Reklama

Skylink vyradil z mobilnej TV služby štyri programy, tri z nich údajne iba dočasne

Prémiové filmové kanály HBO (HBO, HBO2 A HBO3) mohli užívatelia internetovej služby Skylink Live TV sledovať iba niekoľko dní. Krátko po ich zaradení koncom marca do ponuky ich nakoniec operátor po niekoľkých dňoch vyradil. Dôvodom sú údajne technické problémy.
Pokračovanie nižšie:

Bohužiaľ sa vyskytli technické problémy, kvôli ktorým muselo byť vysielanie týchto programov pozastavené. Na náprave intenzívne pracujeme a dúfame, že sa tieto programy do ponuky Skylink Live TV opäť čoskoro vrátia,“ informuje operátor.

Okrem staníc HBO aktuálne nemôžu užívatelia Skylink Live TV prijímať ani program Fuel TV. Ten sa rozhodol operátor vyradiť z ponuky. „U Fuel TV sa nejedná o technickú, ale komerčnú príčinu. Očakávam, že sa Fuel TV do našej ponuky už nevráti,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group, ktorá stojí za platformami Skylink a freeSAT.

Aktuálnu ponuku služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Čoskoro spustíme oficiálne navyše aj náš nový Porovnávač ponuky TV operátorov, ktorý je aktuálne v testovacej prevádze, kde samozrejme nebude chýbať ani Skylink Live TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. SkylinkLIVE- dlhodobo sprevádzajú technické problémy hlavne vo večerných hodinách-zamŕzanie obrazu.
    S kamarátom sme spolu testovali túto službu, aby sme vylúčili chybu u zákazníka. Výsledok testu: testovali sme SÚČASNE na rozdielnych adresách pobytu, v rôznych sieťach internetu. Test prebehol súčasne na SamsungTV a LG. Výsledok identický- okolo 20:30 zamŕzanie.

    1. skylink live ide v pohode aj večer ked ti blbne máš na prt internet

    2. Ja môžem tiež potvrdiť Skylink live bez zamrzaniu obrazu naTv Sony. Možno v tých začiatkoch to mrzlo ale teraz sledujeme každý deň a všetko je ok ,čo môžem vytknúť len že nemôžem usporiadať programy podľa seba.

  2. Odkaz vsetkym co tu komentuju,ze Skylink neseka…a veru seka hlavne v hlavnom vecernom case.
    Konkretne na Lg tv.
    Nedavno pridali Film Europe,samozrejme ze nejdu spustit titulky,pretoze to jednoducho v tej aplikacie pre tento tip tv nefunguje.Oni samozrejme o probleme vedia,ale podpora ziadna.
    Takze o technickych podporach,vratane tv archivu,ktory sa zasekne v urcity cas a nejde dalej prehrat,sa ani nejdem rozpisovat.
    A mimochodom internet opticky 100/30 priamo na kabel do tv napojeny,keby tu ktosi cosi namietal,ze je to urcite tym.

    1. @Peto – a das si to za 100 korunovy router ze ? alebo pat korunovy switch a potom sa cudujes, ze to ide na govno, este raz, Ti operoatori maju nakupene trosku ine kapacity v peeringoch a telehousoch, cize ak ti nieco seka a specialne niekde na svk, tak kontaktuj svojho dedinskeho operatora, ktory ti klame, ze ti dava 100 Mbit 🙂 alebo si konecne kup router vhodny na to, co s nim chces robit.

    2. To petricek… akože mám fakt rád takéto arogantné komenty, že dedinský operátor atď….. skylink píše, že na plynulý chod je potrebný internet o rýchlosti minimálne 10mbit/s, ak má niekto taký a rýchlejší internet, tak sa nemáme o čom baviť. Mám satelit od skylinku niekoľko rokov a teda ako zákazník satelitne tv mám live tv zdarma, rýchlosť môjho internetu je 30 mbit/s a niekedy problémy sú… netflix, hbo go, sledovanie tv, kuki tv, lepšia tv – tieto aplikácie šlapali bezchybne… netflix, youtube 4k takisto v pohode…. k tomu kanálu Film Europe… mám televízor Samsung so systémom Tizen, titulky išli bezchybne a od včera nejdú, na počítači išli najprv len jeden deň, potom nešli, potom fungovali a teraz znova nejdú… navyše keď išli, tak vo webovej verzii boli strašne malé na čítanie, avšak v nastaveniach po zväčšení sa nedal druhý riadok čítať… v tomto ma skylink neskutočne nasiera, ak spustím službu a na sociálnych sieťach si platím reklamu aby som získal zákazníkov, tak zabezpečím plynulý chod… no a keď má ísť priamy prenos F 1, tak to už radšej nekomentujem… si pozri na fb ako na posledný prenos pretekov cez live tv reagovali českí zákazníci

    3. @Juro – to ze mas na papiery 30 Mbit neznamena, ze ho relane dosahujes…samozrejme su vytazene uzly najme ked vsetci sedeli posledne mesiace doma, ale ver tomu, ze pokila ti ide internet ak ma, tak ti sekat nebude nic, neprovonavaj prosim YT a Neflix s live streamom, toto by ste sa uz mohli naucit, tam ti to bufferuje podla toho jak mas hrdlo, live tv proste potrebuje konstanty download cely cas..sledovani TV ma svojich prolbemov habadej, sami ich prizanli nedavno… kuki nikto nepozera a rovnako je na tom lepsia tv…ja som zazil uz aj problemy s HBO go, najme ked lozis na server do Madarska, lebo ti to vyhodnoti blizsie no akurat ma tvoj operatro dost zly zahranicny connect, resp. pomaly ziaden.Cize to ze to seka tebe neznamena, ze to seka niekomu, kto ma normalny connect

  3. A ja zasa dodavam za seba, neseka a mam internet 8 mbit cez wifi, ziadny kabel a sledujeme naraz na dvoch TV. TV philips s androidom a v druhom TV mame krabicku chromecast.U brata maju TV lg a tiez im neseka. Mate budto zly internet, alebo zle nastaveny softvare v TV mozno malu RAM.

  4. Ja taktiež mám Skylink live v Android Mi box S v spálni a vôbec neseká . Pozeráme každý večer a je to pripojené na wifi.V archíve sa nám taktiež stalo že sa dal prehrať film len do polovice a dosť ,vždy sa vrátil na začiatok.V druhej miestnosti v obývačke máme Sony tv android cez kábel ale tam zať nainštaloval Horizon tv tam je aj obraz krajší ako na skylinku live aj programy poskladal ako sme chceli a na skajlinku nevedel zoradiť ako sme chceli.

  5. Mohli by ste niekto skúsiť Antik SAT. Stačí kúpiť kartu Antk sat za 1.99€ v NAY, zaregistrovať u predajcu uhradiť predplatné (odporúčam na 1 rok vopred = 11.88€ na rok) a prihlásiť sa v Antik TV aplikácii na vašom smart TV do vášho konta Antik. A skúste porovnať so Skylink Live alebo Horizon TV. Nemusíte mať ani parabolu a DVB-S tuner (samozrejme môžte to využiť a vložiť kartu napríklad na 2-hý TV, ale nemusíte, internetová TV je v cene, kartu môžte niekomu podarovať kto by ju potreboval ak ju nevyužijete a využívať len internetovú Antik TV). V porovnaní s štandardnou Antik TV (bez satelitnej karty) je to za 0.99€, kým Antik TV (nie satelit) za 3.90€. Ešte je tam vstupný balík zadarmo, ale tam je len jednotka, dvojka, trojka, lux a regionálky asi, ak sa niečo nezmenilo medzi tým = nie je tam markíza, joj ani ta3, preto vstupný balík nie je relevantný a najlacnejší je práve ten satelitný za 0.99€ s kartou a ešte máte aj kartu pre druhý TV alebo pre niekoho iného, kto by mal záujem.

  6. #Goulddigger #EG4 a ktoré programy sú v internetovej antik tv keď si kúpim kartu antik sat a zaplatím si na jeden rok 0.99€ ten balik na začiatok.Lebo internet mám dobrý doteraz som si platil skylink ten mini balíček za 5,80€ cez sipo ale idú nám opraviť fasádu bytovky tak všetky paraboly musíme poskladať.Televizor mám od dcery Sony xf tá má android.Od mája už mám výpoveď v skylinku.Tak by som Vás poprosil ktoré Sk aCz programy sú tam.Kartu som si dnes objednal nayky.Ďakujem vám.

    1. * Program len cez internet (nejde cez satelit)
      ** Program nie je oficiálne dostupný (Neoficiálna dostupnosť ako TEST)
      *** Cez satelit len OG audio, CZ len online
      STV1, STV2, STV3, Markíza, Doma, Dajto, JOJ, JOJ Plus, WAU, TV Lux, TA3, ČT1, ČT2, ČT3*, ČT24, ČT sport**, ČT D/Art**, TV Noe, Prima cool**, Prima Love**, Prima ZOOM**, Prima MAX**, Prima Krimi**, TV Barrandov**, Barrandov krimi* **, Relax*, TV8*, Óčko star*, Óčko Express*, Óčko black*, Retro*, Rebel*, Senzi Šlágr, Šlágr2*, Šlágr premium, Arena sport1, Arena sport2, Markíza +1*, JOJ +1*, Golf channel*, Hobby TV*, Filmbox***
      a oveľa viac (nie len SK a CZ)
      viac na:
      https://antiksat.sk/sk/
      Klikni na balík pre začiatok – tam to je. Programy od Prima TV a ďalšie ako TEST (neoficiálny príjem z CR) nie sú uvádzané, ale idú (Skylink to má podobne – uvádza ako určené len pre ČR, ale idú aj v SR). Niektoré programy idú LEN cez internet, na satelite sa nevysielajú. Aký máš OS na TV? Android? Potom by to malo ísť. Skús stiahnuť Antik TV for STB (teda nie mobilnú Antik TV aplikáciu – sú tam 2, jedna mobilná, druhá pre Smart TV/ Smart boxy).

    2. Kartu musíš ešte aj zaregistrovať – na stránke antksat.sk je myslím aj kontakt na registráciu. Ale dá sa registrovať aj cez predajcu
      antiksat@antik.sk ja myslím kontaktný mail, kde sa dá napísať a držať sa potom daného postupu registrácie, čo ti odpíšu. Dá sa to samozrejme aj cez predajcu, napríklad nbyelsat.sk alebo iného. Ale skús napísať priamo cez antik kontaktný mail.

  7. Ďakujem vám veľmi pekne.Ste mi to vysvetlil po lopate.Tie programy aktuálne pre mňa vyhovujú.Už som si bol v nayke pre kartu zaregistrujem ju a prihlasim v zakaznickej zóne a stiahnem Antik tv for stb do tv sony a pozerám.Prajem pekný deň.

  8. #Goulddigger #EG4 mám Android 9.Zabudol som Vám napísať.Už so nainštaloval Google play ANTIK tv fór stb len som už mimo domova tak už len zajtra zaregistruje kartu.

    1. Neviem ako teraz ale registracia karty Antiksat trvala u mna viac ako 1 den. Najprv som musel zaplatit a potom poziadat cez zak. linku o priradenie karty k uctu. Ale programy cez apku isli hned po zaplateni aj bez registracie karty.

    2. Ako už si registroval tú kartu, alebo ešte nie?

    3. Ešte som ju nazaregistroval.Zajtra idem ku dcére do LC tak si to tam zaregistrujem aj vyplatím balíček .Volal som tam do MT elektra že oni to ihneď zaregistrujú a keď zaplatím u nich že môžem ihneď pozerať!

    4. S registraciou pockaj. Len ju vloz do prijimaca a uzivaj si promo. Ak skonci, potom registruj.

    5. Áno, ale on chce tú kartu použiť, aby mal prístup hlavne k IPTV. Samotná IPTV stojí 3.90 (za 0.00 je len RTVS a regionálky), pričom s kartou je to len 0.99, jemu ide najmä o IPTV/OTT a tá bez registrácie nejde, aby sme sa rozumeli. Pred tým mal Skylink live asi, alebo niečo také, teda IPTV/OTT službu.

    6. Teda kartu možno ani nikde nevloží, len ju musí zaregistrovať, aby mal ponuku, ktorú tá karta ponúka v tej IPTV…
      @fajnsmeker, skús aj sledovať o čom sa presne píše a nie len tak narýchlo zbehnúť a hneď odpovedať…

    7. Presne ja chcem len zatiaľ iptv kôli tomu lebo sme museli zložiť paraboly,robia nám fasádu na bytovom dome.Kôli tomu musím zaregistrovať a zaplatiť balíček aby som mal ten základ pokial to neopravia .Potom kartu budem používať v druhej izbe cez satelit ab cryptobox752 .

    8. Doteraz som mal Skylink cez satelit mini balik cez Sipo a v druhej izbe skylink live.A teraz keď skončia zateplovanim tak budem musieť kúpiť aj nejakú parabolu do 30€ aby to nemrzlo tá 60 mi nebude dobrá .Ale zatiaľ mi postači cez android iptv.

  9. Ja som objednával kartu priamo z Antik-u telefonicky. Prišla teda rovno už aj zaregistrovaná. Druhú kartu (pre starých rodičov – pred tým mali skylink, ktorý zdražoval) som kúpil v Nay a registroval cez predajcu nobyelsat, tam prebehla registrácia do 15 minút a potom to už išlo. A napokon ujo registroval druhú kartu pre starých rodičov – aktivoval cez antik mail asi a tam to chvíľu trvalo, kým sa karta aktivovala, ale prístup do zákazníckej zóny mal myslím hneď – teda internetová TV asi išla hneď potom, ako to registroval. Internetovú TV ale využívam len na 1 kartu (čo je u mňa). Karty u starých rodičov sa využívaj len na SAT, nakoľko internet tam nemajú a nemám to kde využiť, nakoľko u seba mám svoju kartu a teda aj internetový prístup k mojej karte. Ja mám svoju kartu v Ab cryptoboxe a používam aj Antik nano 3S (len cez internet). Starí rodičiak majú Amiko (2x).

    1. Tak nakoniec som včera zaregistroval kartu zaplatil na skúšku 5 mesiacov.Stiahol aplikáciu do tv ako ste povedal .Dnes ráno som sa skusil prihlásiť ale stále vypisuje zadané pouzivatelské údaje sú nesprávne.Tak som sa vrátil dnes do predajne kde som aktivoval kartu aj zaplatil.Povedali že je všetko dobre.Tak volal ten predavač do Antiku tak že sa treba prihlásiť tel.číslom a včera mi prisla sms zo štyrmi číslami že to je heslo.Ale už som skúšal všelijaké možnosti ale aj tak nič.Aj do mobilu antik tv go ani tam sa nedá.Už som volal aj na zakaznicku linku.Všetko je vraj v poriadku.Ale ja tomu neverím lebo som si predtým zalozil účet v Zakanic.zóne a ani tam je karta zaregistrovaná.Aj overenie karty.Karta nexistuje.Zbytočne som vyhodil peniaze.Lacné málo platné.

  10. Tak nakoniec som sa prihlásil menom a heslom čo mám v zakaznickej zóne pani z podpory že sa mám tým prihlásiť ale je tam len 14 programov Antik tv vstupný balik sú tam stv 1.2.3.a západoslovenská tv a Markíza a Jojky nie sú.Pre mňa vdetedy nezaujímavé.

    1. Tak nakoniec sa to podarilo spojazdniť horko ťažko som získal prihlasovacie údaje na Antik tv android .Kartu sme vyskúšali u kamaráta a všetko ide ako má len neviem kde je prihlasená karta lebo predajca dal zlé prihlasovacie údaje na ktore sa dá prihlásiť a aktivovať služby. .Ale hlavná vec že je to už funkčné.Mám 62 rokov ale takto dlho som neriešil ešte asi nič.Každý sa len vyhovaral na druhého.

    2. Hlavné, že to ide. U ktorého predajcu si to aktivoval? Ja som to aktivoval cez nobyelsat online a tam to nabehlo do 20 minút a išlo všetko, ako má.

    3. Záleží asi aj od konkrétneho predajcu.

    4. MT Elektro.Ale hlavne že je to už funkčné.Skusil som aj kartu v Goldene na 60 parabolu ktorú som položil na balkon na stoličku .Tak ihneď naskocili programy Rtvs,Joj a markíza.Na druhý týždeň majú dokončiť ešte priečelie tak potom nainstalujem aj tú novú parabolu.Ale obraz cez sat je veľmi dobrý .

  11. pre Jura na českom športe 1 a 2 od sky linku formula 1 audio o ničom hlukové mikrofony sú hlučnejšie ako hlas komentátora madarská m4 šport audio ok. rakúska orf1 audio ok.

Komentáre už nie sú povolené.