Reklama

Orange bude mať novú satelitnú službu v spolupráci s CANAL+

Pôvodná satelitná služba od Orangeu na jeseň definitívne ukončí poskytovať svoje služby. Súčasným klientom ponúkne hlavne prechod na IPTV prípadne OTT. V ponuke by sa však mala objaviť navyše aj vynovená satelitná služba v spolupráci s CANAL+, teda vlastníkom satelitných služieb Skylink a freeSAT.
Pokračovanie nižšie:

Pôvodná satelitná platforma Orange TV bude teda v priebehu jesene nahradená novou službou. Podľa operátora má ponúknuť viac TV staníc a novú štruktúru. Pre existujúcich zákazníkov Orange TV cez satelit bude pripravená ponuka na migráciu – či už na káblovú IPTV, pokiaľ sú po novom v jej dostupnosti, alebo na novú satelitnú službu. Samotná ponuka, programový raster a ďalšie detaily budú oznámené pred jej spustením.

Výrazné rozšírenie dostupnosti našich televíznych služieb v ostatných rokoch v kombinácii s obchodno-strategickým zameraním na služby s vyššou pridanou hodnotou nás priviedli k rozhodnutiu prejsť na alternatívu pôvodnej satelitnej služby. Pre zákazníkov prinesie bohatší obsah a viac funkcionalít, pričom na trh ju uvedieme v spolupráci s novým partnerom, spoločnosťou Canal+„, hovorí riaditeľ B2C marketingu a značky spoločnosti Orange Martin Hromkovič.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A čo AntikSat? Ten spolupracuje s Orange. Prejde do HEVC, alebo ostane v MPEG-4?

    1. @siko
      a co ze dodava signal A1 Telekom ? uplinkuje to, co ma dohodnute , HEVC je logicke rieseneie vsetkych problemov, najme kapacitnych

    2. @bezboznikILJA Antiksat nespolupracuje s Orangeom. Si vobec nepochopil na co reagujem.

    3. spolupracuje, vsetky slvoenske hlavne stanice su z TP od Orangeu…ty zjacne nechapes

  2. Dobré otázky. 24 staníc má Antik od Orange TV:

    AMC HD, Arena Sport 1 HD, Dajto HD, Discovery Channel, Doma HD, Dvojka HD, HBO HD, HBO2 HD , HBO3 HD , JOJ HD, JOJ Plus HD, Jednotka HD, Markiza HD, Minimax, Ocko TV, Prima PLUS HD, Senzi TV, Slagr TV, Sport 1 HD, TA3 HD, TLC SD, TV Lux HD, Trojka, WAU HD.

    1. antik tie stanice mal aj predtym, nez sa privandroval Orange a Flix…

  3. Nie je to tak že majú obaja od Rakúskeho Telekomu + od Albáncov a iba minimum staníc iný šíriteľ? ANTIK ani Orange nemajú Uplink.

    1. antik nema uplink ? si na velkom omyle, antik ma svoj TP, kde sii uplink plati… #siriteliaPOLOPRAVD

    2. ma a bodka, ked si platis za to, ze je kanal „hore“ z tvojej vole tak mas uplink #zaveryZdomienok

    3. Tak sa už nehadajte a každý nám napíšte, kde má ANTIK svoju vlastnú uplinkovu stanicu.

    4. Podla mna to bude boj o divaka. Telekom versus Canal+

    5. igor ty len v kazdej diskusii dokazujes ako o veci trd makovy vies, nikto nepise o vlastnej uplink stanici, ale o pranajme vlastneho TP na E16…zial polka z vas tu chodi mudrovat a pritom kurnik neviete, kde je sever…tazko viest debatu, ked sa tu vedu krcmove reci…

    6. Paci sa mi ako tu bezboznikILJA trolluje za Antik. 😀

  4. https://www.satelitnatv.sk/2017/07/test-ta3-v-h-265-na-druzici-eutelsat-16a-16e/

  5. A čo bude zo stanicami od Discovery networks, budú aj po prechode na 23,5°E? Nejako sa obávam, že o ne prídeme…

  6. Kanalisti kúpili aj právo šíriť Discovery. Mali by mať aj práva na futbal ktorý má zazmluvnený Orange. Orange chce aby čo najviac ľudí dostali z Orangesat na kábel, zvyšok bude pretáčať na 23,5 E. Lákadlom pre Canal+ sú asi tie zazmluvnené vysielacie práva, koľko ľudí pretočí z 16 E na 23,5 je druhoradé.

  7. AntikSat 16E používam na tv stanice HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD & Cinemax1 HD, Cinemax2 HD. Pretože super cenu 4,70 Eur/ Mesiac za tento filnový paket, nemá teraz žiadna SAT pay-tv. Iba AntikSat 😀

    1. Ako to myslíš to 4,70€??? Cena je 9.40€ a nie 4.70€! Či funguje ti to ešte ďalší mesiac zdarma navyše??? Alebo hádam nepoužívaš blocker, to sa nesmie!!!

  8. Skylink má v ponuke balík HBO MaxPack, HBO&Cinemax za cenu 9,08 eur/ mesiac, ak zaplatíš na celý rok 109 Eur.
    AntikSat má 50% zľavu z cenníkovej ceny 9,40 Eur/ Mesiac vtedy, ak zaplatíš na min. 3 mesiace sumu 28,20 Eur. V takomto prípade ponúka AntikSat ďalšie 3 mesiace paketu filmový zážitok grátis. Takže počas 6-tich mesiacov v cene 28,20 Eur vyjde paket filmový zážitok HBO & Cinemax 4,70 Eur/ Mesiac 😀

    1. O tejto zľave sa ale nepíše na ich webe. Aspoň som si to nevšimol…

    2. PS: Teraz som sa pozeral na ich stránku a pri objednávke tam bolo 3+3 zdarma. OK.

    3. Na paket „filmový zážitok“ postačuje aj starší box s kodekom H264 a UNI čítačkou. AntikSat karta trebars z NAY shopu v cene 1,99Eur. Aktivácia karty je v cene predplatného ktoréhokoľvek AntikSat paketu…Kam sa hrabe Skylink?

    4. Ale nie je to náhodou len pre nových zákazníkov ta akcia?

  9. Ak chceš, môžeš byť nový zákazník. Stačí kúpiť kartu. 1,99 Eur za kartu, ešte nikoho nezruinovala 😀

    1. Koľko kariet môže mať registrovaných na seba 1 zákazník? Je to bez obmedzenia, alebo je tam nejaký limit?

    2. Pre ISTOTU noveho zakaznika, si dalsiu kartu registruj na syna, dceru, matku, otca, babku dedka….

    3. #Goulddigger, za tú cenu sa to registrovať ani neoplatí. 30 dní ide na karte balík „Všetko čo potrebuješ“.
      Kúp si napríklad 120 kariet na máš to na 10 rokov len za 1,99€ mesačne (normálne 11,9€ mesačne). Nerozumiem doteraz prečo tie karty stoja tak málo, je to proti zdravému rozumu.

    4. Žeby nova doba 30dni? Omyl, pretože promo mód funguje iba 7dní grátis a to bez tv staníc HBO&Cinemax 😀

    5. Ja som kupoval kartu za cca 10€ a vtedy to išlo 30 dní. Aktuálne stále v niektorých eshopoch nájdeš popis 30 dní. Ale je pochopiteľné že to skrátili len na 7. Ako som písal, pri tých cenách by to bolo nelogické.
      Len nech rátam ako chcem, 7,96€ za 28 dní je stále menej ako 11,90€ za 30/31 dní.

    6. Podstatné je to, že v grátis promo móde Antiksatu NEFUNGUJE paket „filmový zážitok“ v cene karty 1,99Eur.
      Promo mód je funkčný len 7dní. Aj tak však super cenu 4,70 Eur/ Mesiac, za HBO HD & HBO 2HD & HBO 3HD & Cinemax HD & Cinemax 2HD ponúka iba ANTIKSAT 😀

Komentáre už nie sú povolené.