Reklama

Dve športové stanice budú vysielať v septembri cez anténu zadarmo

Towercom pripravil počas septembra ochutnávky športových kanálov z dielne AMC Networks International. Počas celého mesiaca sa tak môžu diváci, ktorí prijímajú programy cez terestriálnu anténu, tešiť na voľné vysielanie športových staníc Sport 1 a Sport 2 HD.
Pokračovanie nižšie:

Voľné vysielanie oboch športových kanálov môžu sledovať diváci z prvého celoplošného DVB-T2 multiplexu. Okrem toho je k dispozícii kanál Sport 2 aj na špeciálnej promo pozícii v druhom celoplošnom multiplexe (MUX 2) v SD kvalite (SD/MPEG-4).

Počas voľného vysielania sa môžu diváci tešiť na priame prenosy z formuly 1, kvalifikácie na MS vo futbale 2022, hokejovej Champions Hockey League či KHL. Vždy aktuálny program staníc môžete nájsť v TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Towercom nech konečne pridá EPG na Rohlasové stanice RTVS na 23.5E.

    1. @ Fero :

      EPG u rozhlasu od Towercomu není až tak důležité ale přednější aby Towercom konečně Trojku RTVS na 23,5°E šířil v HD a ne v SD!!! Pokud nemá na 12,363 už volnou kapacitu tak ať si zaplatí další kapacitu na Astře 23,5°E a nebo vyřadí z 12,363 ty Barrandovy co síří jen kopu hnoje zrovna tak jak ty české Novy.

    2. Klientom Towercomu je RTVS. Keď sa klient rozhodne vysielať EPG u rozhlasových služieb tak tam bude. To isté platí pre Trojku v HD. Platné zmluvy sú na súčasné status quo. Towercom nič neporušuje. Pýtajte sa RTVS.

Komentáre už nie sú povolené.