Reklama

Antik TV rozšírila ponuku o nový programový balík, ponúka aj obsah v 4K

Ponuka internetovej Antik TV sa rozšírila v týchto dňoch o nový programový balíček. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk si tak môžu zákazníci košického operátora ANTIK Telecom aktuálne vyberať už z ôsmich programových balíkov. Základný Vstupný balík je k dispozícii pre všetkých aj naďalej bez poplatkov. K nemu si potom môžu následne predplatiť klienti ďalších sedem programových balíkov: Veľký balík, Veľký balík zľavnený (iba v SR), Babylon balík, Maďarský balík, Filmový + HBO GO, Ruský balík a po novom už aj Veľký balík plus.
Pokračovanie nižšie:

Nový Veľký balík plus stojí 11,9 € mesačne. Oproti Veľkému balíku ponúka predplatiteľom navyše 27 televíznych staníc v SD, HD a 4K kvalite. Konkrétne ide o programy z dielne TV Nova (Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD), Discovery (Discovery HD, Discovery Science HD, DTX HD, ID HD, Travel Channel HD, TLC, Food Network HD, Animal Planet HD, Eurosport 1, Eurosport 2 a Eurosport 4K), SPI (FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Stars, FightBox, Filmbox Arthouse, FashionBox, Fast and Funbox, DocuBox, 360 TuneBox) a MTV (MTV Hits. MTV 90s, MTV club a MTV80s). Kompletnú ponuku Antik TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT.

Eurosport v 4K kvalite bude podľa operátora sprístupnený iba pre užívateľov, ktorí využívajú Antik TV Box (Nano 3 alebo Mini 3) a pre jeho sledovanie je odporúčané internetové pripojenie minimálne s rýchlosťou 15 Mbps.

Aktuálny prehľad programových balíkov služby Antik TV:

 Programový balíkCena pri platbe na 3 mesiaceCena pri platbe na 6 mesiacovCena pri platbe na 12 mesiacovPravidelná mesačná platba
Vstupný balíkZadarmoZadarmoZadarmoZadarmo
Veľký balík8,9 €/mesiac8,4 €/mesiac7,9 €/mesiac7,9 €/mesiac
Veľký balík so zľavou pre užívateľov zo SR4,8 €/mesiac4,2 €/mesiac3,9 €/mesiac3,9 €/mesiac
Veľký balík plus11,9 €/mesiac11,9 €/mesiac11,9 €/mesiac11,9 €/mesiac
Filmový balík9,4 €/mesiac9,4 €/mesiac9,4 €/mesiac9,4 €/mesiac
Babylon balík4,3 €/mesiac3,85 €/mesiac3,35 €/mesiac3,35 €/mesiac
Maďarský balík3,0 €/mesiac3,0 €/mesiac3,0 €/mesiac3,0 €/mesiac

V súčasnosti môžu užívatelia využívať Antik TV nielen na dodávaných boxoch od operátora, ale aj vo viacerých vlastných zariadeniach. K dnešnému dňu má operátor dostupnú svoju aplikáciu pre smartfóny a tablety (iOS a Android), ako aj zariadenia Apple TV a všetky set-top-boxy a televízory so systémom Android TV. Poslednou novinkou sú smart televízory Samsung s operačným systémom Tizen od roku výroby 2017.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ďalší operátor ktorý začína postupne klamať ľudí a zdražovať pomali a iste …Super len tak ďalej ….

    1. Nesplietaj, cena je stále ta istá, už roky rokúce, programov stále viac aj v 4k, Internet 1gb a appky funkcné

    2. Tach chod ku konkurencii , ktora zdrazuje z roku na rok, mas tam dokopy 40 programov za 10e… Konkurencii mas dost, mozes si vybrat.. U mna je antik top za tie roky, a aspon je aj lokalny operator..

    3. tebe chyba uz len Tom ty Jerry, citaj s porozumenim, nikto nic nezdrazel, vytovorili novy balik a ten dostal cenovku a ty – majster hejter – hned jbat do vsetkeho a vsetkych…kus xuja

    4. Jerry tu má už viacero podobných nepravdivých komentárov. Pre mňa zostáva Antik top, len EPG na satelite by mohli zlepšiť – je príliš stručné.

  2. Škoda,že ich aplikácia pre SmartTV zastala na mŕtvom bode…stále bez archívu a pretáčania.

    1. No to je pravda, mame to na Samsungu Tizen, ale zato funkčné a ako zákazník Antik, je to Zadarmo, ale slúbili, ze to dokoncia, len nepovedali kedy.

    2. Máte pravdu tá apka na smartTv je slabá. Ani usporiadať programy sa nedajú usporiadať podľa seba. A toho je tam viac.

  3. A preco by sa mali trapit appkou na smartTV? LG, Samsung, atd.. kazdy ma pomaly svoj OS a aby antik robil 100 roznych verzii na TV, pretoze nevedia pouzit 1 OS… Maju appku pre svoj box, + pre androidy a iOS.. naco zbytocne vyvijat tu istu apku znova a znova, len kvoli roznym systemom. Plus treba ratat ich udrzbu, servis ako aj pridavanie noviniek do appky.

    1. ty si dobrý tajtrlík
      tiež čakám na dokončenie aplikácií v smart tv id ro iba na polovicu

    2. No nie je tajtrlík, má pravdu. V smart TV je mnoho rôznych OS, ktoré navyše nespĺňajú štandardy tak ako OS pre PC a smartfóny a majú rôzne neštandardné až bizarné API, dynamické knižnice atď. A vývoj aplikácií pre každý systém zvlášť stojí groš a vyžaduje kvalifikovaných ľudí. Giganti ako Tydlikom, Orange a ďalší majú často tiež nedorobené či rovno zbabrané appky, ba aj firmware v boxoch, tak čo čakáš od malej firmy s malými zdrojmi? Ja viem, teba ako zákazníka to nemusí zaujímať, ale aspoň nenadávaj druhým do tajtrlíkov. Máš predsa možnosť čakať, použiť Android box alebo prejsť ku konkurencii s lepšou smart TV appkou.

  4. Ta aplikacia pre Tizen/Samsung to je mega katastrofa. Nedaju sa usporiadat programy, neexistuje posun, archiv, tv program. Niekedy vobec nenacita epg….. cele zle

    1. Však si kúp ten ich „nanobox“. Nie je to veľká investícia a získaš aj lepší komfort ovládania.
      Tizen/Samsung bude vždy len kompromis.

    2. Milan
      Preto máme Smart tv aby sme si nemuseli kupovať boxy tak nech sa snažia

  5. Už teraz po rokoch sa ukazujú smart tv ktoré majú pár rokov. Výrobca už pre nich nerobí aktualizácie prestanú vám postupne fungovať aplikácie ktoré sú závislé na internetové pripojenie. Takže ak vám TV vydrží dajme tomu viac ako 5 rokov pripojení boxu sa aj tak sa nevyhnete.

    1. S týmto tvrdením nesúhlasím, že výrobca nerobí aktualizácie teda, že postupne prestanú fungovať aplikácie. Napríklad voyo spravilo už dávno aktualizáciu alebo otta. Sledovanie TV ma 2 aplikácie atď.

    2. marek ? hej ? isto ? skusi si zapnut filmbox appku na 6 rokov starom LG , ze ci spustis. potom naspi 🙂 dakujem

  6. hlavne, že pridali do balíka eurosport 4K, ale len malými písmenami napíšu na konci, že funguje iba na ich boxe, mám nvidiu shield za dosť kopec eur, na stránke je majú medzi podporovanými zariadeniami ale tam Vám to nepôjde, jedine kúpte v ich eshope za 89 € ich box, no to určite, kludne by som si zaplatil ten velký balík plus ale bez nejakých podmienok

    1. V Nay je ANTIK box za 50€ cca. A to aj s kartou ANTIK SAT. Box je to hybridný SAT/IPTV. Teda je úplne rovnaký, ako ten za 80 – 90€, len má navyše aj SAT tuner a v cene je aj karta. Inak je to rovnaký box. A ešte na ANTIK SAT karate je úvodný bonus 1 mesiac komplet ponuka okrem HBO.

    2. hovori ti nieco fakt, ze predavaju svoje boxy ? musia mat asi nejake tahaky na ich predaj ci ? antik ma aspon 4k aj vo svojej aj mimo svolju siet, nie jek ruzovucky telekomunisti, co to dali na sat (nemaju na to ani box…) a do OTT (lebo su lachvati chumaji a nebudu dotovat set top boxy), stazovat sa vie kazdy, chod a zrob lepsie…

    3. Tak neviem, ten úvodný bonus na Antik sat karte mi trval týždeň komplet ponuka (okrem HBO) a druhý týždeň základ, ktorý je inak za 99 centov. Žeby to zmenili? Inak súhlas s Goulddiggerom a ahojCAU.

  7. Super, tak som sa dopravoval k tomu Eurosportu 4K z antiku tv, len mali napísať že je to polovičné 4k rozlíšenie 2560×1440, na 3840×2160 ako ho má telekom treba zabudnúť, aj to môžu napísať keď tak promujú ten veľký balík plus, hlavne, že vo svojej sieti čo majú telku ho majú v plnom 4k

    1. „Polovičné 4K rozlíšenie“ neexistuje, 2560×1440 je QHD (resp. WQHD), a inak si myslím, že problém bude skôr niekde v nastaveniach Tvojho zariadenia. Musíš sa s tým pohrať.

    2. V Antiku ide v plnom rozlíšení Eurosport 4K https://ibb.co/km0txrp

  8. @Peter – ty si dobre mimo kamosko – budes zivit 20+ mbit stream cez verjeny net a to u polovicky slovakov co maju doma FUP ? rozmyslaj trochu, lebo pixovat ti ide, ale s rozmyslanim to je velmi zle…

  9. A čo Antik sat – planuje sa royširovanie balikov – chyba Nova sport

    1. Neviem…
      Ale dobre tak, ako teraz. Aby sa potom náhodou nezdražovalo. Pre začiatok za 0.99€ mi vyhovuje. A 7.90/11.90 tiež.

  10. Chcem sa spýtať. Chcel som si aktivovať ten balík plus ale nedá sa aktivovať iba na mesiac. Pokiaľ nezaciarknete že vám to bude automaticky platiť každý mesiac. Je to naozaj tak alebo nie?

Komentáre už nie sú povolené.