Reklama

Prima získala vysielaciu licenciu pre nový televízny program Prima Star

Česká televízna skupina Prima môže spustiť televízny kanál s názvom Prima Star. Novinka už získala potrebnú vysielaciu licenciu. Informovala o tom tamojšia Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV). Konkrétne ide o dve licencie, ktoré sú platne na 12 rokov. Na základe pridelených licencií môže byť program šírený ako prostredníctvom terestriálnych vysielačov v Českej republike, tak aj internetu.
Pokračovanie nižšie:

Prima Star sa má na základe udelenej licencie zamerať hlavne na archívnu tvorbu. Vysielať bude 16 až 24 hodín denne v českom jazyku. Termín štartu programu nie je aktuálne ešte známy.

Prima stojí aktuálne za kanálmi Prima, Prima +1, Prima Cool, Prima Krimi, Prima Love, Prima MAX, Prima ZOOM a CNN Prima News. Jeden kanál prevádzkuje aj pre slovenských divákov a to pod názvom Prima Plus. Ide o jediný program z rodiny kanálov Prima, ktorý môžu oficiálne šíriť aj slovenskí operátori.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Prax je taká, že ich programy šíria načierno viacerí slovenskí IPTV operátori.

  2. No a čo keď ich šíria, dobre robia a dúfam že budú stále v ponuke, tie naše tv žumpy narkóza a tv hnoj sa nedá ani porovnať

    1. Áno ale môže to dopadnúť ako s kanálmi TV NOVA že nebudú na Slovensku dostupní vôbec.

    2. Nech si vysporiadaju české tv licencie a na Slovensku môžu byť.

  3. dúfam že nebudú na Slovensku žiadne televízie české čím skôr aby skončili všetky aby boli na Slovensku iba slovenské televízie

  4. Ja pozerám väčšinou markízu, joj RTVS ale nova international.

  5. Slovenské stanice nie sú žumpy ale dobré stanice.

    1. Jedine RTVS. Ostatok je prereklamovany hnoj na cele s Joj. Aj na Prime Cool ci Zoom je kopec reklam, ale aspon tam je co pozerat.

  6. Každý kdo má problém se sledováním „žumpy“ od skupiny Markíza s Joj tak by měl mít možnost sledovat ten ještě rozhodně horší a totálně nesledovatelný hnoj od skupiny Nova nebo Barrandov a částečně od Primy. Od té Primy se dá jedině tak aspoň sledovat ta Prima Max s Prima Zoom na rozdíl od veškeré další komerční konkurence z pozemáku pro ČR.
    Já kdybych byl donucen sledovat ten hnoj od Novy s Barrandovem tak to zanechá zdravotní následky a skončím tak akorát v Kroměříži.

    Z mojí strany se dají z celého pozemáku pro ČR sledovat pouze stanice od ČT, dále moravskoslezská TV NOE z Ostravy, místní regionálky (TV Slovácko/TVS pro jihovýchodní Moravu podél moravsko-slovenské hranice od Hodonína až po Vsetín s Valašským Meziříčím s Rožnovskem z Valašska. Na této stanici je dokonce aj převzaté vysílání z TV Senica a podobně , Polar s Ostravy pro severní Moravu ze Slezskem pro Moravskoslezský kraj a TV Morava z Olomouce pro Olomoucko) a nakonec ta Prima Max s Prima Zoom.

    1. Novy nemame, to nam zablokovali. Ale o vela sme neprisli.

  7. Mohli by nás vrátit o čtvrtstoletí zpátky a odvysílat i něco,kdy se PRIMA jmenovala PREMIÉRA TV-třeba RUNWAY PARTY a v noci hudební S.O.S.,ale spousta archívu mohla být zlikvidována-smazána.My přijímali Premiéru od30.6.1995,vlastních pořadů tehdy do začátku roku1997-přejmenování na PRIMA TELEVIZE-tolik jako teď neměla,vysílala filmy,seriály,dokumenty a videoklipy.

  8. A záleží aj na inteligencii ,české programy sú o veľa lepšie na úrovni …..

Komentáre už nie sú povolené.