Reklama

Na český kanál Prima Star už nemá exkluzivitu T-Mobile, pridávajú ho ďalší operátori

Najnovší televízny kanál skupiny Prima – Prima Star môžu pridávať do svojich ponúk ďalší operátori. Exkluzivita, ktorú mal od štartu stanice český operátor T-Mobile už skončila. Okamžite to využili dvaja českí operátori a to konkrétne Sledovaní TV a O2TV. Obaja zaradili stanicu Prima Star do svojich TV služieb pred niekoľkými dňami.
Pokračovanie nižšie:

Internetová služba Sledovaní TV zaradila stanicu do balíkov Základ, Standard a Premium. O2TV ju má v tarifách Modrá, Bronzová, Stříbrná a Zlatá.

Stanica Prima Star odštartovala 14. júna 2021. Divákom prináša to najlepšie z bohatého archívu televízie Prima. Nechýbajú zábavné programy, súťaže či reality šou. Aktuálny program novej stanice máme k dispozícii. Nájsť ho môžete v sekcii TV Program.

Zo slovenských operátorov zatiaľ stanicu nezaradil nikto. Oficiálne by ju ani šíriť nemali. Aj napriek tomu však prístup k Prima Star môžu mať aj slovenskí diváci a to tí, ktorí majú možnosť prijímať signál z českého celoplošného DVB-T2 multiplexu 22. Zoznam vysielačov je dostupný v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kdyby jenom tato jedna česká „kravina“!!! Takových český capin jsou desítky od skupiny Nova, Barrandov a Prima. Jenom omezený divák co se dívá úplně na vše co se hýbe si platit pouze ten český Digital CZ od Skylinku!!!

Komentáre už nie sú povolené.