Reklama

Antik má aplikáciu už aj pre televízory LG [aktualizované]

Košický operátor Antik Telecom rozširuje dostupnosť svojej aplikácie Antik TV o ďalšie zariadenia. Po televízoroch Samsung sprístupnil operátor, podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk, v týchto dňoch svoju aplikáciu už aj pre smart televízory značky LG. Zatiaľ však nie je známe, pre aké konkrétne modely je aplikácia k dispozícii. Podrobnosti aktuálne zisťujeme.
Pokračovanie nižšie:

Majiteľom vybraných modelov smart televízorov značky LG pre využívanie Antik TV bude od teraz stačiť, aby si stiahli rovnomennú aplikáciu z obchodu LG Store. Po jej nainštalovaní a prihlásení sa je možné využívať aplikáciu zatiaľ iba na sledovanie televízie či streamov z kamier. Archív a videotéka dostupná ešte nie je. Otestovať aplikáciu si môže každý, vrátane kvality obrazu. Niekoľko minút je možné sledovať totiž programy aj bez prihlásenia sa.

Doplnené 2.9.2021: Aplikácia Antik TV je dostupná pre všetky LG TV od roku výroby 2017 s operačným systémom WebOS 3.5. a vyšším. „Antik bude postupne pridávať do aplikácie ďalšie funkcie ako archív, videopožičovňa a atraktívny obsah známy z platforiem, ktoré Antik už prevádzkuje,“ uviedol operátor.

Internetová služba Antik TV aktuálne ponúka sedem programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Aktuálne je aplikácia Antik TV k dispozícii pre smart televízory Samsung s operačným systémom Tizen od roku výroby 2017, ako aj Android STB, Apple TV STB či televízory s Androidom. Dostupné sú samozrejme aj aplikácie pre mobilné zariadenia so systémami Android a iOS.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. prečo sa nedajú v aplikácii presúvať kanály podľa seba

  2. V Samsung smartTV stále nie je dostupný archív,napriek tomu že aplikácia je na trhu už rok-verzia 1.0.21. Za 3,90 € je to neporaziteľná appka cenou aj ponukou.

    1. ponukou ? trsoku si mimo, za tie love ti nikto tolko neda

  3. Tak dúfam že teraz budú mať konečne čas a doriešia aj tu beta verziu na Samsungoch, od spustenia na ňu padá prach a neurobili v podstate nič. A android verzia… 😀
    Ale hlavne aby nešli cenou hore, jedine oni ju majú nastavenú tak ako by to malo byť aj inde a nie platiť 15 a viac euro za TV.

  4. Keby mala aplikacia moznost radenia stanic podla seba a 4K stanice v ponuke tak si antik okamzite predplatim.

    1. Antik Telekom povedal, že postupne bude pridávať do aplikácie v smart TV nové funkcie ako archív, video požičovňa a iné.

  5. Zkusil jsem tu apku a její uživatelské možnosti mě hodně zklamaly.Telly a sledování tv je nesrovnatelně lepší. Je to takové amatérské.

Komentáre už nie sú povolené.