Reklama

Kanály Orange Sport ukončia o niekoľko hodín vysielanie, pripravených je viacero zmien v balíčkoch Orange TV

Do ukončenia vysielania prémiových športových kanálov Orange Sport (Orange Sport 1, Orange Sport 2, Orange Sport 3 a Orange Sport 4) zostáva už len niekoľko hodín. Športové programy, ktoré vysielali s českou licenciou, spustili oficiálne vysielanie 15. augusta 2018. Dostupné boli exkluzívne iba pre zákazníkov Orange TV (IPTV, OTT aj satelit).
Pokračovanie nižšie:

Na základe rozhodnutia Orangeu bude vysielanie športových programov ukončené presne o polnoci 1. júla 2021. Televízia o tom informuje už aj divákov občasným oznamom v spodnej časti obrazovky.

Najväčším lákadlom vo vysielaní Orange Sport boli pre športových fanúšikov najmä prenosy Ligy majstrov, ako aj domácej Fortuna ligy či zápasov českých futbalových a hokejových líg. Väčšina z týchto súťaží sa po ukončení vysielania presunie na iné športové kanály. Kde sa však objaví od novej sezóny Liga Majstrov, nie je ešte stále známe.

Zmeny v ponuke Orange TV

S ukončením vysielania športových staníc Orange Sport pripravil Orange viacero zmien v ponuke Orange TV. Od 1.7.2021 nahradia programy Orange Spor v balíku Orange Šport nové TV stanice, a to kanál Premier Sport vysielajúci Premier League a športové stanice z aktuálneho Balíka Šport Z (Arena Sport 1, Arena Sport 2, Nova Sport 1 a Nova Sport 2).

Predplatiteľom balíka Super Šport ponúkne Orange ako náhradu za Orange Sporty kanál Premier Sport. Podobne to bude aj v prípade služieb Orange TV Šport cez internet a Orange Šport Biznis, kde získajú predplatitelia navyše ešte aj verejnoprávne programy Jednotka HD a Dvojka HD.

Klientom, ktorí majú predplatený balík Všetky prémiové balíky sprístupní Orange športové programy z balíka Šport Z. Od 1.7.2021 tak bude Balík Všetky prémiové balíky obsahovať aj televízne stanice Arena Sport 1, Arena Sport 2 a televízne stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak im treba amaterom mal som ich ale nie je už terz začim banovat.

  2. Ešte zaujímavé je , že NS 1,2 a AS 1,2 stoja v balíku 1,49 € a si myslia že si niekto dá Orange šport balík ktorý stojí 3€?

Komentáre už nie sú povolené.