Reklama

MS v hokeji 2021 vo vysielaní RTVS

Už tento piatok, 21. mája, odštartujú v lotyšskej Rige MS v ľadovom hokeji 2021. Divákom ponúkne všetky zápasy Slovenska verejnoprávna RTVS na televíznej Jednotke, rovnako tak aj jeden štvrťfinálový, jeden semifinálový a finálový zápas. Ostatné zápasy budú odvysielané na Dvojke.
Pokračovanie nižšie:

Kvôli aktuálnej pandemickej situácii bude vysielanie MS 2021 v ľadovom hokeji kompletne zabezpečené z bratislavského štúdia. Ide predovšetkým o zabezpečenie ochrany zdravia tímu športového spravodajstva, ale zároveň aj o zabezpečenie bezproblémového vysielania celého programu MS v ľadovom hokeji 2021. Aj napriek absencii redaktorov priamo v dejisku šampionátu sa diváci môžu tešiť na rozhovory s hokejistami. Tie budú zabezpečené prostredníctvom technologického spojenia medzi Rigou a Bratislavou a otázky bude klásť reportér priamo zo štúdia.

Komentátorom zápasov slovenskej reprezentácie bude Pavol Gašpar, ďalší komentátormi a moderátormi štúdií budú Marek Marušiak, Tomáš Košec a Matúš Krutý. Okrem nich sa v hokejovom štúdiu divákom prihovoria aj hosťujúci experti Boris Valábik, Rasťo Konečný, Eduard Hartmann a Roman Sýkora.

Počas šampionátu prinesie RTVS divákom vždy dva zápasy naživo, okrem dní, keď sa hrá 6 zápasov, vtedy sa diváci môžu tešiť na 3 zápasy naživo a 3 zo záznamu. Duely slovenskej reprezentácie, jeden štvrťfinálový, jeden semifinálový a finálový zápas odvysiela RTVS na Jednotke, ostatné zápasy ponúkne na Dvojke a MS v ľadovom hokeji 2021 bude možné sledovať aj na webe rtvs.sk a všetky hokejové zápasy v rámci MS v hokeji 2021 budú pre divákov dostupné aj v archíve.

Všetky stretnutia slovenskej reprezentácie na šampionáte priblížia poslucháčom aj živé vstupy v rámci prúdového vysielania Rádia Slovensko. Nebudú chýbať pozápasové reakcie hráčov, členov realizačného tímu, či rozhovory s hokejovými osobnosťami, ktoré zhodnotia výkony našich hokejistov v Rige. 
 
Okrem priamych prenosov a záznamov zápasov sa diváci môžu tešiť aj na pokračovanie seriálu Aj oni boli pri medailách, a tiež na novú rubriku Rozhovor s legendou. Pri všetkých zápasoch nášho tímu, ako aj pri štvrťfinále, semifinále a finále, budú v štúdiu rôzni hostia. Okrem tradičných expertov to budú aj osobnosti, ktoré výrazne formovali ešte československý hokej, prípadne rané roky toho slovenského. Diváci sa môžu tešiť aj na talkshow Richarda Lintnera Citronáda, ktorú prinesie RTVS naživo v štyroch epizódach na obrazovkách Jednotky a v jednej epizóde na Dvojke.

Prehľad priamych prenosov z MS v hokeji nájdete každý deň aj na našej špeciálnej stránke Šport naživo v TV. Monitorovať budeme vysielanie nielen slovenských programov Jednotka a Dvojka, ale aj českej ČT Sport, poľskej TVP Sport a rakúskej ORF Sport +.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A kdeže máme RTVS Šport?
    Však testovacie vysielanie malo začať od 17.5.21 do 20.5.21 a zatiaľ sa nič nedeje…. Ani RTVS nič nepíše.

    1. made in slovakia – nečakal by som serioznosť, presnosť, kvalitu

    2. Tá začne až 16.6 na euro tento týden začnú testy

    3. @Juraj Červenák : No jedine, lebo ani samotný vysielateľ sa k tomu nevyjadruje….

      Som zvedavý, či to testovacie vysielanie vôbec spustia tento týždeň.

    4. Ale veď to ako prvé do éteru pustilo živé.sk, teda redakcia aktualít… tí už popísali sprostostí… to je tak, že čo sa babe prisnilo, to sa aj stalo

    5. Počítam s tým, že RTVS Šport spustia v stredu alebo vo štvrtok v DVB-T/T2 (MUX 1 HD a MUX 3 SD) a cez SAT.

  2. Ja sledujem zo športu len hokej,tak potom načo spustia RTVS ŠPORT,až po MS HOKEJI,Euro ma nezaujíma,aj tak tam naši hneď vypadnú!!!

  3. xxxxx… to ako fakt? Nemyslíš, žeby o tom už informovali?

  4. na webe lavór cz píšu, že rtvs šport bude spustený 1.6.

  5. Opäť rozbitá programová skladba STV1 a STV2 a katastrofálne nastavenie štartu STV šport. Je najvyšší čas vymeniť osadenstvo vo vedení RTVS.

  6. Za 12-násť rokov nieje schopný RTVS zabezpečiť cezTowercom EPG k rádiám na 23.5E.Doteraz vraj EPG k RTVS 1,2,3 ide v testovacom režime.Hanba na celý svet.

  7. Nejde mi do hlavy na čo vysila voľné 1,2,3, tak vysilam Hd a jeste rádio RtvS jsi nájdu každém rádiu má dobré pokriti nebo internet cpe do Tewerkomu zbytočne peniaze a pak má dlhy hokej budú sledovať na CT Sport krome Slovenská RtvS ,1 aby to malo atmosféru pozbuzovat

Komentáre už nie sú povolené.