Reklama

Magio TV a Magio Go rozšírili športový balík o slovenskú televíziu so zameraním na e-športy

V pondelok 14. júna zaradil Telekom do svojich vybraných dvoch TV služieb novú e-športovú stanicu s názvom Chuck TV. Konkrétne ide o služby Magio TV a Magio Go. Okrem toho je súčasťou maďarského balíka opäť maďarská verzia hudobno-lifestyleového programu MTV.
Pokračovanie nižšie:

Elektronický šport zaznamenáva celosvetovo zvýšený záujem divákov a to nie len na streamovacích platformách ako je Twitch či YouTube. Preto sme sa rozhodli priniesť lokálny e-športový kanál Chuck TV, ktorý prináša atraktívne turnaje a ligy zo sveta počítačových hier a to vo vysokom rozlíšení. Veríme, že si nájde svoje publikum v komunite gamingových nadšencov,” hovorí Marcel Šatanek, riaditeľ pre TV služby Slovak Telekom a dodáva: „Zároveň veríme, že lokalizovaný hudobný kanál MTV HU International je príjemným spestrením ponuky kanálov v maďarskom jazyku, ktorých už máme v ponuke Magio TV viac ako 30.

Televízia Chuck TV sa vo vysielaní zameriava hlavne na e-športy a nové technológie. Telekom zaradil program do svojej ponuky v HD kvalite. Chuck TV bude v  Magio TV a Magio Go súčasťou športového balíka, ktorý si môžu vybrať klienti od varianty M.

Maďarská verzia hudobno-lifestyleového programu MTV je dostupná iba v rámci Maďarského Extra balíka. Stanicu tak môžu sledovať iba predplatitelia tohto prémiového balíka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A hlavne konečne Telekom doriešil maďarskú verziu MTV, teraz už ide tak, ako má. Ešte opraviť Fuel TV a hotovo…

    1. Inak už ďalej nebudem pokračovať pod týmto nickom, budem znovu #Goulddigger #EG4

    2. Nie neskončil, lebo mi písali z Telekomu a písali, že skončil na pôvodnom zdroji signálu, ale vraj už vyriešili to, len to ešte majú aplikovať a prehodiť. V najbližších dňoch to teda bude OK. Aj mi písali, že Fuel neskončil v ponuke, len to riešia.

    3. Fuel TV v službe Magio (Optik) už funguje, ráno to ešte nešlo, teraz to už ide.

    4. Už znovu ide Fuel TV. Asi minule len test, teraz to asi už normálne spustili.

  2. Mám IPTV Magio TV balik L (cez optiku) a prestali mi hrať nemecké programy ako napríklad RTL … Pritom cez OTT službu Mágio GO, ktorú mám zadarmo k pevnej službe Magio TV mi tieto programy fungujú naďalej…

    Prestalo to ísť po zaradení ChuckTV.
    Má tu niekto Mágio TV s balíkom L?

    1. Problém je: tieto kanály sú od 1.6.2021 v spravodajskom balíku extra. Balík stojí 2.99€ pri viazanosti 6 mesiacov na balík. Naopak, zrušili HD rodinný balík, programy sú teraz v XL asi všetky. Deluxe Music HD nahradila SD verziu v detskom a hudobnom balíku a tiež tam pribudlo aj MTV Live HD. Ja teda môžem po viazanosti zrušiť HD rodinný balík za 4.50€ a dať spravodajský balík za 2.99€. Inak mám aj maďarský extra balík. Ale spravodajský asi dávať nebudem, nakoľko mám aj parabolu s motorom – ďalšie programy, ktoré nemá Telekom v IPTV, napríklad MTV Germany, a sú tam aj iné programy, ktoré Telekom práve preradil. Riešenie je teda priplatiť si 2.99€, alebo parabola na 19.2E a prijímač.

  3. Inak, keď to takto rozširujú, to Magio go, mohli by tam pridať všetko z Magio ponuky vrátane MTV Live HD a MTV HU.

  4. Inak až teraz som poriadne prečítal tento článok, všimol som si, že bola spomenutá aj MTV HU, pred tým som len tak písal k téme Telekom Magio ohľadom MTV HU, nakoľko som postrehol zmenu, ale ako čítam, malo byť, že opravili MTV HU, tak, aby išla správna verzia a nie, že zaradili, lebo už tam bola, len na danej predvoľbe išla tá naša európska, ako aj na druhej pozícii. Ale EPG bolo aj pred tým pre MTV HU, navyše MTV HU bola aj uvádzaná tiež v popisoch na webe Telekom, tak nie zaradili, ale opravili malo byť v článku.

    1. Ale to je hlavné, že už to ide, ako má. Aj keď až po 4 mesiacoch…

    2. Čítaj pozorne:
      Okrem toho je súčasťou maďarského balíka opäť maďarská verzia hudobno-lifestyleového programu MTV.
      A ešte:
      Zároveň veríme, že lokalizovaný hudobný kanál MTV HU International je príjemným spestrením ponuky kanálov v maďarskom jazyku, ktorých už máme v ponuke Magio TV viac ako 30.
      Prečítaj si to celé ešte raz.
      PS: Na živé sk navyše píšu, že Telekom zaradil 2 nové TV stanice, jedna z toho je Chuck TV, druhá je práve to spomínané MTV HU.

  5. Viete niekto poradiť ohľadom tohto:

    Ak mám 2 satelitné prijímače Strong a koaxiálny kábel ide cez šmyčku (LOOP) z jedného do druhého prijímača, tak treba manuálne vypnúť v nastaveniach v jednom prijímači napájanie 13 V / 18 V pre konvertor, alebo ak jeden z prijímačov zaznamená skrat (oba prijímače zapnuté napájanie), tak sa automaticky v ňom vypne napájanie? Lebo ja som nič nevypínal v nastaveniach a funguje to, tak dúfam, že sa to vyplo automaticky a nie je tam skrat (ale asi by to nefungovalo, ak by tam bol skrat…).

    1. S tým skúsenosti nemám, nakoľko nemám Strong, ale Ab Cryptobox, ale skúšal som Ab Cryptobox a za tým Amiko, aby to fungovalo, musel som Amiko samozrejme vypnúť napájanie. Teda odporúčam vypnúť napájanie, ak sa používa loop výstup. Ale na druhom prijímači, pripojenom cez loop to treba vypnúť, na prvom, pripojenom priamo na LNB má byť napájanie zapnuté. Ale neviem, ako funguje Strong samozrejme. Ale pri zapojení cez loop ide obmedzená ponuka (pásmo, polarizácia) na druhom prijímači, nie náhodou?

    2. Ja som to riešil twin hlavou (dva konvertory v jednej hlave) a dvomi káblami. Oba prijímače sú od seba nezávislé. Je to nejaká investícia, ale oplatí sa, vyhnete sa rôznymi obmedzeniami, napr. čo ste popísali.

    3. Vsak áno. To som písal, nakoľko viem, že to tak funguje. A preto som dal sem svoje satelitné poznatky. Samozrejme, že riešením je to špeciálne LNB, ktoré ma 2 výstupy na 2 prijímače. Ja mám skúsenosti so satelitmi od roku 2010, kedy sme kúpili náš prvý satelit. Vždy sme satelity nastavovali sami, a vždy úspešne. A to sme nastavovali aj motor na otáčanie paraboly.

Komentáre už nie sú povolené.