Reklama

UPC rozšírilo ponuku o 7 špeciálnych kanálov Eurosport 3 až 9

Zákazníci UPC budú mať od 23. júla do 8. augusta prístup k špeciálnym športovým kanálom Eurosport 3 až 9 vo vysokom rozlíšení, ktoré spolu s kanálmi Eurosport 1 a Eurosport 2 ponúknu vysielanie z takmer všetkých športových udalostí z Olympijských hier Tokio 2020. Prístup k špeciálnym kanálom budú mať predplatitelia balíčkov Komfort, Komplet a Šport.
Pokračovanie nižšie:



Zákazníci nájdu 7 špeciálnych športových staníc Eurosport v ponuke digitálnej káblovej televízie, ako aj mobilnej appky Horizon Go a internetovej televízie Horizon TV. V ponuke digitálnej káblovej TV zákazníci predmetné stanice Eurosport 3 až Eurosport 9 nájdu na kanálových pozíciách 223 až 229.

Zaradenie 7 športových staníc Eurosport je darčekom pre našich zákazníkov pri príležitosti najväčšieho športového sviatku na svete. Priblížia nám dianie na všetkých športoviskách, vďaka ktorým budeme môcť zažiť výnimočné okamihy, výnimočné výkony slovenských aj svetových športovcov, a samozrejme, spoločne budeme fandiť našim reprezentantom. Som rád, že spoločnosť UPC týmto prináša svojim zákazníkom najlepšiu športovú ponuku spojenú s hrami v Tokiu spomedzi všetkých káblových operátorov na Slovensku,“ uviedol Martin Miller, generálny riaditeľ spoločnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.

S takmer 40 športovcami zastupujúcimi Slovensko sme radi, že zákazníci UPC na Slovensku budú môcť sledovať každý významný okamih OH v Tokiu. Diváci si môžu naladiť aj stanicu Eurosport 2, ktorá prináša miestnych hrdinov, alebo si užiť naše širšie pokrytie hier prostredníctvom Eurosportu 1 a ďalších 7 špeciálnych kanálov pre Olympijské hry v Tokiu. Rozhodne súhlasíme, že je to skvelá cesta, ktorá divákom UPC umožní prístup k najočakávanejším športovým udalostiam na globálnej úrovni, či ich budú sledovať doma alebo na cestách,“ povedala k zaradeniu týchto staníc zástupkyňa Eurosportu, Kenechi Belusevic, Discovery Senior Director Commercial and Business Development, CEEMEA & PayTV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Zase povyhadzovali HD programy,aby sa platil vyssi balik,same rezerve na kanaloch,co nedaju CT3 volne,ked je to verejnopravne aj ked ceske

Komentáre už nie sú povolené.