Reklama

Už druhý veľký operátor v ČR vyradí z ponuky kanály AMC, vrátane Sport 1 a Sport 2

Prevádzkovateľ českej O2TV vyradí koncom júna zo svojej ponuky IPTV a internetovej služby viacero televíznych staníc od vysielateľa AMC Networks International (AMC). Konkrétne pôjde o programy AMC, Film+, Spektrum, Sport 1, Sport 2, Minimax, JimJam, Spektrum Home a TV Paprika. Predplatitelia českého operátora O2TV tak nebudú môcť od 1. júla 2021 sledovať ani jeden uvedený kanál. Operátor sa totiž nedohodol s vysielateľom na novej zmluve ohľadom ich šírenia.
Pokračovanie nižšie:

Ide už o druhého väčšieho operátora v susednej Českej republike, ktorý nebude mať v ponuke stanice od AMC. Spomeňme, že od januára 2020 nemá v ponuke programy od tohto vysielateľa ani satelitná a internetová služba Telly (bývalá DIGI TV).

Vyradenie staníc AMC, vrátane športových Sport 1 a Sport 2 z O2TV je tak trochu prekvapením. TV služby od O2TV mali totiž doteraz najlepšiu športovú ponuku v krajine. Športových fanúšikov preto táto správa určite nepoteší.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. U nás ho má zatiaľ väčšina, s Discovery je to už samozrejme inak… Snáď to nevyradí Skylink.

    1. Ale v podstate mi je to jedna, nakoľko Skylink nemám. Predpokladám, že Antik sat to nevyradí a Slovak Telekom dúfam, že tiež nie.

  2. Pri nastolenom trende by som sa moc netešil a nebol si tak istý keďže na SK a v CZ je možné všetko.

  3. Je jasne, ze tie telky stale zvysuju poplatky za kazdecho divaka a chcu byt v zakladnych balikoch. Co ine ma operator spravit ak nechce zvysit cenu za balik?

    1. Ale vždy doplatí „zákazník náš pán“. 🙁
      Buď operátor zvýši cenu a ostane nezmenený počet staníc, či cena „ostane“ pri menšom počte staníc. Takže on (vždy) ťahá za kratší koniec.

Komentáre už nie sú povolené.