Reklama

Chuck TV v ponuke internetovej služby Sledovanie TV

Internetová služba Sledovanie TV pridala do svojej ponuky novú slovenskú televíziu Chuck TV, ktorá odštartovala vysielanie 7. mája 2021.

Televízia Chuck TV sa vo vysielaní zameriava hlavne na e-športy a nové technológie. Platforma Sledovanie TV zaradila program do svojej ponuky v HD kvalite. V budúcnosti sa však môže objaviť aj v 4K, všetko bude záležať od sledovanosti programu.
Pokračovanie nižšie:

Dopyt po e-športových kanáloch u našich zákazníkov rastie, pridaním Chuck TV sme sa rozhodli urobiť radosť najmä mladšiemu publiku,“ objasňuje dôvody pridania kanálu do ponuky Michal Jura, obchodný riaditeľ Sledovani TV. „E-šport rastie raketovou rýchlosťou a oslovuje enormné množstvo divákov z celého sveta,“ približuje dôvody spustenia Chuck TV Július Karaffa, kreatívny riaditeľ stanice.

Chuck TV je dostupný pre českých predplatiteľov Sledovani TV od balíčka Základ, v slovenskej službe Sledovanie TV môžu program sledovať predplatitelia od balíka Základný. Do starších slovenských balíkov (Základ, Standard a Premium) program nebol pridaný. V sieťach partnerských ISP bude kanál súčasťou Rozšíreného balíka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Totálna blbosť lepšie sa hrať pri vlastnom PC ako čumet do TV dať si pukance ako oni hrajú prežívajú. Môj názor

    1. Čo zkusas jak zkusas to je športovaní kanál na nic

Komentáre už nie sú povolené.