne hry a možno niečo pre panov v noci.

  7. Zas na Tv Slovenský trh vstupi do programovej ponuky dáka Slovenská fekálna blbosť , nič slušne , poriadne a inteligentné s množstvom reklám . Hm , čo to robí ten urad – Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR) v Bratislave .
    Hm , za 28 rokov samostatnosti Slováci riadne osprosteli .
    Zas od Slovákov , ktory budu do televízie na Tv audiotext vyvolávať tak budu driapať peniaze .
    Treba radsej na poli robiť ako čumeť do bedne.

    1. Tak ja napríklad sledujem MTV Germany a MTV Live HD (od zajtra už len MTV Live). Tak tam žiadny audiotext nie je a ani iné telefonické súťaže. A MTV Germany a MTV Live (HD) sú posledné kvalitné kanály MTV. Ešte je tu aj VIVA (ale len neoficiálny fanúšikovský kanál, ale zato zaujímavý a ide aj v lepší TV a dá sa vložiť aj do ANTIK IPTV cez TV plugin).

    2. A potom samozrejme ešte tú očkovaciu lotériu…

  8. JA SOM VYHOLDIL TELEVIZOR DO KONTEJNERU STRATA CASU REKLAMY A SPINAVA POLITIKA…………………….

Komentáre už nie sú povolené.