Reklama

Minimax od augusta vo vynovenom šate a s novým obsahom

Od 1. augusta sa predstaví detský kanál Minimax svojim divákom s novým vzhľadom a novým obsahom. Zmeny zahŕňajú úpravy v logu, nový identikit, animované logo, hudbu a ukážky obsahujúce známe postavičky. Okrem toho zaradí vysielateľ od augusta do programu niekoľko nových seriálov a filmov.
Pokračovanie nižšie:

Ikonickú obruč v logu Minimaxu oživil kreatívny tím stanice v spolupráci s reklamnou agentúrou Umbrella. Cieľom bolo podľa vysielateľa predstaviť nové svety plné dobrodružstiev ako džungľa, svet techniky, vesmír, zábavné parky, superhrdinovia a podmorský svet. Animovaná obruč loga predstavuje vstupnú bránu do týchto dobrodružných svetov.

Vynovené logo stanice Minimax od 1. augusta 2021

Zmení sa aj obsah Minimaxu, ktorý bude obsahovať viac príbehov a seriálov, špeciálne navrhnutých tak, aby oslovili aj staršie deti.

Od 1. augusta bude uvedený animovaný seriál „Tým Dronix“, ktorý sleduje zážitky mladých ľudí milujúcich drony. Od 16. augusta, každý deň o 17:30 štartuje seriál „Ernest & Rebecca“ o šesťročnom dievčatku a jej kamarátovi mikróbovi. Potešia aj rodinné filmy o čarodejnici Bibi a jej kamarátke Tine. Komédia „Bibi a Tina“ štartuje v sobotu 7. augusta a diváci sa na pokračovanie ich dobrodružstiev môžu tešiť každú augustovú sobotu o 20:00. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kde je slovenčina? Dokiaľ tam bude čeština je to k nicomu

    1. :-))))) Výraz „k ničomu“ je bohemizmus, po slovensky by to bolo „na nič“.

Komentáre už nie sú povolené.