Reklama

HBO MAX bude na Slovensku až v budúcom roku

Platforma HBO MAX má byť predstavená oficiálne pre vybrané európske krajiny v októbri. Medzi prvými získajú k službe prístup diváci v severských krajinách a Španielsku. Divákom v Portugalsku, ako aj v strednej a východnej Európe, bude služba sprístupnená až v roku 2022.
Pokračovanie nižšie:

HBO Max je streamovacia platforma spoločnosti WarnerMedia založená na modeli DTC. V Európe bude spustená oficiálne 26. októbra 2021. Prvými šiestimi európskymi krajinami, kde bude táto služba k dispozícii, budú Švédsko, Dánsko, Nórsko, Fínsko, Španielsko a Andorra.

V roku 2022 bude HBO Max v rámci postupnej celosvetovej expanzie spustené v týchto 14 krajinách: Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Česká republika, Maďarsko, Čierna Hora, Severné Macedónsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko.

Sme svedkami historického okamihu. Platforma HBO Max mieri do Európy, „uviedol Johannes Larcher, CEO HBO Max International. „Filmy a seriály z dielne WarnerMedia ako Harry Potter, Hra o tróny a Teória veľkého tresku vášnivo sledujú fanúšikovia po celej Európe a HBO Max bola vytvorená na to, aby im ponúkla najintuitívnejší a najpohodlnejší spôsob, ako tieto a celý rad ďalších úžasných titulov sledovať.

HBO Max ponúka divákom obsah z dielne HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic
Movies a ďalšie. Platforma bola spustená v máji 2020 v Spojených štátoch a v júni 2021 predstavila lacnejšiu verziu predplatného so zobrazovaním reklamy. Nedávno sa začalo jej celosvetové rozšírenie uvedením HBO Max na 39 trhoch v Latinskej Amerike a Karibiku. V blízkej dobe postupne vstúpi HBO Max na európsky trh a začne nahrádzať streamovacie služby poskytované pod značkou HBO.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. S príchodom HBOmax očakávam dvojnásobnú cenu za službu,oproti HBOGO.

Komentáre už nie sú povolené.