Reklama

Nový športový kanál JOJ Šport odštartuje v septembri

Komerčná televízia JOJ už finišuje s prípravami na spustenie športového programu, ktorý bude vysielať pod názvom JOJ Šport. Nový slovenský športový kanál má odštartovať už v septembri. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk to má byť presne vo štvrtok 16. septembra 2021.
Pokračovanie nižšie:

JOJ Šport ponúkne svojim divákom prenosy z viacerých športových udalostí. Chýbať by nemali prenosy zo zjazdového lyžovania, atletiky, triatlonu, halových športov ako basketbalu, volejbalu, hádzanej a ďalších. V rokoch 2024 až 2028 to majú byť aj MS v hokeji. Vďaka JOJ Šport budú môcť slovenskí diváci fandiť pri obrazovkách napr. Petre Vlhovej vo svetovom pohári v alpskom lyžovaní (od sezóny 2021/22), šprintérovi Jánovi Volkovi a ďalším slovenským športovcom na domácich a svetových športových podujatiach.

Logo športového programu JOJ Šport

Nový športový kanál sa objaví od začiatku vysielania v ponukách vybraných slovenských operátorov. Ich zoznam zatiaľ nie je známy. Isté však je už teraz, že JOJ Šport nebude šírený voľne, pôjde teda čisto o platenú televíziu.

Detailnejší program JOJ Šport zatiaľ nie je známy. Ak ho budeme mať k dispozícii, okamžite zverejníme a zaradíme ho do sekcie TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bude to komerčný odpad , bude v nej plno reklamy . Čo to v tej Blave na Úrade robia že povolia licenciu – Súkromná Tv : mala by mať jeden tv kanál to by úplne stačilo . Síce toto bude športový kanál , ale ich ostatné tv samé aj Americké blbosti vysielajú . Pre mňa Joj ani Markíza neexistujú – škoda že sa to nedá zrušiť u prevádzkovateľa v Tv káblovke alebo satelitnej službe alebo v Terestrike. Aj v Čechách že vraj joj spoločnosť dačo vlastní , všade sa rozťahujú . No , nech sa im darí.

    1. Máš krištáľovú guľu, že ešte pred spustením vieš, že to bude odpad? Či pre teba je odpad všetko komerčné? Potom mám zlú správu: všetko, čo zješ, je komerčný odpad. Svoj komentár si napísal na komerčnom odpade. Tvoje oblečenie je komerčný odpad. Atď. Ak chceš určovať komerčným vysielateľom, že majú mať jednu stanicu, si na smiech. Rovnako je na smiech tvoje vyplakávanie, že „všade sa rozťahujú“ – to akože firmy nemôžu vstupovať na iné trhy, lebo Jožkovi z Hornej Potône sa to nepáči? Joj a Markíza pre teba neexistujú – ale vieš, že vysielajú samé americké blbosti. Čo mimochodom vôbec nie je pravda – majú veľkú časť relácií vlastnej výroby, možno dokonca väčšinu – a zvyčajne práve ich vlastné relácie sú oveľa väčší odpad, než americké filmy, ktoré dávajú cez víkend. Podčiarknuté, sčítané: riadne hlúposti si popísal. Druhýkrát si 10x prečítaj svoje výplody, kým ich odošleš.

    2. Bmx …ty si idiot, a to korunovaný !!! Ešte že nie je takých idiotov na Slovensku VIAC. Je len dobré že vznikajú nové tv. okruhy ľudia majú tým pádom možnosť výberu a reklama ak sa robí správne nie je problémom. Predsa televízia je tiež len podnikateľským subjektom a na nákup vysielacích práv potrebuje peniaze. Tomu sa hovorí trhová ekonomika. Zober si veľké športové podujatia už dnes vytvárajú reklamné prestávky priamo organizátori podujatí, aby dali priestor na propagáciu sponzorov bez ktorých by napríklad neboli MS v hokeji (ŠKODA) no proste treba žiť v realite

    3. @silver: čo keby si sa odsťahoval ty? Napríklad do jaskyne, z ktorej si vyliezol? Hm?

  2. Super správa! Po krachu spustenia RTVS šport , je tu priestor pre SK halový šport na TV obrazovkách.

    1. Nemusí snívať. JOJ Šport už má kúpené práva na SBL.

  3. Bude JOJ Šport vysielať aj v DVB-T2 MUX 4 – Plustelka ? ? ?

    1. Dúfam, že v 1.MUXe, ktorý má v Brezne vysielač. 4. MUX nemá v Brezne vysielač. 4. MUX má nižšie pokrytie ako 1. MUX.

    2. Museli by niečo vyradiť, lebo na hd stanicu už nie je voľná kapacita.

    3. Resp. by nemohli zaradiť RTVS Šport v hd. Kto skôr príde a zaplatí ten berie. Možno je už RTVS Šport opäť odložený na dobu neurčitú.

    4. Mali by začať používať kodek HEVC a bolo by dosť miesta na všetko. Ale najmä RTVS by mala vyradiť SD kanály a všetky 3 HD stanice vysielať v MUX3.

  4. Naco mame verejnopravnu televiziu?Nato aby Nikodym,Brychtova,Merciak ryzovali za ich primitivne paskvily ako Mame radi Slovensko alebo Co ja viem.RTVS nekupila ziadne vysielacie prava.Podla Noveho casu zaraba Nikodym 80.000 €.Na to su peniaze ale na sport nie?Nekupili prava ani na vysielanie tej biednej Fortuna ligy.

    1. U Nikodyma uber jednu nulu alebo to má byť ročný plat? A zisti si koľko zaplatila Markíza za Fortuna ligu teraz a koľko platila RTVS minulú sezónu. Túto sezónu už nebola možnosť vybrať si a odvysielať jeden zápas z každého kola za rovnakú cenu ako minulý rok.
      Týmto neobhajujem zlé hospodárenie v RTVS, len treba niektoré veci dať na správnu mieru a nesirit nepravdy.

    2. Krása – o tom, čo je primitívne, rozhoduje čitateľ Nového času – a ešte ani nevie poriadne čítať… 😀

  5. RTVS šport bude dávať čo? Teda ak ho vôbec aj spustia

  6. Toto čo sľúbili že bude rtvs šport tak to už nebude lebo niet na to peňazí, politici si hrabu všetko do vlastného vrecka a keď treba spustiť rtvs šport tak niet peňazí nech sa hanbia to není nikde na svete len na Slovensku

    1. Nechápem tú posadnutosť verejnoprávnou športovou stanicou. Veď si zaplať balík so športom u nejakého operátora! Prečo by sme sa na to mali skladať všetci – či už cez koncesionárske poplatky alebo rozpočet? Ku kverulácii o politikoch a že „to není nikde na svete“ sa ani nemá zmysel vyjadrovať, to je také… detinské.

    1. Lebo obyvateľov ČR (pozdravujem Zdenka! :-P), a teda aj platcov koncesionárskych poplatkov je 2x viac ako u nás a ČT si to tým pádom môže dovoliť. Druhá vec je, či je to aj najlepšie riešenie, keďže to isté dokáže zabezpečiť komerčný sektor – a lacnejšie. Možno by sa to dalo riešiť tým, že ČT by nakupovala športové vysielacie práva aj pre SR, RTVS by jej preplácala rozdiel v nákladoch a preberala by za to vysielanie ČT Sport, doplnila k tomu slovenský komentár – a mali by sme spoločný česko-slovenský verejnoprávny šport za menej peňazí. Ale to je len taký výstrel od boku, vôbec nemám poňatia o prípadných právnych, organizačných a iných možných problémoch, ktoré s tým môžu byť spojené. A druhá vec je, že som možno práve vynašiel koleso. 🙂

  7. Stačila Česku Nová 90 letech Ms hokej sama reklama komentár sila úplne stačil prvý zápas ligy mistru Šport 1 Sparta proti Rapidu Widen 20 minút nebylo nič slyset RTVS ceka na penazky

  8. Je to zlá správa, že Petru už budú môcť sledovať iba tí ktorí si priplatia. Je zlá správa, že komerčné TV sú úspešné s odpadom ktorý ponúkajú a že im niekto za tie nekonečné reklamy platí. Je zlá správa ako je tu využívaný terestriálny priestor. Je zlá správa, že verejnoprávna televízia neplní svoje poslanie byť nestranným a objektívnym médiom.
    Ale najhoršie na tom je, že to ľudia považujú za normálne!

    1. @Rado: nemáš pravdu – Petru s najväčšou pravdepodobnosťou budeme môcť sledovať na bezplatných verejnoprávnych kanáloch aj v ďalších sezónach, aspoň som nikde nezachytil, že by Joj Group mala na toto exkluzivitu. Zďaleka nie všetky komerčné TV vysielajú odpad, len si treba vedieť vybrať. Za nie najšťastnejšie využívanie kapacít DVB-T a za to, že sa tu darí plateným reklamným stokám ako Markíza, si môžu diváci sami. RTVS je – aspoň momentálne, lebo vždy to tak nebolo – vcelku nestranná a určite patrí k tým objektívnejším. Takže nepreháňať.

    2. To prokremeľské, propobirmované, progenerátorové spravodajstvo ? ! ? To nemyslíš vážne…

    3. xxxx: to bolo pred voľbami. Od volieb sa Sputnik prekvapivo drží na uzde. TA3 bola inak ešte viac progenerátorovská a tiež skrotla. 🙂 Na prokremeľskú a propobirmovanú propagandu som tiež alergický, ale od volieb sa také niečo v RTVS fakt nevyskytuje (alebo žeby to dávali vždy len vtedy, keď sa nepozerám…? 😀 )

  9. Ak v súčasnosti niekto považuje RTVS za nestrannú a objektívnu TV tak už fakt neviem. Jednoznačne kontrolované vysielanie. Ak sa objaví reportáž proti súčasnému „nastolenému trendu“ okamžite je problém. Nie je preto divu, ak niekto naháňa kameramana RTVS po ulici.
    S tou Petrou by som sa rád mýlil ale tá snaha všetko speňažiť mi už lezie krkom. Žiaľ som tu asi dlhšie a teda zvyknutý na to, že vyzbierané peniaze by mali stačiť aj na zaujímavé športové prenosy. Uvidíme ako to teda celé dopadne.

    1. Čo myslíš tým „kontrolovaným vysielaním“? A aké reportáže proti „nastolenému trendu“? Môžeš to nejako zrozumiteľne vysvetliť, prípadne uviesť príklad? Po ulici naháňali redaktorov iba účastníci antivax protestu, pokiaľ mi neunikol ešte nejaký iný prípad – a antivaxeri sú totálne vypatlaní braindead dezoláti, tými sa netreba ani zaoberať. Trvám na tom, že RTVS je v súčasnosti vcelku nestranná a objektívna – to „vcelku“ znamená, že úplne bez chýb to nie je, ale za posledný cca. rok a pol som tam nespozoroval nejaké hrubé a krikľavé prípady zaujatosti a manipulácie, ako to často bolo v minulosti (napríklad protežovanie JUDr. Kapitána pred poslednými voľbami do NR SR). Súdruh Řezník sa od volieb očividne drží na uzde, až sa sám čudujem.

  10. JOJ Šport sa dohodla s veľkým TV operátorom. Kanál pridá v HD, k staniciam JOJ

    Televízia JOJ sa dohodla so spoločnosťou M7 Group a do ponuky Skylinku a freeSATu tak pribudne nový športový program JOJ Šport. Odštartuje už na jeseň.

    „Som veľmi rád, že sme sa dohodli na spolupráci so spoločnosťou M7 Group. Prostredníctvom jej distribučných platforiem začíname realizovať ambíciu čo najširšieho zásahu, aj vzhľadom na definovanú mieru penetrácie naviazanej na niektoré televízne práva, a prirodzene i s ohľadom na to, aby k očakávaným športovým udalostiam mal náš divák jednoduchý prístup,“ uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

    JOJ Šport bude zaradený v HD kvalite. Podľa vyjadrenia televízie pre Živé.sk bude v základných balíčkoch, kde sú zaradené aj kanály JOJ, Plus a Wau.

    Čo bude vysielať
    Nový športový kanál sa chce venovať najmä slovenskému športu a slovenským športovcom. Ponúknuť má aj najsledovanejšie medzinárodné a svetové športové turnaje a majstrovstvá.

    Každý týždeň chce priniesť približne 20 živých prenosov a takmer 800 zápasov z domácich ligových súťaží, ktoré si bude JOJ sama vyrábať. Spolu chce odvysielať cez 6 500 hodín live prenosov ročne.

    „JOJ Šport bude vysielať z úplne nového high-tech vysielacieho pracoviska a bude disponovať až 3 novými modernými štúdiami a 14 vysielacími strižňami, aby zabezpečila nielen nonstop plynulý chod a live vysielanie televízie, ale zároveň aj každodennú produkciu a nakrúcanie všetkých záznamov množstva športových zápasov a súbojov,“ uviedla už skôr JOJ.

  11. JOJ Šport sa dohodla s veľkým TV operátorom. Kanál pridá v HD, k staniciam JOJ

    Televízia JOJ sa dohodla so spoločnosťou M7 Group a do ponuky Skylinku a freeSATu tak pribudne nový športový program JOJ Šport. Odštartuje už na jeseň.

Komentáre už nie sú povolené.