Reklama

Skylink vyradil z českej ponuky detský kanál v slovenčine

Českí klienti satelitného operátora Skylink, ktorí majú dekódovaciu kartu s českým regiónom, nemôžu už prijímať televízny kanál Jojko v slovenčine. Operátor aktivoval na tomto detskom programe v poslednom období geoblokáciu. Dôvodom sú autorské práva, ktoré má televízia iba pre územie Slovenska. Jojko je tak sprístupnený už iba na kartách so slovenským regiónom, ktoré využívajú klienti zo Slovenska.
Pokračovanie nižšie:

Detský kanál Jojko nie je podľa našich zistení sprístupnený na kartách s českým regiónom už niekoľko dní, v zozname FastScan ho však aj napriek tomu operátor stále mal na pozícii číslo 166. K zmene došlo až dnes, keď spoločnosť Canal+ Luxembourg aktualizovala český FastScan. Po aktualizácii následne už stanica zo zoznamu vypadla a aktuálne je pozícia číslo 166 neobsadená.

Pre slovenských predplatiteľov sa nič nezmenilo. Jojko je aj naďalej dostupný vo FastScane na pozícii číslo 166. Štandardne je súčasťou programových balíkov Mini, Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet.

Prehľad programov s geoblokáciou:

Programy nedostupné na kartách so slovenským regiónom12JOJ Family HD, Markiza International, Nova +1 HD, Nova 2 HD, Nova Action HD, Nova Cinema HD, Nova Gold, Nova HD, Paramount Network, Prima +1 HD, Prima HD a Seznam.cz HD
Programy nedostupné na kartách s českým regiónom11DAJTO HD, DOMA HD, JOJ PLUS HD, Markiza +1 HD, Markiza HD, Nova International, Prima PLUS HD, TV JOJ +1 HD, TV JOJ HD, WAU HD a Jojko

Kompletný zoznam staníc jednotlivých satelitných operátorov je dostupný v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pekne. Snáď jediný TV kanál, kde ešte mohli deti v Česku počuť slovenčinu. Len tak ďalej. Ďalšia generácia Čechov a Slovákov si už absolútne nebude rozumieť.

    1. Ešte majú dvojku v česku tam bývajú tiež rozprávky pokiaľ neni šport

  2. To je nehoráznosť čo si ten skylink aj tí operátori dovoľujú

    1. Tu geoblokaciu chce vysielateľ nie skylink ani iný operátori.

  3. Zaujmave, ze nefunguje geoblokacia aj na madarske programy. Ako nic v zlom. Tam dokonca su aj extra balicky na madarske tv a to je pre 10% populacie na SK, ale za to CZ su blokovane kompletne. To je na hlavu, no ale biznis je biznis.

    1. Ale su geoblokacia aj na madarske programy na freesate su zablokovena vela madarske programy napriklad nejdu spiler2,Moziverzum,Jocky TV,Pesti TV,FilmBox Basic hun,ATV Spirit,Life TV,History sd hun,TeenNick Hungary,Sony Max Hungary,Sony Movie Channel Hungary,Arena 4,sport1 hun,Sport 2 hun,BBC Earth ….vsetky su pre slovensko blokovane.

  4. Nech vyradia u nás SK všetky detské stanice v češtine a zostane h….:))))))))))) Sú to blázni

  5. tom123123 14.04.2021 o 12:45 :

    “ …, ale za to CZ su blokovane kompletne.“

    Netrep somariny protože realita je úplně jiná. Z CZ stanic nefungují pouze všechny Novy, hlavní Prima a Paramount Network a nebo ještě případně Seznam CZ dle operátora a vše ostatní úplně bez omezení!

  6. @ Juraj Červenák :

    Kde je to tvé „Česko“ ty jeden ze Slovska?

    1. Česko je skrátená OFICIÁLNA forma názvu ČESKÁ REPUBLIKA. Záhŕňa historické územia Čiech, Moravy a Sliezska… A mimochodom – máte to ošetrené aj legislatívou – „usnesení vlády č. 403 ze dne 2.5.2016“.

      Ešte nejaká otázka na ktorú potrebuješ ako Čech odpovedať?

    2. Česko je Česko,nie je monarchia,aspoň o tom neviem,prečo nie je Czechia ?

    3. Nech Moraváci a Slezáci ukážu, kde majú v dokladoch – občianských preukazoch, pasoch, vodičákoch atď uvedené ako štát a miesto bydliska Moravu a Slezsko + štátnu príslušnosť moravská / slezská… No de ? ! ? No nikde…

    4. @ buko1 15.04.2021 o 13:51 :

      Jediný oficiální název je Česká republika a na webu se dá dohledat zpráva od jazykového ústavu že ten název paskvilu Česko není nikdo povinen akceptovat. Aj na každé mezinárodni mapě jen dvouslovný název České republiky (např Czech Republic) na rozdíl třeba od Slovenska (Slovakia) nebo Rakouska (Austria) a podobně. Až mi napíšeš třeba jednoslovný název Spojených států amerických, Jihoafrické republiky, Saudské Arábie a podobně tak až potom můžeš osočovat a psat hovadiny ty jeden ze Slovska!!!

    5. ečte existuje aj starší názov Bohemia. Niekedy, keď sa chodilo na dovolenky k moru alebo do sveta a niekto sa spýtal, že odkiaľ ste a povedali ste, že Slovakia, nikto nevedel, že kde to je, ale ak ste povedali Československo, hneď vedeli, hneď reagovali: Čeko, Čeko…

    6. Oficiálne by mali mať Češi názov Czechia,tak ako Sováci Slovakia,keby to tak mali všetci ako Češi,tak tu máme napríklad Slovak Republic,Hungary Republic,Poland Republic a tak ďalej….

    1. Jen tak, prosím tě na co si máme jako zvyknout? Díky

    2. @ Jen tak :

      On ten „Slovák“ asi blouzní z haldu a nebo mu asi spadla těhla na lebeňu. Evidentně má velkou radost z toho že Jojka zablokovala Jojko pro Moraváky, Slezany, Čechy, Slováky a další národnostní menšiny z České republiky. Prostě jeho heslo je když mě skape koza tak ať skape aj súsedovi.

  7. Co je na tom divne kurnik, sak je to Jojky a Jojak okrem Joj Family v cesku a na Morave nevysiela, riesite tu chumajiny, uz nech otvoria senky…

    1. Kašlite na to my obyčajný ľudia s tým nič nenarobime oni si budú robiť čo chcú tak ako aj republiku nám bez referenda rozdelili ale všetko zlé sa raz každému vráti

    2. viki,
      aj CK monarchiu nám bez referenda rozobrali na kúsočky…

    3. Čo tam „šenky“, šťať na ne. Aspoň pár dobrých vecí priniesla pandémia, a to, že sú šenky zavreté. Čím dlhšie zostanú zavreté, tým LEPŠIE.

  8. @ Slovák 14.04.2021 o 17:03 :

    Ještě něco ty Maďare z Horních Uher? Když dojde na věc tak umím rozhodně lepší slovensky než ty opačně česky. Já české stanice kromě České televize opravdu nepotřebuju a slovenské budu mět vždycky a ty bohužel na tom nic nezměníš!!! Hlavně že sa ti ulevilo, že?

  9. DUSKOGOGA 14.04.2021 o 18:07 :

    “ …. v cesku a na Morave nevysiela, ..“

    Plně s tebou souhlasím a jsi konečně jeden co to správně napsal, protože ten název Česko je už asi od 17 století používán jako synonymum jen samotným Čechám a vůbec nic to nemělo společného s Moravou ( Moravské markrabství či Markrabství moravské (německy Markgrafschaft Mähren) byl v letech 1182–1918 státní útvar na území Moravy. Šlo o politický útvar vybavený v průběhu historie různou mírou autonomie s vlastním stavovským zemským sněmem (oficiálně ustaveným v polovině 14. století) a (později) zemským výborem.) a Slezskem (Rakouské Slezsko (německy Österreichisch-Schlesien), oficiálně Vévodství Horní a Dolní Slezsko (německy Herzogtum Ober- und Niederschlesien), je označení části historického Slezska, které zůstalo součástí habsburské monarchie po Vratislavském míru uzavřeném roku 1742. Území Rakouského Slezska je z větší části shodné s územím dnešního Moravského Slezska České republiky, k Rakouskému Slezsku však patřila i dnešní polská část Těšínska a naopak k němu nepatřilo Hlučínsko.

    Dokonce aj ve veřejnoprávní České televizi mnohokrát ve zpravodajství z úst moderátorů zaznělo na hranici mezi Moravou a Českem. To znamená že označovat celou Českou republiku za Česko je absolutně nepřístupné a tento název používá jen ignorant.

    1. že vraj sa markgróf Jošt mohol stať cisárom svätej ríše rímskej a markgrófstvo Morava by tak bola inak zapísaná do dejín.
      Nestalo sa – nuž osud býva vrtkavý dnes v europe o Morave vie len málokto

  10. To najpodstatnješie z celého článku je, že „Pre slovenských predplatiteľov sa nič nezmenilo.“ 🙂

Komentáre už nie sú povolené.