Reklama

Skylink zaradil do ponuky slovenské verzie kanálov Minimax a Film+

Satelitný operátor Skylink dnes zaradil do ponuky slovenské verzie kanálov Minimax a Film+ od vysielateľa AMC Network International. Užívatelia dodávaných prijímačov so zapnutou funkciou FastScan ich môžu nájsť po dnešnej aktualizácii zoznamu na pozíciách číslo 84 (Film+ SK), 162 (Minimax SK). Programy sú sprístupnené zákazníkom z družice Astra 3B (23,5°E), z frekvencie 11 954 MHz.
Pokračovanie nižšie:

Slovenské verzie platených staníc Minimax a Film+ vznikli na základe dohody medzi AMC Network International a JOJ Group, ktorá ich u nás zastupuje. V praxi to znamená, že spomínané stanice vysielajú iba slovenské reklamné breaky so slovenskými spotmi. Ostatné programy sú aj naďalej rovnaké s českou verziou a dostupné v českom jazyku.

Po pridaní slovenských verzií zostali v kanálovej mape operátora aj naďalej doterajšie verzie, ktoré sú teraz primárne určené pre českých klientov služby. V slovenskom zozname FastScan však boli presunuté na nové programové pozície. Film+ HD bol presunutý z pozície 84 na 92 a Minimax z 162 na 514.

Technické parametre pre príjem:

NázovPozíciaFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
Film+ SK (MPEG-4)8411954 MHzH2/329900DVB-S2 / 8PSK0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess)
Minimax SK (MPEG-4)16211954 MHzH2/329900DVB-S2 / 8PSK0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess), 0D96 (Cryptoworks)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
Film+ SK (TV/MPEG-4)320115222320132003211 cze (MPEG)
Minimax SK (TV/MPEG-4)310115221310131003111 cze (MPEG), 3112 hun (MPEG)

Prehľad programov podľa frekvencií:

Počet frekvencií: 1

FrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaPočetProgramy
11954 MHzH2/329900DVB-S2 / 8PSK2Film+ SK, Minimax SK

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Film+SK v SD ? A kto to bude pozerať, keď mám možnosť sledovať Film+ HD ?

    1. Presne. Uz ked platene kanaly chcu zit z reklamy, nech pridaju slovensky dabing.

    2. Zero,
      presne tak, pri čítaní nadpisu som sa „tešil“ (hoci nemám Skylink) na první vlašťovku, že po slovensky budú filmy, a oni len, že reklamy budú predabované do slovenčiny. A asi s € miesto Kč.

    3. Johny nic si z toho nerob. Magio sat tiez nema film+ v HD

  2. Kto len môže sledovať Film+ a podobné .. to je strašný kanál

    1. Vždy oveľa lepší, ako Mrdkíza. Dokonca tam chodievajú lepšie filmy, ako na Joj Cinema a je tam menej reklamy, ako na Prima Max. Pán má asi zaplatený Netflix alebo balík HBO, v takom prípade môže kritizovať. Horšie by bolo, keby kritika prišla od niekoho, kto sleduje rôzne Farmy, telenovely a Mama, ožeň ma…

  3. Ja ho mam rad aspon tam davaju filmy bez reklamy hoci stare ale aspon bez dlhej reklamy oproti Markize ci Jojke co uz vobec nepozeram.

  4. Pre toto nepozerám tiež AMC, práve preto že je v SD a nepreladím ani v prípade film+. Má to zmysel len v hoteli pri uhlopriečke 19 palcov.

    1. Aj SD kanál môže byť v celkom obstojnej technickej kvalite na veľkej uhlopriečke, pokiaľ sú splnené 3 predpoklady: prijímacie zariadenie má dobrý upscaling (to nie je žiadnym pravidlom ani u veľmi drahých TV a projektorov!), vysielateľ používa kvalitný enkóder a kanál má dostatočný bitrate. To samozrejme neospravedlňuje operátorov, ktorí zaraďujú v dnešnej dobe do ponuky SD stanice – ale v mnohých prípadoch to (pri dobrom prijímači) nie sú také hrozné mazanice, ako sa poniektorí sťažujú.

  5. Skylink by sa mal takýchto praktík vyvarovať, na Slovensku má takisto zákazníkov a nemal by robiť rozdiely v kvalite poskytovania služieb. Druhá vec, ten kanál je úplný odpad…

    1. Áno, ale toto by platilo keby zablokovali Film+ HD. Ten ale ide, takže nikto ta nenúti pozerať SD so slovenskými reklamami. Toto je len tak pre programera, že aha máme SK i CZ verziu.

    1. Keby si brala Markíza a Joj-ka príklad z FILM + tak by im klesla sledovanosť z 20 percent na 0,0… nič . Takže to nie je dobrý príklad.
      Markíza a JOJ sú lídri na trhu už sa s tým treba zmieriť a netreba im závidieť ale brať si práve z týchto televízii príklad ako sa to má robiť.

      A podotýkam nepozerám ani Markízu ani Jojku, najradšej mám TA3 a STV 1/2 a ČT 1/2 a Prima ZOOM.

    2. Robo: máš aj nemáš pravdu. Keď ide o to, ako zarábať na tupých masách, tak áno, možno si brať príklad od Markízy a Joj. Ale inak… Stupídne Búrlivé vína, Horné Dolné, Oteckovia, Súdne siene atď. – to je urážka intelektu, z toho sa nedá brať príklad, pokiaľ ide o kvalitu obsahu. Otázka je, do akej miery sa tieto TV prispôsobujú nevkusu a hlúposti väčšinového diváka a do akej miery tento nevkus spoluvytvárajú…

  6. Keď som hovoril aby si markíza a joj brali príklad. Myslel som to tak, aby na internationaloch vysielali pôvodnú skladbu tú istú ako na klasickej nove a markíze. Líšili by sa len reklamou tak ako film+. SK a film+CZ.

Komentáre už nie sú povolené.