Reklama

Letné ochutnávky cez anténu, vybrané dokumentárne programy budú šírené zadarmo

Towercom pripravil v spolupráci s vysielateľom Viasat World pre všetkých divákov, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, počas letných prázdnin dve ochutnávky platených televíznych staníc. Vďaka tomu budú šírené cez letné prázdniny vybrané dokumentárne programy voľne (FTA). V priebehu júla bude dostupný pre divákov nekódovane dokumentárny kanál Viasat Nature (SD/MPEG-4) a počas celého augusta zase Viasat History (SD/MPEG-4).
Pokračovanie nižšie:

Ochutnávky dokumentárnych staníc budú prebiehať z dvoch multiplexov. V druhom DVB-T multiplexe, na špeciálnej promo pozícii, a vo štvrtom DVB-T2 multiplexe, kde sú stanice štandardne dostupné. Po ukončení voľného vysielania budú opäť zakódované systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup k ním tak budú mať opäť iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka.

Aktuálnu ponuku šírených programov z DVB-T/T2 vysielačov môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Cez leto mali dať v júni Minimax a v auguste Jojko a nie detský dali v júni, keď sú deti v škole…

    1. V júni bol Deň detí, preto. Mimochodom, ani Minimax, ani Jojko nestoja za nič.

    1. Aby to niekoho zaujalo a predplatil si to.

  2. prečo nedajú na DVB-T na stálo slovenskú stanicu pre deti jojko ???

  3. SD v terestriálnom vysielaní je kvalitnejšie ako HD niektorých sat. operátorov.

    1. napr. aj nemecké stanice ako Eurosport, Sport 1, RTL, SAT.1, PRO7, ARD, ZDF… v MPEG-2 – SD zo satelitu Astra 19,2°E majú nádherný obraz.

    2. @Maros: to teda nie je. Aj keď SD v MUX2 (Jojky) majú slušnú kvalitu, rozhodne nie sú kvalitnejšie, ako HD stanice zo satelitu, opak je pravdou. A keď si pozrieš ČT-čky a Dajto v Plustelke, zaplačeš nad tými mazanicami.

Komentáre už nie sú povolené.