Reklama

DIGI TV zvýši od augusta ceny niektorých balíkov, prinášame podrobnosti

Od 1. augusta bude platiť pre klientov DIGI Slovakia nový cenník. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk budú platiť viac predplatitelia vyššieho balíka Premium či ešte staršieho Maxi. Zmena sa dotkne ako klientov káblovej, tak aj satelitnej DIGI TV.
Pokračovanie nižšie:

Podľa nového cenníka, ktorý vstúpi do platnosti 1. augusta 2021, bude cena za balíky Maxi a Premium o jedno euro vyššia. To znamená, že po novom zaplatia predplatitelia balíka Maxi 13,9 € a Premium 14,6 € mesačne. Cena za balík Štandard zostáva bez zmeny. Zvyšovanie cien sa tak základného balíka opäť nedotkne, predplatitelia tohto balíka budú aj naďalej platiť 9,6 € mesačne.

Zvýšenie ceny je spojene so všeobecným rastom nákladov. Naše balíky boli niekoľko rokov bez zmeny ceny. Počas tohto obdobia sme našim zákazníkom priniesli viacero nových TV programov a ďalšie sme zmigrovali do HD. Tato mierna úprava cenníka nám pomôže aj naďalej prinášať kvalitný obsah vo vysokej kvalite,“ komentoval pre portál SatelitnáTV.sk zvýšenie cien Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja spoločnosti DIGI Slovakia.

Okrem zvýšenia cien plánuje DIGI TV ponúknuť predplatiteľom aj niekoľko noviniek. „V blízkej budúcnosti chystáme viacero noviniek, ktoré budeme komunikovať aj v samostatných tlačových správach“, dodal Mažár. Jednou z noviniek je už spomínaný kanál Eurosport 4K, ktorý budú mať k dispozícii klienti od 1. júla do konca augusta 2021. Dostupný však bude iba pre užívateľom CAM modulov, ktorí majú už zariadenia s podporou príjmu programov v UHD (4K) kvalite.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na parádu, chudáci, aké majú oni veľké náklady bla, bla to poznáme

  2. dlhe roky DIGI nezvyšovala ceny…digisporty ste mohli unich ziskat najlacnejšie na trhu…udajne už aj LM budeme unich pozerat…tak nejake zdraženie 1 euro nikoho nezabije…hejtuju to len magori čo ani digi nemaju…chodte k skylinku,ktory každy mesiac niečo vyradí..so športu nemaju nič a zaradia vam nejaky trapny canal domo

    1. Ak by aj LM bola, tá by bola súčasťou základného balíka. Ináč k nejakému zdraženiu takmer určite príde. Súčasný balík HBO plus HBO GO bude určite drahší keď bude HBO plus HBO MAX. Osobne s jedným eurom problém nemám, ale možno by mohli niektoré stanice s drahým športovým obsahom preradiť do vyššieho balíka Premium, lebo teraz vlastne doplácame na užívateľov základného balíka

    2. Ja mám skylink , mám k tomu grátis internetovú tv s archívom, a som max. spokojný

    3. @Juro J
      Aj Antik má a to tiež k základu v cene internetovú TV aj s archívom. Pričom Antik za 0.99€ a Skylink za 5.80€, tak reálne skús sa pozrieť na ten Antik, či by to nebolo lepšie náhodou…

  3. @ viki + Mario :

    Když sa vám nelíbí tak možete hned táhnút ke Skylinku!!! Zasa dva držgroši!!!

    1. Prečo k Skylink-u? Myslím, že ešte lepšie by to bolo do Antik-u. Tam je to za 0.99€ základ pre začiatok. Viac na www.****.sk

    2. @ #Goulddigger #EG4 24.06.2021 o 17:08 :

      Ke Skylinku právě kvůli tomu aby ti dva drždroši poznali to že je o hodně dražší než to DIGI SK které tu totálně sepsuli. Antik je výborný kvůli základu a DIGI zase kvůli sportu.

  4. Pridaná hodnota za roky bez zvyšovania cien a teraz euro naviac a nájde sa nejaký idiot čo bude nadávať ? 12€ ročne ťa zabije ? Dáš na iné sprostosti…

  5. Ja by som kľudne priplatil aj 2 € … za kvalitu sa platí. 🙂

    1. Ja aj desať mesačne by som pridal,veď prémiová kvalita….

  6. Vy dvaja posledný ,ste dobrý výmeti,nech vám zdražejú a o stovku mesačne vy si radi priplatite

  7. Za kvalitu sa platí ale nie na thore ten je este od kvality daleko thor moze kvalitu len zavidiet

    1. Z Thoru sa vysiela na celú Škandináviu. Myslíš si že im stačí tvojimi slovami nízka kvalita? Kvalita nie je závislá od satelitu, ale od vysielateľa, akou kvalitou posiela upload a aké má nároky na šírenie.

  8. @ mmm 24.06.2021 o 15:17 :

    Od kdy kvalitu obrazu určuje družice? Kvalitu určuje operátor podle jaké má rozlišení obrazu, datový tok, komprimaci obrazu a podobně. Pokud je slabší družice tak je o otázka jen slabého signálu a potřeby větší paraboly. Pokud je dotentovaný datoký tok a komprese tak nepomůže ani svěcená nebo parabola ani dva metry nebo více!!!

    1. No napis sem napr. bitrate stanice Jednoka Hd z Astry a potom z Thoru.

    2. Tak aby sme boli exaktny: Jednotka HD [Skylink] je vysielany s priemernym bitrate 5.9Mbit, min.bitrate 3.2Mbit a Peak-y su na urovni 9.9Mbit. Na druhej strane u ST, resp. DIGI SK je to 5.9Mbit priemer, min. 3.4Mbit a Peak-y su 10Mbit. Takze signifikatny rozdiel tam z tohto pohladu nie je, na druhu stranu ak si pozriete nastavenia encodingu, pouzite typy encoderov Harmonic versus Ericsson, tak sa vahy jemne preklapaju v prospech DIGI SK.

    3. Spítaj sa v Škandinávii, akú majú kvalitu z Thora. Neohováraj satelit ale vysielateľa!!!

    4. Čo to znamená „Spítaj“? Aký význam má to slovo?

    5. alebo po šarišsky – tam sa tiež používa iba mäkké i.

    6. Neviem, načo mu vôbec vypisujete nejaké argumenty, veď už to nezmyselné vyjadrenie „Thor má slabý dátový tok“ svedčí o tom, že chlapec nemá najmenšiu šajnu, o čom točí.

Komentáre už nie sú povolené.