Reklama

Magio Go je dostupné už aj pre televízory značky LG

Slovak Telekom sprístupnil v posledných dňoch svoju aplikáciu Magio GO už aj pre televízory značky LG. Internetová služba operátora je dostupná na LG televízoroch od verzie operačného systému webOS 3.5 a vyššie (LG smart TV vyrobené od roku 2017). Užívatelia ju nájdu priamo vo svojom televízore v LG store.
Pokračovanie nižšie:


Aplikácia Magio GO pre LG obsahuje rovnaké funkcie ako už dostupná verzia pre televízory Samsung a televízory s operačným systémom Android TV. Zákazníci tak môžu sledovať televízne kanály a programy z videopožičovne, využívať 7-dňový TV archív a množstvo ďalších funkcií bez nutnosti set-top boxu.

Po nainštalovaní aplikácie sa môžu noví zákazníci priamo z TV aplikácie navigovať na portál Telekomu, kde si môžu jednoducho a rýchlo zakúpiť balíček Magio GO priamo z pohodlia svojej obývačky. Do pár minút tak môžu internetovú televíziu začať sledovať.

Jednoduchý postup inštalácie aplikácie:

  1. Spustite lištu inštalovaných aplikácií stlačením tlačidla domček na diaľkovom ovládači
  2. Šípkami zvoľte aplikáciu LG Content Store a spustite ju
  3. Zvoľte kategóriu Apps & Games, kde nájdete aplikáciu Magio GO

Aplikácia Magio GO je teraz dostupná pre všetky hlavné TV platformy na trhu. Magio GO je možné sledovať na televízoroch LG, Samsung či televízoroch s Android TV (Sony, Philips, Sharp a mnohé ďalšie, ako aj set-top boxoch s Android TV), prostredníctvom set-top boxu Magio GO TV Box od Slovak Telekom na akejkoľvek TV obrazovke a funguje aj na mobilných zariadeniach s Androidom a iOS a dokonca aj na PC vo webovom prehliadači.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To ktorý normálny človek by si to predplatil, veď tie ceny sú úplne šialené za magio go

    1. Ceny sialene, ale zatial jedina moznost ako sa dostat k Lige majstrov 🙂 cez IPTV

  2. Mozem potvrdit ze Aplikacia slape, no ma este nejake muchy ktore hadam postupne odstrania.

    1. Muchy myslíš jazyk? Lebo mne teda nefunguje ani slovenčina ani čeština.

  3. ceny su vysoke no ak mas niekoho v okoli kto ma od nich satelit tak ma magio go zdarma.potom uz len staci pekne poprosit meno a heslo od kamosa a problem vyrieseny 🙂

    1. este mi napadlo…staci ti od nich zobrat napr. Internet L 250Mb/s a k tomu automaticky dostavas magio go zdarma…uz si len zaobstarat android tv alebo android box a mas telku aj net za 15,90 co uz je celkom slusne

    2. už nemaju magio internet l s 250/25..akutialne ho zvysili na 350/70 a ked mas magentu tak az na 500/100…a ano mas k tomu automaticky magio go tv benefit, ktory obsahuje zakladných 26 kanálov bez balikov navyse. tiez idem do toho..len si budem musiet kupit ten android box, lebo tusim ze moja lg telka ma webOS 2.0. dnes to skontrolujem ci nahodou nedoplnili aj tam do LG content store tuuuto apku MAGIO GO.

  4. Oprava – k internetu dostanete zdarma len Magio GO Benefit co znamena len 10 zakladych tv kanalov

    1. To by ma tiez zaujimalo, kedze zakladnych kanalov je 26. tak z kadial cerpate info ze len 10. Dakujem za odpoved

    2. To by ma tiez zaujimalo, kedze zakladnych kanalov je 26. tak z kadial cerpate info ze len 10. Dakujem za odpoved. Viem ze jeden chalan tu dal link, ale taa informacia je rok stara. vie mi povedat niekto aktualne kolko obsahuje kanalov magio go benefit? lebo pri telefonate mi bolo povedane ze zakladne 😀 tak som to pochopil ze vsade je zaklad tych 26 kanalov.

    3. ! Magio GO Benefit funguje len na mobilnych zariadeniach (mobil/tablet) !
      V android boxe ani v apke v TV tuto sa tato verzia neda nepouzit!

  5. aké su vlastne tie programy v tom benefite a počet neviete poradiť

    1. Stačí len hľadať:

      https://www.satelitnatv.sk/2020/10/telekom-k-magio-internetu-mozu-ziskat-klienti-mobilnu-magio-go-benefit-zdarma/

    2. link je rok starý, lepšie by bolo sa informovať priamo v telekome. alebo niekoho kto ten magio go benefit dostal teraz niekedy. Lebo aj internety zrychlovali.

    3. Jednotka, Dvojka, Trojka, Markíza, Dajto, Doma, JOJ, JOJ Plus, Wau a Folklorika
      !!! Funguju len v mobile (v telke nie)

    1. Nie na každom. Ide to napr. na boxe Xiaomi Mi TV Stick EU, cena okolo 40 EUR.

  6. Pri LG s tým Telekom roky otáľal, takže TV LG s webOS-m nižším ako 3,5 už prestali vyhovovať. Pritom iným operátorom to nevadilo, napr. aplikácie NUO TV a MARTICO TV sa inštalovali tento rok na TV LG webOS 2 bez problémov a fungujú lepšie ako MAGIO GO.

  7. mne vobec nefunguje audio na TV LG. Obraz je fajn, ale zvuk ziadny. mate niekto podobny problem?

    1. Máme, nefunguje to vôbec ok. Iba originál zvuková stopa

    2. Mne pri niektorych programoch isiel zvuk, pri niektorych nie. Ale nasiel taky workaround, ze stopnut a nasledne spustit a uz zvuk ide aj pri ostatnych. Ale kazdopadne by bolo vyvojarov o tom dobre oboznamit.

  8. ja som sa potesil, nainstaloval, mam meno a heslo no neprihlasim sa.
    magio go kt mam nefunguje na tv a musim si objednat novy balik ak chcem pozerat na tv bez boxu.
    cele zle za tie peniaze

  9. Je zaujimave, ze na LG sa nedaju prepinat audio stopy, pritom na Androide a aj na Samung TV to ide uplne v pohode. No a celkovo v tom ich Madžiu nie je ani jedno radio, ziadna pridana hodnota, prepnutie programu 6 sekund a viac, hadam najdlhsie oneskorenie zo vsetkych OTT na trhu…
    Za tie prachy, by to mal byt spickovy produkt, ale vysledok je skor tragedia.

  10. Výpadok MTV Live HD v ponuke Telekom niečo okolo 5:30 – 6:45 dnes. Potom to už išlo OK.

Komentáre už nie sú povolené.