Reklama

DIGI TV zvýšila výrazne cenu mobilnej služby DIGI GO

DIGI Slovakia oddnes upravila cenník mobilnej služby DIGI GO, ktorá je už výrazne drahšia. Zmena sa však týka iba nových predplatiteľov. Okrem toho došlo v poslednom období aj k zmene programovej ponuky. Pridané boli prémiové programy Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Premier Sport 2. Naopak, vyradené boli DIGI Sport 1 až 3, ako aj občasné kanály DIGI Sport 7 až 9, ktoré ukončili vysielanie. Občasný program Digi Sport 6 bude dostupný v aplikácii ešte do konca roka 2021.
Pokračovanie nižšie:

Vzhľadom na prémiový obsah na nových programoch sa mení cena mesačného predplatného mobilnej aplikácie DIGI GO. Cena mesačného predplatného bude už od 7 Eur mesačne. Zmena sa týka iba novo zakúpených predplatných od 20.8.2021,“ uvádza operátor.

Cena služby závisí aj naďalej od dĺžky predplatného a od toho či je zákazník DIGI TV (káblová TV, satelit), alebo nie. Minimálne si môžu službu DIGI TV predplatiť užívatelia, ktorí nie sú zákazníkmi DIGI TV, na 1 mesiac za 9 €. Pri dlhšom predplatnom je už zvýhodňovanie, za 3 mesiace tak zaplatia 24 € (8 € mesačne) a za 12 mesiacov 84 € (7 € mesačne). Užívatelia, ktorí nie sú zákazníkmi DIGI TV a využívajú DIGI GO však stále nemajú prístup k archívu. Tí môžu sledovať iba živé vysielanie s funkciou TimeShift, s ktorou sa môžu vrátiť späť maximálne o 90 minút. Zákazníci DIGI TV majú prístup k DIGI GO aj so 7-dňovým archívom za 1,9 € mesačne. V tomto prípade sa cena nemení a aj naďalej majú klienti automaticky prístup k archívu nielen na DIGI GO, ale aj na svojom satelitnom boxe.

PredplatnéNová cena od 20.8.2021Pôvodná cena do 19.8.2021
3 mesiace9 €6 €
6 mesiacov24 €15 €
12 mesiacov84 €48 €

Aktuálna ponuka DIGI GO je dostupná v sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme. Okrem toho je služba zaradená aj do Porovnávača.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Kdo umí umí len by to chcelo doplniť aj Eurosport nech je to pekne pokope

    2. Sprav lepsiu sluzbu. Mozno si ju predplatim. Potom zistis, ze az taky biznis to nie je.

      Ak za balik stanic Markiza platia provideri cca 1,2 eura na abonamenta, kolko asi tak chcu za Nova Sport 3 a 4? 2, 3, 4 eura? Navyse DIGI GO tam ma este aj dalsie stanice. Logicky to teda nemozu davat za 5 eur mesacne.

    3. @igor – ceny si si pekne vycucal kamarat 🙂 logicky …

      nikto nehejtuje ich sluzbu, napisal som, ze su sikovnici, co je na tom zle ? lebo som pouzil slovo fajnovy ? a nie je fajnovy ?!? ved im to budu aj tak ludia kupovat, kedze my futbalovi fanusikovia si predplatne kupime a to aj keby to stalo 15 mesacne a im bude cinkat. Vacsina Digi GO predplatitelov ma aj tak aj DIGI TV po DVBS a ked nemaju DIGI tak maju Telekom a tam to mas tiez ako sucast pausalu ich GO appku.

      A zaroven, vsetko sa da aj inak nastavit. A to mozno este netusis, ze vo svete existuje aj PPV model, to ti je len biznis.

      Salama mlieko a maj pekny den.

    4. Stejně jste frajeři, oni zdražují a stejně budete platit dál. Vymývání mozku reklamy koukám že funguje. Já bych být a vašem místě neplatil nic, raději bych ty peníze dal dětem. Kde berete tolik času na sledování tv. Tomu moc nerozumím. Máme tak čas na jeden film když už tak večer a určitě bych ho netrávil u nějaké tv stoky. Máme volné dvbt2 a na to se taky už nedá koukat. Kam přepneme tam reklama.

    5. pre jen tak – naco chodis na web o tv ked ju nenavids, co si masochista ? ci obnovili likerku drak a coskaj si fukol sebe puldecko abo i dva ?

  1. Nech si to strčia do p… mne stačí terestrika voľné slovenské a české programy ,Narkózu mám a háku

    1. Pockam do konca Premier league potom papa Digi a vitaj Skylink

  2. 3 mesiace 9 € (6 €)
    6 mesiacov 24 € (15 €) prečo nie 18 € (12 €) alebo menej?
    12 mesiacov 84 € (48 €) prečo nie 36 € (24 €) alebo menej?

  3. využívajú svoje postavenie na trhu,skôr by som privítal,keby boli nova sport 3,4 a premier sport 1,2 v osobitných balíčkoch aj u iných operátoroch, takto tie kecy,že chcú mať čo najviac divákov vyznievajú trápne,zase ostali iba v T-come a Digi

  4. Mali este mesiac pockat a az tak zdvihnut ceny!
    Teraz to uz nikto nekupi

  5. Dobrý deň redakcia viete od akej verzie webos na tv LG je dostupná aplikácie Magio go?

Komentáre už nie sú povolené.