Reklama

Odštartoval nový český TV kanál Prima Star

Dnes spustil svoje vysielanie nový český televízny kanál Prima Star. Od svojho štartu ho môžu prijímať diváci prostredníctvom tamojšieho DVB-T2 multiplexu 22, kde je šírený voľne (FTA). Dostupný je navyše aj v TV službách českého operátora T-Mobile, vrátane služby T-Mobile Sat, ktorá využíva pre šírenie programov pozíciu Intelsat/Thor 0,8°W. Iní operátori stanicu do ponuky zaradiť nemôžu, vzhľadom k tomu, že má T-Mobile na Prima Star zatiaľ exkluzivitu. Na akú dobu platí exkluzivita, nie je aktuálne známe.
Pokračovanie nižšie:

Prima Star prinesie divákom to najlepšie z bohatého archívu televízie Prima. Chýbať nebudú zábavné programy, súťaže či reality šou. Aktuálny program novej stanice máme k dispozícii. Nájsť ho môžete v sekcii TV Program.

Kanál je šírený aj prostredníctvom družice Thor 6 (0,8°W). Prijímať ho môžu klienti českej platformy T-Mobile Sat. Majitelia dodávaných boxov nájdu stanicu na pozícii číslo 18.

Technické parametre pre príjem Prima Star :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12456 MHz
Polarizácia: V
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Prima Star
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision)
Programová pozícia: 18

PIDy:
Video PID: 1902
Audio PID: 1903
Audio stopy: 1903 cze (AAC)
PCR PID: 1902
PMT PID: 1901
TSID: 2809
0NID: 0187
SID: 9019
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už sa tešíme a nevieme dočkať na exkluzívne premiéry reprizovanych repríz o 20 rokov.Dalsi kanál,ktorý si vyrába na reklamný čas…..

  2. Väčšiu blbosť ani nemohli spustiť a hlavne plno reklamy

  3. Len Prima samotná má až 10 staníc a všetky sú free v DVB-T2. Tu má Angelika len 3 stanice a ani tie nie sú free v DVB-T…

  4. ale sak pozerat to nikto z vas nemusi, keby sa zrusili vsetky stanice co su robene na reklamu, tak pozerate len RTVS a CT

    1. Ak by neboli verejnoprávne tv, tak tam nie čo pozerať

    2. Presne ako píšeš, všetkyČT + RTVS na satelite Astra 23,5gratis na zadarmo karte RTVS a ČT+Netflix a som na. Happy

    3. Ja mám tiež kartu RTVS, akurát nemám kartu ČT, ale mám kartu ANTIK SAT, platí sa len 0.99€, a tam mám aj ČT (okrem ČT3), navyše tam ide aj Markíza, JOJ, TA3, a menšie Prima kanály, a Barrandov. Karta RTVS je záloha pre prípad výpadkov alebo, ak by sa zvyšovali poplatky, ANTIK mám zaplatený do 2025. Tak dovtedy to snáď za aktuálnych podmienok a podľa aktuálneho cenníka aj pôjde (0.99€). Okrem toho mám ešte aj Mágio. Satelit mám najmä ako zálohu, a na chatu, tam si Magio neprenesiem…

  5. Kedysi mala zmyseľ tv teraz, samy odpad a reklamy fuj hnus ešte že končí pandemia hurá do prirody a večer na pivko nas. rať na celú tv.

    1. Tak povedal by soy, že TV je lepšia, než pivo, iba žeby nealkoholické…

  6. Dúfam, že SK operátori nezaradia tento odpad do ponuky.

  7. Po konci exkluzivity by teoreticky Prima star mohla byt neoficialne v DIGI.

  8. Ani v ČR nie je záujem o platenú platformu cez anténu (rovnako ako tu o Mínustelku):

    …Skylink, který se rozhodl pro Prahu a část středních Čech provozovat placenou nabídku Anténa+. Ta má podle odhadů redakce portálu Digitální rádio nízké stovky zákazníků.

    digital.rozhlas.cz/operator-skylink-rozsiril-nabidku-placeneho-dvb-t2-v-praze-o-disney-channel-8513822

  9. KEDY bude v Plustelke dvbt2 programy nove erteves sport 4 aj kopu dalsie programy novom kodeku HEVEC 265 HD dvbt2 aj Prima Staraj Toverkom che nove programy nie len Frieesat uz ma dost programov che mat aj Tverkom prvy multipex uz zaplneni mesiaci v july

Komentáre už nie sú povolené.