Reklama

Televízia Wau má osem rokov, tento rok ju čaká zmena vizuálnej identity

Dnes, 15. apríla 2021, oslavuje slovenská komerčná televízia Wau svoje ôsme narodeniny. Televíziu, ktorá spustila svoje vysielanie 15. apríla 2013 s claimom „Po čom ženy túžia“, čakajú v tomto roku zmeny vizuálnej identity. Definitívne tým zavŕši prechod zo ženskej na univerzálnu televíznu stanicu.
Pokračovanie nižšie:

Už pred ôsmimi rokmi sme rozbehli vytváranie najväčšieho staničného portfólia na slovenskom trhu, kedy sme našu televíznu rodinu rozšírili o jej tretieho člena. Aj po obsahovej transformácii je dnes z WAUky etablovaná stanica, ktorá sa stala domovom vyhľadávaných seriálov, s ktorými večer neraz býva najsledovanejšou televíziou vo svojej konkurencii. Tak, ako sa cesta reprofilizácie stanice smerom k značkovým krimisériám ukázala ako tá správna, vo WAUke aj dnes vidíme ďalší potenciál, ktorý v budúcnosti prinesie jej programové a imidžové posilnenie pre ešte väčší zážitok našich divákov,“ uviedol Marcel Grega, generálny riaditeľ JOJ Group.

Televízia Wau sa v roku 2021 dočká zmeny vizuálnej identity. Jej program bude aj naďalej postavený na hraných a docu-reality seriáloch, ktoré budú divákom predostreté v novom modernom šate, čím dovŕši svoju transformáciu zo ženskej na univerzálnu stanicu.

Špecialitou stanice sú najmä krimi seriály a série z lekárskeho prostredia obľúbené a overené tituly ako Dr. House, Doktori, Ochrana svedkov či kriminálky CSI: Las Vegas, Miami a New York. WAU aktuálne vysiela nové série seriálu Myšlienky vraha a tento rok má tiež v pláne úplné novinky kriminálny sci-fi seriál Next či rodinný dramatický seriál Nechutne bohatí. Už čoskoro pribudne do jej programu tiež štvrtá séria Doktorov a druhá séria krimi Najhľadanejší. Počas dňa bude aj naďalej súčasťou jej ponuky vlastná tvorba JOJky s obľúbenými sériami Súdnej siene, Policajtov v akcii, Záchranárov či Nákupných maniačok.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zaujimave je,že Joj Group sa nerozširuje ako Prima Group a ide volne.Prima,CNN Prima News,Prima +1,Prima Zoom,Prima Max,Prima Love,Prima Cool,Prima Krimi.A tu,len Joj,Joj Plus,Wau a dalej volne nič.

    1. A prečo by práve joj mala mať rovnaký počet kanálov ako Prima? Má snáď
      Markíza podobný počet kanálov ako Nova? Každá televízia operuje na svojom území. V ČR je väčšia konkurencia a významný podiel dvb-t fta. U nás sa uspesne prešlo na platený model a pozostatky fta príjmu budú skôr či neskôr oklieštené. Jojku tiež čaká reprofilizacia kanálov a možno prechod 1-2 kanálov do plateného režimu.

    1. Ktorá iná komerčná tv v SK vysiela 3 programy fta? Všetko ostatné je platené bez rozdielu kvality.

  2. Joj mi nechýba, ani Anželika, a ich klony. No, kto chce, nech míňa na ne svoj čas.

  3. Nemaš pravdu k JOJ-ke patria ešte

    – JOJ CINEMA
    – JOJ FAMILY
    – JOJKO
    – TIK
    – CS FILM
    – CS HISTORY
    – CS MISTERY
    – CS HORORR

    takže si myslím, že to nie je až také male množstvo. Ano nemá spravodajsky kanál a rýdzo prirodopisno-dokumentárny. Avšak momentálne pripravuje spustenie športového tv.kanálu čo zas nemá Prima a tie posunuté tv. stanice nie zas bohvie čo aj keď majú určitý význam. Musíme si však priznať že ide hlavne o priestor na získanie vyšších príjmov za reklamu. Pre bežných ľudí majú minimálny význam hlavne z dôvodu prítomnosti archívu v mnohých iptv službách formou bonusu.

    1. Ale všetko, čo si vymenoval sú platené programy (až na Joj Family) a Joj Family má u nás v SR geoblokáciu.

    2. MEMZ…

      systém vysielania tv.kanálov – nie je v tomto prípade podstatný. Či ide o platený kanál, alebo o fta, keďže prevažná väčšina obyvateľov ak nie všetci príjimajú tv.kanály cez určitého operátora ktorému platia poplatok za distribúciu…teda sú v konečnom dôsledku všetky platenými stanicami. A jedine záleži aký rozsah služby si vyberieš. (M, L, XL – balik)

    3. @MEMZ
      Joj family a geoblokácia?
      Však stream na danej adrese ide bez problémov. Tak aká geoblokácia???
      A stream ide pridať aj do ANTIK TV plugin. A teda sledovať aj na Set Top Box – e ako ostatné. A kto nemá ANTIK, tak aj Smart TV aplikácia pre IPTV streamy sa dá použiť. Geoblokáciu má len Skylink!

    4. JOJ +1 Joj Cinema +1 na skylinku, v antiku a pod. takze JOJ ma aj „posunute stanice“, Prima chysta a uz ma aj licenciu na Prima?
      Co je to prosim za kanal TIK – este som o nom nepocul, snad nebudu mat aj druhy okruh z nazvom TAK 😀 ak to mal byt RiK, tak ten sa davno zmenil na Jojko a RiK patri spolocnosti IFC Media…

  4. Zaujímavé, že JOJ a JOJ Plus majú pri SD verzií napísané „SD“ pri logu a pri HD verzií nemajú nič napísané ..

    Pritom WAU to má presne naopak…

    Myslím si, že po tej zmene grafiky to budú mať tiež tak, ako to má JOJ / JOJ Plus

  5. Joj ma veľa staníc JOJ ,JOJ PLUS,WAU , JOJ CINEMA, CS FILM, CS HORROR, CS MYSTERY, CS HISTORY, FOKLORIKA, TUKY, JOJKO,

    1. ečte pripravujú športovú stanicu, šéfkou možno bude Lenka Hriadeľka Vtáčiková z Humennoho…

    1. Joj-ka by mala platiť divákom, aby sa na ich programy pozerali.

    2. @Riso
      Náhodou nájdu sa aj dobré filmy, ktoré idú na JOJ (v porovnaní s Markízou sú oveľa lepšie):
      Polnočná láska
      Coco
      Psia duša 2
      Hľadá sa Dory
      Zúbková víla
      A určite ich je viac – to nie je všetko zatiaľ, nie všetky filmy čo tam išli som registroval…

    3. Jasne, ze sa najdu aj dobre filmy. Ale ved kazdu chvilu je reklama, to si radsej zaplatim amazon prime, alebo netflix a mam pokoj. ale tak kazdy to ma inak.

    4. @tom123123
      Ja na reklamy používam funkciu, ktorá sa volá, že nahrávanie. Viem si to otvoriť cez ntb, mám to za 0.99€ cez Antik a používam Ab Cryptobox. Tých filmov za za celý rok niekoľko nazbiera a potom na letnej chate, kde máme kino je následne čo pozerať. Reklamu nie je problém pretočiť na ntb behom cca 10 sekúnd a film pokračuje ďalej. Samozrejme tým kinom som myslel projektor + domáce kino. Načo platiť Amazon prime, keď aj cez klasickú TV sa dá dostať k rôznym filmom a navyše za 0.99€ / mes. A tiež ich môžem pozerať vtedy, kedy chcem a tiež kdekoľvek. Stačí mať nahrávanie.

Komentáre už nie sú povolené.