Reklama

DIGI TV: Nové športové kanály Nova Sport 3 a 4 a Premier Sport 2 nebudú v základnom balíku

V piatok 13. augusta štartujú na slovenskom a českom trhu úplne nové športové kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4. O niekoľko dní neskôr (17. augusta) odštartuje potom ešte aj Premier Sport 2. So štartom nových staníc naopak skončia doterajšie športové stanice z dielne DIGI Sport.
Pokračovanie nižšie:

Aj keď nové športové kanály ponúknu takmer všetko ako DIGI Sporty a navyše aj Ligu majstrov UEFA, nebudú však pre klientov DIGI TV sprístupnené v základnom balíku Štandard, ako doterajšie programy DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 a DIGI Sport 3. DIGI ich podľa našich informácií zaradí do vyššieho balíka Premium. „Vzhľadom na prémiový obsah budú tieto kanály zaradené do balíčka Premium už od 14,60 € mesačne,“ uvádza operátor. Klienti so základným balíkom Štandard tak k trom novinkám prístup mať nebudú. V prípade záujmu budú musieť prejsť na vyšší balík Premium, ktorý je o päť eur mesačne drahší.

Na Nova Sport 3 a 4 budú môcť diváci sledovať nielen Ligu majstrov UEFA, ale aj taliansku Serie A, španielsku LaLigu a nemeckú Bundesligu. Premier Sport 2 ponúkne z Ligy majstrov utorkovú prvú a stredajšiu tretiu voľbu.

V balíku Štandard aj naďalej zostáva Premier Sport s anglickou Premier League, ako aj ďalšie športové kanály Eurosport 1 a 2, Sport 1 a 2, Nova Sport 1 a 2 a Arena Sport 1.

Program nových športových staníc Nova Sport 3, Nova Sport 4 a Premier Sport 2 ešte k dispozícii nemáme, akonáhle ho budeme mať, zaradíme ho do nášho TV Programu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. ako je to pri prechode na vyšší balíček je tam k tomu pribalená aj viazanosť

    1. mal som také tušenie pretože pár krát mi ponúkali vyšší balíček a bola tam táto podmienka len som to nemohol nikde nájsť

  2. Škoda že nespravili balík Extra Šport tak ako pri Digi Sport ktoré boli v HD rad by som si ich priplatil.

  3. Digi sk nema viazanost pri ziadnom baliku! To co tu niektori pisu je blbost, precitajte si obchodne podmienky a potom piste.

    1. a kde to tam je ja som asi slepí ale nikde som to tam nenašiel

    1. jasne nič nie je zadarmo, ak prejdeš na nový balík tak viazanosť sa začína nanovo od prechodu na nový balík.

  4. Digi sa pisi,ze je bez viazanosti. Akorat treba dodržať pri zruseni vypovednu lehotu = 1 mesiac. Klasika,pidas teraz do ko ca,dalsi cely je vypovedna.. pri zmene balika nie je viazanost. Prehadzal som davnejsie s standardu na premium.. ziadne poplatky,akorat uz len vyssi balik. Naopak zas neviazanost dohanaju na aktivacnych poplatkoch,bral sim dalsi CA modul a aktivacia bola tusim 49€ aj s DPH.. takato je moja skusenost..

  5. prosím va neví nekdo zda na o2 tv pojede Anglická liga dekuji za odpověd ?

    1. tento ročník ešte áno,zmena bude až od budúcej sezony 22/23

  6. V r.2020 som prešiel na Digi len z dôvodu športov v základnej ponuke a teraz si ako dôchodca mám priplácať, to je nonsens a zdieranie zákazníkov. Vnúčatá Ste potešili

Komentáre už nie sú povolené.