Reklama

Skylink získal vysielacie práva na Premier League

Canal+ Group získal exkluzívne vysielacie práva na anglickú Premier League pre Českú a Slovenskú republiku na 3 sezóny, počnúc sezónou 2022/2023. Informoval dnes o tom operátor. Prenosy z Premier League na Slovensku a v Českej republike, tak budú môcť po novom sledovať klienti satelitnej služby Skylink, ako aj internetovej Skylink Live TV. Dlhé roky bola pritom Premier League k dispozícii na Slovensku iba klientom TV služieb Slovak Telekomu a neskôr aj Orangeu.
Pokračovanie nižšie:

Kúpou vysielacích práv na Premier League posilňuje Canal+ svoj exkluzívny obsah značky Skylink pôsobiacej na českom a slovenskom trhu, kde má aktuálne dva exkluzívne programy Skylink 7 a Canal+ Domo. Na základe vysielacích práv môže priniesť Canal+ divákom všetkých 380 stretnutí za sezónu.

S potešením prinášame Premier League, jednu z najprestížnejších športových súťaží, klientom Skylinku – popredného česko-slovenského poskytovateľa televíznej zábavy. Tento krok je súčasťou našej budúcej stratégie, prinášať zákazníkom najlepší obsah a služby, najmä pokiaľ ide o šport, filmy a seriály,“ uviedol Jaromír Glisník, člen predstavenstva Canal + Luxembourg.

Premier League je nadšená z pokračujúceho nadštandardného vzťahu so spoločnosťou Canal + vo Francúzsku a s možnosťou rozšíriť spoluprácu tiež na jej dvoch nových trhoch, Českej a Slovenskej republiky, prostredníctvom Skylinku. Canal + svojim zákazníkom trvalo ponúka špičkové športové prenosy a fanúšikovia Premier League v týchto nových krajinách sa môžu tešiť na možnosť sledovania hŕbu skvelých zápasov až do sezóny 2024/25,“ dodal Paul Molnar, Chief Media Officer Premier League

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super som zvedavý čo na to Telekom ale deliť sa asi nebudú tak ako je to teraz.Ešte nech oznámia kde bude Liga majstrov a bude to ok.Bude zaujímavé ak Ligu Majstrov bude mať Telekom a Premier League Skylink aspoň na niečo bude Skylink dobrý po rokoch zdražovania.A vyraďovania kanálov.Ale na LM je ešte priskoro.

    1. Sorry, sem to napsal nakonec, Vyste vážně všichni pomatený. Kvůli fotbalu budete platit a platit i za to ho..o co vám nabízí. Děsný. Já bych kvůli fotbalu nebyl tak vyplácený , jen vám hodí udičku a koukejme kolik lidí se chytne. Jen plaťte , osobně na tv koukat nemusím, sice máme zdarma dvbt2 ale to jsou spíše kanály na reklamu. Jediné plus je ČT ta je v plném HD a aspoň se dá na něco dívat. Podívejte se na včerejšek do programu co vše dávali od osmi až do jedný rána na ČT2. Sice starší snímky ale bez reklam

  2. Ešte vám bude dobrý aj Skylink. 🙂 Za mňa palec hore. Netreba sa viazat, predplatím si kedy chcem a aký balík chcem.

    1. No ono platí, že odkedy sú pod Canal+, tak je to stále lepšie a lepšie 🙂

    2. Len by mohli už live tv vylepšit a doplniť aspon základné tv

    3. Vážne? Lepšie a lepšie? Že som si nevšimol… Ale niekomu stačí poondiaty futbal a hneď zabudne na neustále zdražovanie, vyraďovanie kanálov a pridávanie nezmyslov, problémy s live službou a sto ďalších podrazov.

    4. @ Mino 08.07.2021 o 19:57 :

      Mě vázanost nevadí pokud je v nabídce kvalitní výběr stanic. Mě vázanost nevadí, ta vadí jen takovým špekulantům jako jsi evidentně ty.

    5. @ CABAL 08.07.2021 o 20:01 :

      Netrep tatéto somariny ako „No ono platí, že odkedy sú pod Canal+, tak je to stále lepšie a lepšie.“.

      A v čem je podle tebe Skylink lepší po tom co ho převzal Canal+? Nic nového pořádného od té doby nezařadil, jen pár nesledovatelných hovadin překlopil do HD a nic dalšího.

  3. Canal+ má práva… no veď dobre… len či bude tie fotbale aj skylink vysielať

    1. Vysielať ich bude Skylink ale športový kanál bude kodovany v Nagre a Viaccess. Bude to krok k vypnutiu Irdeta (0624, 0D96). Akože krok proti pirátom a zdieľaniu. A ľudia budú musieť opäť meniť zariadenia.

    2. Tie ich kroky proti pirátom šikanujú výlučne platiacich zákazníkov a piráti sa len rehocú a pirátia veselo ďalej.

  4. Telekom ide dole. Folkoriku uz nema exkluzivne, Tuki to je kopia Jojka. Comedy Central tragedia a teraz uz ani Premier League nebudu mat. Este ten BBC Earth ujde.

    1. To už je len program ktorý sa oplati držať v exluzivite . To že ho telekom ponukol niekomu inému bol správny ktok !

  5. Otázne je koľko ľudí bude ochotných zmeniť poskytovateľa TV len aby mohli sledovať Premier League. S právami na LM už pohorel Orange, tak aby sme neboli svedkovia ďalšieho veľkého pádu. Sledovanosť poslednej sezóny bola ovplyvnená absenciou divákov na štadiónoch, zápasy nemali ten náboj ktorý udržiaval sledovanosť na vysokých číslach. Ukazuje sa že politika zasahuje do športu viac ako sme si mysleli. Ľudia si sadali ku športu aby zabudli aspoň na chvíľu na realitu okolo seba. No teraz vidia že šport je len predĺženou rukou špinavej politiky. Ak ľudia zanevrú na šport v TV a budú sa venovať svojim rodinám, aktívnemu športu, turistike a iným činnostiam, tak predražené vysielacie práva sa stanú čiernym Petrom v rukách vysielateľov.

    1. To je výhoda u skylinku že nemusíš sa upísať zaplatíš kedy chceš

    2. Takto, Slizlink nie je závislý na Premier league, má svojich oviec aj tak dosť, takže o „veľkom páde“ sa hovoriť nedá. Tým futbalom chce pritiahnuť ďalších, ale po skúsenosti, akú práve získal Orange, to môžu veľmi ľahko byť vyhodené peniaze. A šport nie je predĺženou rukou špinavej politiky – športy s masovou sledovanosťou ako futbal sa dávno samé stali špinavou politikou a špinavým biznisom, ako ukázali viaceré korupčné kauzy.

    3. Kýbel gitu
      Skylinku práve odišlo veľa zákazníkov, kvôli Eurosportu tiež dosť. Chcú ten pád zastaviť, aj preto získali PL. Ak budú držať exkluzivitu tak na tom prerobia, ako prerobili iní pred nimi. Ešte sa pokúšajú získať zaujímavé súťaže, aj futbal. Som zvedavý kto bude dávať PL keďže M7 to bude dávať až od budúcej sezóny.

    4. @Igor a sú aj nejaké konkrétne a oficiálne (resp. hodnoverné) čísla, koľko zákazníkov zdrhlo od Slizlinku? Niežeby by som neveril či protirečil, len ma zaujíma, ako veľmi škodoradostne sa môžem škeriť. 😉

    5. @Kýbel gitu – normal ziram, ze tu zabludil aj clovek s normalnym nazorom, fakt klobuk dolu! Posielam virtualne pivo ba aj dve. Ono nestaci mat len jednu sutaz, treba ich mat v ponuke viacero, vtedy je to pre cloveka zaujimave rieist prechodom, takto sa bude len viac piratit na ich ucet , ale super, uz teraz pobehuje netom hafo linkov z toho ich slavneho skylink live…

    6. Uplny suhlas…politiku mozem pozerat aj na stv, nemusim sledovat PL, LM, ani ME ci MS.
      Kvoli PL mam dlhe roky Digi TV, a ak to teraz bude niekde inde, vobec mi to nebude vadit, kedze futbal sa dostal tam, kam sa dostal….podobne je to aj s Eurovision, z piesnoveho programu sa stala propaganda LGBTI (i ked nemam proti nim nic, mam dokonca medzi nimi priatelov), ale sledovat to uz nemusim, hudba vymizla, stala sa z toho prehliadka kreatur…a tiez si myslim, ze skylink pohori tak ako orange.
      Zacnime sa venovat inym veciam, a ked sa raz vratia veci do normalu, a nebude tam smrdiet politika, tak sa mozno k tomu vratim….

  6. Kto ma skylink na slovensku prestante platit ale vsetci potom by sa diali veci aj zadarmo by ste pozerali ako na zaciatku skylinku le primac a karta

  7. Úplný súhlas RTVS.Prestať platiť nenažrancom a buď skrachujú alebo sa prispôsobia a to platí aj pre nenažranú tv Narkóza

    1. Lenže to sa nestane, je to utópia – príliš veľa ľudí je na bedni a zvlášť na tej žumpe Nekróze závislých.

  8. Skvelý ťah od Skylinku, super chválim, ani Eurosport už nemusia dávať, a aj Sport 1 a 2 môže ísť preč z ponuky.

    1. @ Rob 09.07.2021 o 14:26 :

      Skylink už byl v riti, tak riskuje a zkouší poslední šanci. Plácl sa přes kapsu a myslí si že tím zakoupením Premier League zase získá zákazníky co v minulosti ztratil. Mě osobně pár chňupů so se honí za balonem absolutně nezajímá a od Skylinku jedině maximálně ten bývalý Digital SK a nebo maximálně balík Film Europe HD s Film Europe + HD.

    2. @Zdenek:
      to je tvoj nazor. Samozrejme Skylink sa neplacol po nicom, vysielacie prava kupil Canal+, to len taky detail.
      A co je v tej slavnej TV (u akehokolvek vysielatela) okrem sportu pozeratelne? Ja okrem sportu (futbal, lyze, F1, tenis, atletika) ani neviem ze linearna TV este existuje. Nehrozi, aby som si kazdy den v rovnaky cas zapol TV lebo tam davaju XYZ, ta doba je uz prec.

  9. Ešte kde to budú vysielať? Na tom ich šrote Skylink 7?

  10. Takže vznikne nový program CANAL+SPORT,nebo jak a kde budou přenosy vysílány?

    1. Vyste vážně všichni pomatený. Kvůli fotbalu budete platit a platit i za to ho..o co vám nabízí. Děsný. Já bych kvůli fotbalu nebyl tak vyplácený , jen vám hodí udičku a koukejme kolik lidí se chytne. Jen plaťte , osobně na tv koukat nemusím, sice máme zdarma dvbt2 ale to jsou spíše kanály na reklamu. Jediné plus je ČT ta je v plném HD a aspoň se dá na něco dívat. Včera se podívejte do programu co vše dávali od osmi až do jedný rána. Sice starší snímky ale bez reklam

  11. Kašľať celý Skylink. Keď len vyraďujú a dvíhajú poplatky, tak im neskočím ani na tú Premier League. Treba ich bojkotovať rovnako, ako Orange s Ligou majstrou!

    1. Ja som Skylink už dávno zrušil, mám Antik + FTA (motor + 80cm Fe offset).

    2. A ešte mám Magio (mám tam predovšetkým MTV, MTV HU, Club MTV, MTV Hits, MTV 80s, MTV 90s, VH1, MTV Live HD, iConcerts).

    3. Na Skylinku mi chýbali – MTV Hits, Club MTV, MTV 90s, MTV Live HD, MTV HU, väčšinu vyradili v 2019, Live HD ešte v 2013 a HU ani nikdy nemali 😀

  12. Viete niekto poradiť, kto sledujete talianskú TV RAI cez satelit Hotbird 13C – 10,992 GHz, že na ktorej stanici – RAI 1, RAI 2, RAI 3 vysielajú najviac športových prenosov?

  13. Aký dekodérový modul je vhodný pre tvp Samsung rady 7000 keď nefunguje z tvp Samsung rady 8000?

Komentáre už nie sú povolené.